Victoria’s Secret lumihiutalepuvut – Victoria’s Secret Show

August 28
No comments yet

kuva

Vuosittainen Victoria’s Secret -esitys nauhoittaa huomenna, ja kun emme voi paljastaa lahjakkuutta, saimme sneak-kurkkua pukuihin!

Victoria’s Secret kumppaneita Swarovskin kanssa joka vuosi luo leukaa pudotuspukuja, ja tänä vuonna he ovat ottaneet askeleen eteenpäin. Lumihiutaleiden innoittamana Victoria’s Secretin suunnittelijat sopivat yhdessä 3D-tulostusyrityksen Shapewaysin kanssa tosiasiallisesti tulostamaan (kyllä, sinä lue se oikein), upea, uskomattoman elämä, kuten lumihiutaleiden korsetti ja “siivet”. Vaikka et ehkä ole kuullut 3D-tulostusta, se on itse asiassa prosessi, joka on ollut jo yli 20 vuotta! “3D-tulostus toimii ottamalla digitaalisia tiedostoja ja kääntämällä ne fyysisiksi tuotteiksi, jota kutsutaan usein lisäaineeksi, koska tuote on kerrostettu kerroksittain valitsemassasi materiaalissa”, sanoo Duann Scott Shapewaysistä.

Se kattaa tuhansia pieniä Swarovski-mikrokiteitä, palanen näyttää aivan kuten kaatuneen lumihiutaleen, ja meillä on tarkka ulkonäkö (ja mahdollisuus keskustella!), Angelilla, joka saa sen pukeutumaan, Lindsay Ellingson. “Se on niin hämmästyttävä tilaisuus käyttää tätä kappaletta”, Ellingson kertoi meille. “Kaikki alkoi kesällä, kun Shapewaysin tiimi otti ruumiinsa MRI-skannauksen, jotta puku olisi täydellinen minulle. Nyt olen lopulta yrittänyt kokeilla sitä, enkä voi odottaa sitä käyttää näytä! Se on uskomattoman kevyt, ja rakastan kuinka kaikki Swarovski kristallit eksyttävät kun he saavat valon! “

kuva

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4