Zayn Malik käytti Gigi Hadidin Wrangler-t-paitaa ulos ja näytti kauniilta hyvyydeltä siinä

Zayn Malik on eräänlainen vaikea jättää julkisesti. Sen lisäksi, että hän on, hyvin, ikävästi kuuluisa, hänen hiljattain värjätyt hopea-sininen hiukset saavat myös kaikkien huomion. Tai ainakin minun, kun laulaja astui New York Cityyn torstaina. Malik pukeutunut graafiseen Wrangler x Peter Max tee, harmaa housut ja kirkkaan sininen Nike-lenkkarit.

Näyttö oli “niin” Zayn, tai niin ajattelin, kun kävi ilmi, että hän todella lainasi teestä tyttöystävältä. Hadid käytti ensimmäistä kertaa Wrangler teeä 1. kesäkuuta, ja Malik sattui käyttämään sitä muutama viikko myöhemmin. Laulajalla oli myös Roxanne Assoulin -renkaat, joista yksi on mukautettu muoto, jonka Hadid loi hänelle.

Nämä kaksi tunnetaan toisensa vaatteiden lainaksi. Heidän yhteinen elokuussa 2017 Vogue-kansi, pari myönsi, kun on kyse muodista, he eivät noudata yhteiskunnan sukupuolisääntöjä siitä, mitä he voivat ja eivät voi käyttää.

“Mikä oli kyseiselle T-paidalle, jonka lainasin eräänä päivänä”, Malik kysyi Hadidilta. Hän vastasi, että se oli Anna Sui ja Malik sanoi: “Pidän tuosta paidasta, ja jos se on tiukka minulle, niin mitä? Ei ole väliä onko se tehty tytölle.”

Hadid toisti hänen tunteitaan, “Totally, ei ole kyse sukupuolesta, se on kuin muotoja, ja mitä sinusta tuntuu hyvältä sinä päivänä … ja joka tapauksessa on hauskaa kokeilla.”

Tässä Zayn:

kuva

Getty Images

Tässä on Gigi:

kuva

Getty Images

Malik ja Hadid ovat moderni pari kirjoittaessaan uudelleen sääntöjä itselleen ja heidän suhteilleen. (Duo hiljattain herättää romaaniaan ja jättää jälkeensä rakkaustunnuksia fanien seuraamiseksi.) Vaikkakin niiden tarkka tee on loppuunmyyty, löysin samanlaisia, joita voit jakaa SO: n kanssa.

kuva

Kohteliaisuus

Maison Margiela, 255 dollaria SHOP IT

kuva

Kohteliaisuus

Madeworn, 160 dollaria SHOP IT

kuva

Kohteliaisuus

Balenciaga, 450 dollaria SHOP IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5