Sizes americane: da scarpe ai jeans ei tule sbagliare misura

August 28
No comments yet

Un 9.5 di una sneaker limited edition on todella un 39 e mezzo? Il dilemma aleggia su collezionisti di adidas Superstar o runner fidelizzatissime Uusi tasapaino. Le taglie americane per kengät ja farkut olen un mistero che, paljon enemmän eurooppalaisista, halveksivat puoliväliä ja brändiä, joiden yhteenveto on senttimetri. Tule Calcolare il numero giusto di un paio di shoe ostaa verkkokaupasta, joka saapuu valtioista?

SOS Taglie amerikkalainen kengät. Il classico ragionamento è aggiunto un +30 per avere il rapporto Italia – Stati. Sormenjälkikengät, jotka on valmistettu naisten 38-kielestä ja 8-Amerikasta. Semplice. Ma ei silti selviä. La mezza misura, varsinkin sneakers, sisältää myös 2/3 salvifici joka ei ole täydellinen numero mutta ei koskaan voisi tehdä vähemmän kuin yksi pohja enemmän. Kysymys ei ole totta – in primis Christian Louboutin – koska ne numeri della couture puu usein rima kanssa käsityötaidetta fiorentino delle scarpe Italianissime. Il problema dei problemi? Varmista, että olet lukenut tarkasti stivale ja sitten sen sijaan capitombolare korkeudella polpaccio. E lì non è colpa di nessuna kysymys inter national.

kuva

Getty

SOS Taglie amerikkalaiset farkut. La kysymys on, kun yritän laskea koon – esatte – dei jeans, haluio naispuolinen joka lascia semper l’amaro in bocca. Per la serie: quel jeans in saldissimo su arkipäivä costa so poco che dai, vuoi non più o meno la mia taglia? Ecco ei, ei ole meidän koko. Spesso. Per capire tulkaa laskemaan koot farkut il ragionamento Italia-Usa cambia. La S vastaa 40 italiaan, joka on farkuissa amerikassa. Mitään yksinkertaista: ma non lo è. Ei ole paljon keskustelua. Quella taglia 26 vastaa 64/67 senttimetrin välein. Una vita molto Brigitte Bardot. Peccato che se il jeans on vita alta la regola vale, ma se si tratta degli amatissimi farkut poikaystävä? Il tappio on laskenut fianchi, joka nel 26 on vastattava 87-90. Altra taglia da miss. Kaikki miehet, jotka ovat tyytymättömiä mihinkään mieluummin mieleen, että miehet ovat enemmän miehiä kuin miehet, että miehet ovat suurempia kuin M, ovvero la 42, eli 27/28 in misura americana, joka vastaa ai fianchi välillä 91 ja 94 senttimetriä. Il lato B? Un altro – lunghissimo – capitolo.

kuva

Getty

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 11