Harry Styles mainitsee Ex Taylor Swiftinsa, ja fanit ovat valmiita kokoontumaan

August 28
No comments yet

Harry Styles tietää, että pidät enemmän kuin hänen suhteensa ex-tyttöystävänsä Taylor Swiftin kanssa, ja hän on valmis pelaamaan tunteillasi hieman enemmän.

Lavalla yksi hänen konserteistaan ​​toisena yönä, Styles mainitsi Swiftin niin tosissaan, että fanit rukoilevat jo uudestaan. Wishing yleisön jäsenen hyvää syntymäpäivää, Styles kysyi kuinka vanha hän oli kääntymässä, johon tuuletin vastasi, “22.” Ei ole vaikea arvata mitä seuraavaksi tapahtuu.

Styles sanoi, “22. Hän on 22, okei, en tiedä …” Ja kuten kaikki Swiftin fanit tietävät, juuri sanat “22” menevät. Voit katsella koko vuorovaikutusta Twitterissä:

Valitettavasti Styles ei päässyt “22” -suojukseen, vaikka hänen pitäisi ehdottomasti harkita tätä tulevaisuudessa.

Styles ja Swift alkoivat juhlivat marraskuussa 2012, ja heidät valokuvataan ensimmäistä kertaa joulukuussa samana vuonna, kun heidät havaittiin Central Parkissa. Perez Hilton raportoi hajoamisensa 7. tammikuuta 2013, kun lähde kertoo: “He ovat molemmat todella kiireisiä ja koskaan yhdessä paikassa pitkään. Harry on todella järkyttynyt jakamisesta ja on todella herkkä siitä.” He molemmat jatkoivat laulujen kirjoittamista toistensa suhteen.

Ehkä parhaimmat Swiftin lahjoittamat asiat ovat runsaat viittaukset ex-poikaystäviin, joita hän on levinnyt koko levykkeillään. Sen sijaan, että heidän olisi pitänyt luottaa juoruihin ja paparazziin, “Look What You Made Me” -elokuvan fanit voivat elää jokaisesta suhdetta, jota hänellä on ollut intiimillä laulusanoilla ja piilotetuilla albumilomakkeilla. Ja selvästi, Styles rakastaa Swiftin työtä yhtä paljon kuin me muutkin.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =