The Weeknd Shades Justin Bieber hänen uudesta albumistaan, “My Dear Melancholy”, – Selena Gomez Justin Bieber

August 28
No comments yet

Weeknd juuri pudotti uuden, mietteliänsä EP: n, Hyvä Melankolia, ja siinä on paljon viittauksia hänen henkilökohtaisiin suhteisiinsa. Ei ole yllättävää, että Justin Bieber saa vihjeitä The Weekndin uusista kappaleista.

Viikoittaisiin, The Weekndilla oli hyvin julkinen suhde Selena Gomezin kanssa, joka alkoi tammikuussa 2017, ennen kuin pari ilmoitti niiden hajoamisesta lokakuussa 2017. Ennen kuin heidän eronsa oli julkinen, Gomez havaittiin kuitenkin tavata ex-poikaystävänsä kanssa Bieber, jonka hän ilmeisesti liittyi kirkossa seuraamalla hänen elämää säästävää munuaisleikkaustaan.

Tällä hetkellä, Us Weekly kertoi, että “Weekend on hyvin tietoinen siitä, Selena ja Justin puhuvat.” Hän ei välitä. ” Kuitenkin päivää myöhemmin, Gomez ja The Weeknd olivat ohi, ja Bieber oli takaisin kuvassa.

Nyt, The Weeknd näyttää näyttäneen vastaneen Gomezille, joka palasi takaisin exeensa varjelemalla “Sorry” laulajaa useissa uusissa kappaleissa. Tässä on jokainen Bieberin sävy Hyvä Melankolia,:

1. En ollut koskaan siellä.

Jopa otsikko “En ollut koskaan siellä” näyttäisi osoittavan, että The Weekndin kärsii se, että Gomez meni takaisin hänen luokseen, melkein kuin heidän suhteensa ei koskaan tapahtunut.

Mitä Gomez valitsi Bieberin, The Weeknd laulaa:

Kun kukaan ei tiedä, mikä on rakkaus
Ja tiedän, ettet ole varma
Sinä mieluummin jotain myrkyllistä
Joten, minä myrkytän itseni taas, jälleen
“Sillä en tunne mitään

Pohjimmiltaan Bieber on “jotain myrkyllistä”, ja The Weeknd tarkoittaa, että Gomez ei “tiedä mitä rakkaus on.” Hän palaa takaisin hänelle uudestaan ​​ja uudestaan, ja The Weeknd jätetään itsestään hoitamaan hänen surunsa pois. Oletettavasti hän näki uusimman Jelenan hajoamisen.

2. Soita oma nimeni.

“Call Out My Name”, joka näyttää olevan hänen suhteensa Gomezin päättyessä, The Weeknd laulaa:

Sanoin, etten tunne mitään, vauva, mutta valehtelin / melkein leikattiin itseni omaan elämääsi / Luulen, että olin vain yksi kuoppapysäkki / ‘Til olet kehittänyt mielesi / olet vain hukkaan aikaa.

Ei vain, että The Weeknd näyttäisi sanovan olevansa valmis antamaan Gomezille munuaisen, ja hän viittaa siihen, että hän oli “vain yksi kuoppa pysähtynyt”, kun olet tehnyt mielesi. ” Oliko Bieber Gomezin mielessä hänen suhteensa The Weekndiin?

Vaikka laulu on enemmän Gomezista, Bieberin läsnäolo tuntuu koko ajan.

3. Etuoikeus.

“Etuoikeus”, Weeknd opettaa Gomezia nauttimaan hänen “etuoikeutetusta elämästään”, oletettavasti nyt, kun hän on siirtynyt Bieberin.

Mutta myöhemmin kappaleessa The Weeknd tuntuu sairastuneena kuulleensa exista ja toistaa lause, “En halua kuulla enää tätä, en enää”, ja toistaa, että hänen suhteensa Gomeziin oli vain pysähtymys matkalla takaisin Bieberille: “He sanoivat, että rakkaus on vain peli, en välitä siitä, mitä he sanovat.” Hän sulkee tabloidit raportit kerta toisensa jälkeen.

4. satuttaa sinua.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 28