20 Fab ja Cool Flat-Top Haircuts

August 28
No comments yet

“Flattop” on lyhytaikaisen leikkauksen tyyppi, jossa pään yläpuolella olevat hiukset ovat yleensä pystyasennossa ja leikkautuvat muodostamaan tasaisen näkyvän kannen. Tämä kansi voi olla tasainen tai se voi olla ylös- tai alaspäin kalteva.

Flat-Top Haircuts – muunnelmia ja ideoita

Tasainen on leikkaus, joka on korkealla ja leikattu laatikkomuotoon, usein kevyesti haalistuneilla tai täysin ajeltuilla sivuilla ja takana. Vaikka ei ole eniten varovainen leikkaus, jonka mies voi saada millä tahansa keinolla, tasainen-top on edelleen hyvin tyylikäs ja yksi moderni hip-haircuts on hipster set. Jos haluat kokeilla tätä hip-hop-vaikutteista leikkausta, katso alla olevia kuvia inspiraatiota varten ja tarkasti innovatiivisia tyylejä.

# 1: Side Part Flat-Top

Ylivoimaisen litteän leikkauksen ottaminen ja yksinkertaisen elementin lisääminen personointiin on paras tapa asentaa tyylisi toisistaan. Tämä tasainen päällä on siisti sivuosa, pehmeät reunat ja täynnä sivuja.

miehet's side part haircut with undercuts

Lähde

# 2: korkea tasainen pää, jossa kulma edessä

Nämä molemmat ovat tarkasti kulmassa otsan yläpuolella ja korostuvat hienolla haalistumalla, tämä tasoinen leikkaus osoittaa, kuinka hienoa se näyttää, kun sekoitat kahta hiustuotetta yhteen tyyliin.

tasainen top haircut with fade

Lähde

# 3: Musta haalistunut Flat-Top

Mustat miehet näyttävät parhaiten litteiden hiusten leikkauksista, koska ne toimivat hyvin niiden luonnollisen koostumuksen kanssa. Tämä korkea tasainen pinta sisältää puolivälissä ihon haalistua sivuilla ja takana.

korkea flat top haircut for black men

Lähde

# 4: Precision Flat-Top

Matala flat-top harvoin on tämä täsmällinen ja asiantuntevasti leikattu, mutta virheetön leikkaus kuvassa täällä varmasti sopii laskun. Sen lisäksi, että asiantuntevasti sävytetty sivu ja takana, tämä tasainen-top on myös täydellinen oikea kulma otsan yläpuolella.

matala flat top haircut

Lähde

# 5: Suolaa ja pippuria viettelevä leikkaus

Näyttää, kuinka hieno hiusten väri on hiustenleikkuus, tämä tasomainen vaihtelu on musta ja harmaa koko hiusten ja kasvojen kampauksen. Tällainen temppu tekee tasainen yläleikkaus näyttää vähemmän perinteisiä, mutta enemmän vapaana sijaan.

miehet's point cut flat top haircut

Lähde

# 6: Neat Casual Flat-Top

Sinun ei tarvitse liian pitkät hiukset ylhäältä kokeilemaan tasainen pinta. Jos hiukset eivät ole paksut tai riittävän tiheät, se ei kestä pidempään, joten lyhyt tasainen pinta on ainoa mahdollinen muunnelma, jos haluat tämän tyylin.

lyhyt flat top haircut with faded sides

Lähde

# 7: Luonnollinen Flat-Top ja mallit

Tasokas leikkaus on jo tyyli, joka komentoi paljon huomiota, mutta kun lisäät jyrkät aurinkosuodattimet, siirryt sen seuraavalle tasolle. Tässä esimerkissä mallit ovat sivuilla, kun taas litteä pinta ulottuu alaspäin, jotta se luo huomaamattoman ulkoasun selässä.

musta flat top haircut with shaven designs

Lähde

# 8: Pompadour Flat-Top

Tässä on konservatiivinen versio flat-top. Pompadour liittyy usein viime vuosikymmeninä ja siististi karkaistu ulkonäkö, mutta voit tuoda tyylin moderniksi ajanjaksoksi yhdistämällä sen tasapintaan, kuten tässä kuvassa näkyy. Täydellinen osa sivusta ja kuluminen muodollisena kampauksena.

kiiltävä formal flat top hairstyle

Instagram / @barberobengie

# 9: Kevyesti haalistua Flat-Top

Haalistuminen on ehdottomasti yksi suosituimmista tekniikoista nykyaikaisten miesten hiustenleikkuissa. Tämä erityisesti litteä valitsee hiljalleen haalistuneet temppelit ja lyhyen, tarkasti leikatun yläosan.

lyhyt flat top with temple fade

Lähde

# 10: Textured Flat-Top mallit

Yksi parhaista asioista litteiden hiusten leikkaamisesta on se, että se on hauraa ja viileä, jotta voit kokea hauskaa kokeilemalla erilaisia ​​ulkonäköjä. Tässä on yksi ainoa sytytystulppa sivussa ja paksu, kuvioitu yläosa.

musta flat top with fade and design

Lähde

# 11: Mini Flat-Top

Voit tuskin nähdä sitä, joten tätä mini flat-top -laatua voidaan kutsua alhaiseksi tasapohjaksi. Sivut ovat täysin ajeltu, ja yläosa on äärimmäisen alhainen leikkaus, joka jäljittelee suosittuja sotilaallisia hiusleikkuja.

korkea and tight haircut

Instagram / @barberobengie

# 12: Blunt Blonde Flat-Top

Flat-top plus haalistuminen on erittäin suosittu yhdistelmä miehille kaikenikäisille. Tämän leikkauksen yläosa on suorasti leikattu, jotta se jäisi jäykäksi ja tarkaksi ulkonäöltään lyhyillä sivuilla.

tasainen top haircut with extra short sides

Lähde

# 13: erittäin korkea Flat-Top

Mustat miehet rakastavat kokeilla ajeltuja malleja, osia ja äärimmäisiä korkeuksia, kun kyseessä on tasainen huiput. Tässä sinulla on korkeat tasainen, haalistuneet sivut ja täydellinen osa.

musta high flat top

Lähde

# 14: Flat-Top hienoille hiuksille

Hieno, mutta tiheä hiukset, voit silti vetää tasainen pinta. Se ei ole niin jäykkä ja pystysuorassa kuin analogiset paksummat hiukset, mutta sinä aiot saada henkilökohtaisen kosketuksen ulkoasuun.

lyhyt flat top haircut for guys

Lähde

# 15: harmaa litteä

Ei ole mitään vikaa, joka käsittää hiusten luonnollisen harmaavan värin. Itse asiassa tämä kuva osoittaa, että se näyttää myös varsin mukavalta litteältä.

miehet's flat top haircut

Lähde

# 16: Taiteellinen epäsymmetrinen Flat-Top

Litteiden hiuslukujen on tarkoitus olla niin arka, funky ja viileä kuin mahdollista, varsinkin kun mustat miehet käyttävät niitä. Tämä on yksi upeimmista tasapinnoista, sen tarkan epäsymmetrisen pyöristetyn leikkauksen ansiosta, joka antaa kalteva ulkoasu yhdeltä puolelta.

musta asymmetrical flat top for natural hair

Lähde

# 17: Flat-Top poistuva hiusviiva

Puhdas puoliväli ja lyhyt litteä pinta ovat parasta suoralle hiukselle. Vaikka sinulla on kaventava hiusviiva, jossa on tasainen, voit tehdä sen henkilökohtaisen ominaisuuden. Sinun otsa-kehystää hiusnauha hankkia ärsyttävä V-muotoinen ääriviivat.

lyhyt flat top with mid fade

Lähde

# 18: Korkea tasomainen muotoilu

Suunnitteluvirheen pitäminen jatkuvasti, tämän tyyppiset flat-topit ovat viileitä tyylejä. Keskellä haalistuneet sivut ja paksu yläosa pyöreällä reunalla viimeistelevät ulkoasun.

luonnollinen flat top with mid fade and designs

Lähde

# 19: Flat-Top ja osittainen Fade

Jatkamalla takaosaa, tämänkaltaiset, litteät hiusleikat muodostavat eräänlaisen karkean haukan ulkoasun. Sinulla on lähes kaksi hiustenleikkua yhdestä, mikä on aina hyvä.

tasainen top with angled edges and fade

Lähde

# 20: Pyöristetty Flat-Top

Yksi ajatus luonnollisista hiuksista. Tämän leikkauksen asettaminen muista tasomaisista yläosista lukuunottamatta on sen yläosan paksuus ja hieman pyöristetty muoto.

häivyttää and high flat top for natural hair

Lähde

Edellä mainittujen kuvien perusteella voimme tiivistää, että miesten litteillä hiuslatuilla on runsaasti vaihtelua. Rehellisesti kaikki riippuu henkilökohtaisesta tyyliltään ja ulkoasusta, jonka haluat saavuttaa. Olipa sitten konservatiivinen, epämiellyttävä, klassinen tai viileä, litteällä on aina paikka hiusleikkauksissa, joita miehet eivät näytä saavan tarpeeksi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 57 =