Top Miesten kampaukset vuodelle 2017

August 28
No comments yet

Uusi vuosi, uudet kampaukset – on aika tehostaa peliäsi vuonna 2017. Tänä vuonna katsomme kadun viileää mutta sopivia lyhyitä hiustenleikkuja, pitkät tyylejä, haaroja ja slicked ulkonäköä, jotka ovat yhtä fotogeenisiä kuin koskaan. Kiinnostaako uusi tyyli? Tutustu alkuun miesten kampaukset vuodelle 2017, jotka varmasti ovat tutkaasi, ennemmin kuin myöhemmin.

# 1: Lyhyt + kiillotettu

Oli aika, jolloin lyhyet hiusten leikkaukset olivat liian puhtaita. Usein katsotaan “momman pojaksi”. Se oli tyyli, jota kukaan ei välttämättä hyppäsi, ellei tarvinnut. Koska myöhässä, vaikka lyhyt hiustenleikkuus on ottanut suosittu käänne, joka näyttää ne rohkeiksi ja moderniksi. Kun syvä osa ja hiukset leikkautuvat takaisin pukuun ja sitoo se, se tekee sinusta pois, kuten olette liiketoiminnan, mutta myös osoittaa, että sinulla on vielä tappaja tyyli. Tällainen yksinkertainen pituus luo vielä lausunnon ilman sinun tarvitsee sanoa mitään – vain askel huoneeseen ja anna sen puhua.

# 2: Lyhyt + Fringe

Toinen lyhyt leikekirja sisältää kaksi pituutta, jotka yhdistyvät ulkoasuun, joka muistuttaa meitä mallista, jotka tekevät asemansa muotiviikolla. Lisälehtien lisääminen muodostaa korkean muotin ilmeen, joka on vaikea ylhäältä. Jos olet valmis ottamaan tämän tyyliin parinparin streetwear-asuilla, uskomme täydelliseksi kontrastiksi. Se houkuttelee tämän tyyliin melkein preppy-tyyppisiä viestejä ja tehostaa sitä jotain, jolla kaikilla on haluavat kokeilla sitä.

Julkaisija, jonka Barber, Education & Photography (@kevinluchmun) jakaa

# 3: Haalistunut + Spiked

Se voitaisiin nähdä Super 2000: ksi, mutta uskomme, että tämä hiusleikkaus on klassikko, joka ei koskaan vanhene ja kasvaa vain vauhtia. Haalistuneilla sivuilla ja pitemmällä etupuolella sinulla on kyky silti muotoilla hiuksiasi eri tavalla päivittäin. Tuulenpitävä tuppikuva, joka vaatii vain hiusgeeliä, on nopea pesu ja menevä menetelmä kaveri-on-the-go: lle. Plus, se antaa meille Freddie Prinze Jr. vibes.

Zac Efronin (@zacefron) yhteinen viesti

# 4: Buzzed + Long

Valmis todella tekemään ihmisiä pysähtymään kappaleissaan? Mielestämme ei ole muuta näkemystä, joka voi tehdä niin enemmän kuin hölynpölyä tyyli, joka jättää pitkät lukot kauhistuttavassa liikkeessä taaksepäin. Kuvittele itsesi jaksamattomasti liukumalla sormesi sen läpi ilman, että se katselee paikoiltaan. Keskustele siitä, että se on tyylikkäin kaveri lohkossa. Paired with white button-down ja blazer-takki tarjoaa tarkan kapinallisen ulkoasun, joka kiinnittää huomiota välittömästi.

Joukkueen, jonka ���������� (@erlandou) jakaa

# 5: Tousled + kestävä

Emme aio valehdella – tämä kampaamo on erittäin seksikäs kirjoissamme ja on syytä nähdä miksi. Tiedämme, että se voi luoda lumberjack-tunnelman, mutta se voi olla paljon muutakin. Se antaa rentoa vibeä, joka vaatii hyvin vähän muotoilua. Parran partaalla, sinä luo murskaa kaikkialla.

Toimi, jonka on jakanut R E N A N P A C H E C O (@iamrenanpacheco) on

# 6: High Fade + teksturoitu

Sivut ovat erittäin haalistuneet ja teksturoidut keskipitkät lukot auttavat antamaan tämän tasapainon, vaikka silti on lonkka tyyli. Tyylitä pidempät lukot etupuolelle, pyyhkäistetyssä liikkeessä melkein Johnny Bravo -tyyppiseen ulkoasuun. Tai spritz teksturoi suihke niihin ja aja sormesi läpi heistä hämmentynyt tyyli, joka ei näytä kuin jos vain hyppäsi ulos sängystä.

Yhteinen viesti, jossa on | R Y A N C U L L E N | (@ryancullenhair) päällä

# 7: Korkea Ylä + Curls

Curly hiukset voivat olla hieman haaste, tiedämme. Mutta tämä tyyli saa kiharaa korkealle syvälle haalistumalla sivuilla ja keskittää hiukset kasvulle, joka menee ylöspäin. Rakastamme kuinka eklektinen tämä tyyli voi olla, varsinkin kun se on kulunut kirkkailla tai painetuilla paitoilla.

Toinen viesti, jonka Mr.Brechkoff Redken Artist ✂ (@ jordy.brechkoff) jakaa

Ei ole väliä, että hairstyle valitset urheilun voitte ottaa vuodessa luottamusta, joka on helppo huomata. Näytä toimistoon, ensimmäinen päivä, perhejuhla tai kaveri iltaisin tyylillä, jota rakastat paraatiin.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 85