Barbara Boxerin uusi podcast “Taistelu taaksepäin” on pakko kuunnella – Nicole Boxer

August 28
No comments yet

Jos olet innoissaan Trumpin viimeisimmistä kommentista siitä, että naispuolinen toimittaja on “ärsyttävää”, maahanmuuttajaperheiden hajottaminen rajalla, pistoolin hallinnan täydellinen puute, NFL: n täydellinen tekopyhyyttä tai jotain muuta pahojen ongelmien luettelo, jota maamme parhaillaan taistelee, kuuntele: on aika taistella. Ja entinen senaattori Barbara Boxer ja hänen tyttärensä Nicole johtavat joukkoja.

Boxer, kongressin jäsen yli kolme vuosikymmenelle, ei ole elänyt vapaa-ajan elämää, koska hän eläkkeellä viime vuonna. Septuagenarian kulkee oman PAC: nsa ja on säännöllinen puhujapiirissä – jopa hänen elämässään perustuva FX-draama on töissä. Mutta tämä ei riitä tähän muuntelijalle. Aiemmin tänä keväänä hän sai yhdessä dokumenttielokuvan Nicole-elokuvan kanssa uuden viikoittaisen podcastin, “Fight Back with Barbara Boxer ja Co-Host Nicole Boxer”.

kuva

Boxeriä Capitolin edessä 1980-luvun alussa.
Kohteliaisuus

“Ei käsikirjoitetuista”, mutta “voimakkaasti valmistautuneista” -esityksistä naiset ovat vilkasta keskustelua viikon tapahtumista, erityisesti uusimmasta kysymyksestä tai kysymyksistä, joista naiset pitäisi saada irti. Mutta he myös tuovat kuuntelijoilleen optimistista ja heijastavat uutta naista joka viikko toimistossa ja tuovat kiehtovia ajattelujohtajia ja julkkiksia – mukaan lukien Suze Orman, senaattori Barbara Mikulski ja Chelsea Handler – vierailijoina.

Jos haluat tietää, mitä on syytä tietää ja mitä voit tehdä, lisää “Taistele takaisin” aamunviettopaikan soittolistaan. Saat äiti-tyttären duomilta käsityksen siitä, mistä huolehditaan tulevasta keskiarvosta ja opi puhumaan politiikasta perheen kokoontumisessa ilman, että se päättyy kuin jakson episodi Pidätetty kehitys.

Miksi he päättivät aloittaa podcastin:

Barbara Boxer: “Minun on sanottava, että Nicole, melkein vuosi ennen kuin lähdin senaatista, alkoi puhua minulle podcastin tekemisestä. Sanoin:” En näe sitä juuri nyt “. Minulla oli jotain sellaista, ja kuten tavallista, Nicole, kun hänellä on hyvä idea, hän ei pudota sitä, muutaman kuukauden välein hän toi esiin sen, ja sitten kun olen matkustanut valtion ympäri, ihmiset tulevat ylös ja sano: “Kaipaan sinun äänesi.” Joten sanoin Nicolelle: “Kerro uudelleen tästä podcastista.”

Me molemmat tunsimme, että meidät yhdistettäisiin ainutlaatuisiksi. Emme tiedä muista äiti-tyttäristä poliittisista ryhmistä. Ajattelimme voivamme tarjota sitä. Ja mitä innostuin siitä, että sukupolvet eroavat meistä, on niin suuri, koska … tässä on se asia: kun aloin taistella tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta sekä ympäristöä ja rauhaa maailmassa, opin pian, että mitään ei ole taattu sukupolven on taisteltava. Joten olin tyttäreni kanssa, joka on niin jäsennelty ja hauska ja älykäs, joten ajattelin, Voimme saada tämän podcastin, joka voi olla erilainen kuin mikään muu podcast Amerikassa. Ja teimme sen. “

Nicole Boxer: “Tiesin, että meillä oli todellinen tilaisuus olla positiivinen ääni silloin, kun … Aikaan [suunnittelemme tämän] uskoimme todella, että meillä olisi nainen presidentti ja se olisi ollut hyvin erilainen show.

kuva

Nicole ja Barbara pääkaupunkiseudun edessä, joka kuljettaa senaattorit senaatin toimistorakennuksista pääkaupunkiin vuonna 2016.
Kohteliaisuus

Minulle henkilökohtaisesti me oli tehdä tämä nyt Trumpin valossa ja sitten selvittää loput. Miksi sinä tuulet turhautuneisuutesi maailmassa nyt? Miten voit tehdä eron? Minulle, antaa muille ihmisille foorumi ja anna heille … Tämä ajatus, että tämä naisten aalto ajettaisiin, olisin halunnut tehdä dokumentin siitä. Arvaa mitä? Se on todella kallista ja kestää kauan, ja se on todella kovaa logistisesti, joten tämä on melkein täyttä samalla tavoin.

Korostamme ja sukeltamme näihin kilpailuihin, ihmisiä, joita et koskaan kuule, jotka juoksevat ja asettuvat sinne. Minulle se on todella kaunis asia. “

Tavoitteena “Fight Back:”

HUOM: “Podcastit ovat minulle kulttuuria, kulttuuria on muistutettava, kun se menee liian pitkälle yhteen suuntaan, että tarvitsemme yhä progressiivista yhteiskunnallista muutosta, me olemme perhe, kasvoin politiikassa ja minulle se on toinen luonto. pystyä puhumaan asioista, jotta nämä muut äänet voisivat tuoda esiin, minulle tästä syystä teemme tämän. ”

BB: “Minusta se on mahdollisuus kutsua kuuntelijoita perhekeskusteluun, joka koskettaa melkein kaikkia yksittäisiä asioita, jotka vaikuttavat heihin, tuodaan joitain erittäin rohkeita ääniä, Nicole palaa korostamaan uutta upeaa sukupolvea, joka juoksee kongressille. on löytää ihmisiä, jotka johtavat ajattelijoita tärkeistä asioista, olipa kyse sitten ulkopolitiikasta tai terveydenhoidosta tai tasa-arvosta. ”

HUOM: “Minusta tuntuu siltä, ​​että on mahdollista raportoida ihmisille näistä hyvistä asioista, jotka ovat tapahtumassa, olen vain optimistinen ja näen niin paljon hyviä asioita, Barbara on enemmän … hän on ollut kehässä, hän on ollut siellä taistelevat eri tavalla. “

Puhuttavan politiikan perheesi kanssa:

BB: “En voi kertoa, kuinka monta kertaa puhun, ja nuori kohottaa kätensä takana ja sanoo:” Voitko auttaa minua? “” En voi enää puhua isäni kanssa. ” Politiikka on tullut niin myrkylliseksi, mitä yritämme näyttää, rakkaus on olemassa, joten voit työskennellä sen läpi..

kuva

Barbara ja Nicole 1970-luvun lopulla.
Kohteliaisuus

Älä lopeta puhumista vanhempiesi kanssa, älä menetä viileää. Sinun täytyy pystyä tekemään sitä, mitä oppinut tekemään joidenkin vastustajani kanssa senaatissa, ja se oli päästä yli ja ehkä koskettaa olkapäätä ja sanoa: “Minä näen kokonaan, mistä olet tulossa, mutta tarvitsen sinua olla avoin sille, mitä minä sanon teille. ” Ja pitäkää sitä rakastavana ja pitää se kiltteinä. Se ei ole helppoa, mutta se voidaan tehdä.

HUOM: “Jos lähdet vanhempiesi luokse ja sanot:” Paras ystäväni on homoseksuaali “tai” Minulla on ollut tämä kokemus “ja ehkä et sinä itse aio avata ovea, tämä on kokemuksellinen yhteiskunta. Mutta toinen asia on joskus – ja tämä saattaa kuulostaa kovaa – sinun on vain pysyttävä rauhallisena ja kävele pois eikä yritä tehdä asiaa. voi olla täysin rakastava, voin uskoa, mitä uskon, ja voin kunnioittaa sinua ja mennä tänne. “”

Vuoden 2018 ollessa uudenvuoden nainen:

BB: “[Vuosina 2018 ja 1992] on sementoitu häirinnällä, väärinkäytöksillä ja eriarvoisuudella, ja Anita Hillin naispäävuonna puhuminen Clarence Thomasin työpaikoilla saamasta häirinnästä herätti niin monta naista kertomaan tarinoita ja se – ja olen sanonut tämän julkisesti monta kertaa – en koskaan olisi koskaan tehnyt sitä senaatille ilman Anita Hillin rohkeutta.

Naisen Vuosi syntyi yhteiskunnallisten kysymysten takia, jotka nousivat esille siitä, miten naisia ​​on kohdeltu. Nämä asiat olivat motivoiva tekijä, jotta naiset voisivat ajaa ja saada naiset äänestämään ja saada hyviä miehiä, jotka huolehtivat naisista myös liittyäkseen (muistutan aina kaikkia, joita emme voi tehdä yksin). Joten uskon, että se on hyvin samankaltainen dynamiikka [tänään] ja todiste siitä, kuinka monta ihmistä pääsee ulos ja äänestävät tällä puolivälissä.

Nicole ja minä olemme korostaneet nuorten äänestyksen tärkeyttä, naisten äänestyksen tärkeyttä, vähemmistöjen äänestyksen merkitystä, äänestäjien LGBT-ihmisten merkitystä ja kaikkia, jotka ovat olleet niin häiritseviä tämän presidentin kielteisyydestä ja jyrkästä diktatuurista, että hän on näytteillä. “

HUOM: “Haluan lisätä tähän, mielestäni teidän on vielä oltava poikkeuksellisia. Barbara Boxer ei valittu, koska hän oli nainen Anita Hillin päällä. Hänet valittiin koska hän oli Barbara Boxer siinä ilmastossa, hän käytti hänen äänensä.

Monet naiset, jotka olivat lipussa ’92 eivät voittaneet, mutta Barbara Boxer ei kuunnellut ihmisiä, jotka sanoivat hän ei voinut tehdä sitä. Joten luulen, että juuri me tapamme. Tämä aalto, jota näemme, on rakennettu äitini sukupolven takapuolelle, ja olemme vain jatkoa. En ole koskaan ollut niin innostuneita tämän vuosituhannen sukupolvesta, vaan myös niiden takana. ”

Tässä kysymyksessä naiset ovat eniten huolissaan tästä vaalikaudesta:

BB: “Lopullinen valta, kuten Barack Obama on sanonut, on kansalaisuuden voima, jotta voisimme äänestää, jotta voisimme saada aikaan muutoksia, emmekä voi aliarvioida äänestäjien tukahduttamista, jota aiomme nähdä. tukahduttaa äänestys eli toisin sanoen ihmisille kerrottavaa: “Sinun on parempi saada tunnuksesi” ja pelotella heitä – vaan myös vain saada ihmiset tuntemaan, että se ei ole sen arvoista, emmekä voi olla naisia, vaan jokaisen naisen on äänestettävä. nainen äänesti, näkisimme merimuutoksen.

Ihmiset usein sanovat: “He ovat kaikki samanlaisia.” Sitä olen aina kuullut, “miksi vaivaa?” Kaksi ihmistä ei ole koskaan samanlainen. Ja varmasti republikaani ja demokraatti eivät ole samankaltaisia, ja sinun on päätettävä, miltä puolelta olet. Ja se on hieno. Jos olet toisella puolella, ääni, tietenkin. “

HUOM: “Ja he tekevät.”

BB: “He tekevät ja he tulevat suurella innostuksella, joten jos meidät vain istuvat ja katsomme, menemme Amerikkaan.

HUOM: “Nuorille naisille haluan sanoa taputtaa äitisi arkkityyppiä juuri nyt, kaikki mitä voitte huolehtia ja tuoda maamme takaisin kotoisammalle paikalle. Tämä kuulostaa hyvin George HW Bushilta, mutta jotain siitä, mitä naiset tuovat kysymyksiin onko se korruptiota korruptoitavana, onko se taisteltava rasismia vastaan, onko se sosiaalinen oikeudenmukaisuus, se tunne, että päästään oman planeetan, ihmisten, kasvatukseen ja tekee hyvää uutta. “

Lataa uusia jaksoja “Fight Back with Barbara Boxer ja Co-Host Nicole Boxer” joka torstai, saatavilla iTunes Storesta ja PodcastOne.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 20