10 tapaa säilyttää itsesi soittamalla Ex: iin

August 28
No comments yet

My lovelies:

Sunnuntai-iltapäivällä otin tauon tarinaa, jonka parissa työskentelin, kun pudotin muutaman eksoottisen laukauksen ja aloin tanssia Billy Idolin kanssa mihin tahansa DJ Anne Littin pelaamiseen KCRW: ssä (suosikkini). Myöhemmin samana iltana aioin tavata joitain kavereita hillittyyn sunnuntaipäivälliseen uudella groovy BYOBin paikalla … joka ei ollut kovin kaukana siitä, missä elää Jonas Singer, minun ex-jotain tai muuta. Joten hän oli mielessäni. Ja sen jälkeen, kun olen lopettanut kasvit, olen saanut hallitsematonta kehotusta soittaa hänelle …

Kyllä, kyllä, tiedän, jos luulet, että on ärsyttävää sinulle, että ajattelen edelleen häntä joskus, ajattele kuinka ärsyttävää se on minulle! että minun on ehkä toistettava tulevaisuudessa, kun vastaavia tilanteita syntyy:

Kun olin kolme vuotta vanha, kissa, Hobo, juoksi pois. Entinen kulku, kotimainen elämä oli tullut hänelle; Hobo oli kutinaa palatakseen kiipeileville kaduille, missä hän voisi olla vapaa mies, jota ei ole pakotettu kokouksen vaatimuksiin. Hän halusi paeta elävän raskauden pienen naisen kanssa yhtä haltioituna kuin minä: halusin aina halata häntä ja ajauttaa häntä, vaikka hän ei olisikaan tuulella, ja aina halusi myös puhua – vaikka hän ei olisikaan keskustelussa. Niinpä Hobo sitoi kaikki hänen omaisuutensa takaisin hänen huipulleen ja kiinnitti sen kiinni kiinni ja lähti liikkeelle … Äitini kirjoitti minun vauva-kirjaani, että kaksi vuotta myöhemmin rukoilin vielä Jumalalle, että Hobo tulee takaisin, kun minä kääntynyt sängyn puolelle. Ehkä yksi niistä syistä, että en ole enää uskonnollinen, koska hän ei ole koskaan palannut! )

Mitä yritän sanoa, en ole irrallaan helposti. Joten, olen jonkin verran remontoitu Jonas Singerille. (En myöskään voi ravistella ajatusta, että hän todellakin rakastaa minua, tyhmä kuin se on.) Ja tietämättään huolimatta en pitänyt, olin DYING selvittää, miten hän oli tekemässä. Joten otin solun ja vetäin numeron näytölle … ja ainoa tapa, jolla estän itseäni painamasta “LÄHETÄ” -painiketta, oli toteuttamalla useita varotoimia.

Onneksi minun kauhistuttava kokemukseni opetti minulle muutamia hyviä viitteitä, jotka nyt luovutan sinulle.

Jos aiot estää soittamalla EX-WHATCHAMACALLIT:

Muistuta itseäsi siitä, kuinka hullua hän käytti tekemään sinut ärsyttävillä asioilla, joita hän aiemmin käytti–esimerkiksi näyttäen vähintään 15 minuuttia myöhässä joka kerta, kun sinulla oli aikomus hengailla. Tai jollakin tapaa päästä aina pyörärasvaan jalalleen ja siksi arkkasi päälle.

Muistuta itseäsi siitä, kuinka kauheaa hän sai sinut tuntemaan, kun hajosi. (Esimerkiksi, ehkä hän sanoi, ettei hän kunnioittanut sinua tekemästä itsellesi niin hyödyllisiä. Ainakin arvaus?)

Ajattele kaikkia quadrillion parempia tapoja viettää aikaa: Voisit lopulta aloittaa lukemisen Sota ja rauha (tai vain, en tiedä, Iltahämärä); voit saada kiinni kaikista Daily Show että olet TIVO-ed; voit katsoa NetFlix-elokuvan, joka on ollut paikalla George W. Bushin hallinnon päivien jälkeen. Tai – hei! – tässä on villi idea! Voisit lukea kaikki blogiviestini, joista et ole koskaan käynyt tutustumassa ennen. Ja kommentoi niitä kaikkia!

???

Voit myös leikata toenailssi.

Ota vibraasi ratsastaa. Päästä eroon siitä kavennetusta seksuaalisesta jännityksestä ennen kuin vahingoitat!

Älä tee mitä tahansa, juo lasillinen viiniä tai kuppi kahvia. Voit joko menettää estot tai saada kaikki revved up ja innoissaan. Joko niin, saatat yllättäen löytää itsesi sanomalla: “Oi, tule, mikä on tämän haitan?” Haitta on se, että saatat päätyä tunne melko sekavaa.

Ajattele kuinka huono tunsit, jos hän ei poimi … ja kuinka paljon pahempaa, jos hän ei koskaan vastaa viestiin, jonka jätät.

-Kysy itseltäsi: mitä haluan todella minun ex-whatchamacallit? Ja onko minkäänlaista tapaa, että satunnainen kutsuminen hänelle tuo minua lähemmäksi tavoitettani sen saavuttamisessa? Riippumatta siitä, mitä ensimmäiseen kysymykseen voidaan vastata, voin melkein taata, että vastaus toiseen kysymykseen on iso rasva NO.

-Kuuntele “I Will Survive” ja kissa kävelee asunnossasi. (Mieluummin Cake-versio, mutta jos pidät alkuperäisestä, se on hieno.)

Mene kännykkäsi postilaatikkoon muutaman tunnin ajan.

-Jos et voi hallita sitä, soita jonkun toisen puoleen ja puhu hänelle, kunnes lopetat jonkin toisen puhelun. Ehkä se on paras ystäväsi, vanha kollegasi, jota et ole nähnyt vuosina tai sinun mummo. Ajattele miten onnellinen vanha Nana Poo-poo olisi kuullut sinusta! Sinä tekisit hänen päivänsä! Eikö olekin parempi, kuin antaa Ex-asiaa mielestäni tyydyttävää tietää, että ajattelet silti häntä? kyllä ​​se on.

xxx!

————————————————————————————————————-

Myös, rakkaat kommentaattorit, Edwinna, Lady Rae et al .: Olen edelleen ajattelemassa käsitellä romaanikirjoittajaa. Pidä sinut ajan tasalla kaikesta edistymisestä, tietysti!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 46