Hire Wingwoman – palvelu auttaa naisia ​​kohtaamaan miehiä

kuva

Getty Images

Eikö sinulla ole hermoja lukita silmät tuon kaverin kanssa baarissa? Nyt sinun ei tarvitse. Boston-yhtiö lähettää joku kävelemään hänen puolestansa puolestasi.

Vuokraaminen Wingwoman tarjoaa sekä miehiä että naisia ​​juuri niin – siipimies, joka opettaa sinulle flirttaustekniikoita, pidä sitten kaveri vähemmän houkutteleva ystävä varattu kun aloitat keskustelun.

Ja se ei ole halpaa. Hinnat alkavat 72 dollarilla tunnissa, kahden tunnin miniminä. Joka puolen tunnin kuluttua siitä maksaa 32 dollaria. Yhtiö voi myös analysoida online dating -profiilisi 79 dollariin, antaa sinulle päiväsi valmennuksen 119 dollaria ja jopa kuuntelukonsultointi 149 dollaria.

Vuokraus Wingwoman on vasta viimeisimpiä palveluita kuten tämä. New Yorkin Wingwoman lupaa “leikata naisten puolustuskyvyn”, kun Wingwomen.com ylpeilee siitä, että se on “ensiluokkainen lippu tapailemaan naisia, jotka tuntuvat koskemattomilta.” Mutta suurin osa näistä “wingwomen” vain auttaa miehiä, ja vuokraaminen wingwoman on yksi ensimmäisistä kohdistaa yksinäisiä naisia. Joten jos luulet, että tämä koko liiketoimintamalli on melko epäselvä, ainakin se on tasavertainen mahdollisuutena.

[h / t Elite Daily

Kuva Getty Imagesin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 63