Kuinka lukea miesten signaaleja – Dating käyttäytyminen Guys Do With All Women

August 28
No comments yet

pari holding hands by a lake

Digital Vision / Veer

Onko teillä naisia ​​koskaan ollut kokemusta ajattelusta kaveri on todella pitänyt sinusta, jos hän teki tiettyä erinomaista asiaa varhain seurustelussa – vain selvittää, että se on sellainen asia, jota hän tekee koko ajan?

Kauan sitten olin seurustella kaveri, joka harjoitti minua melko aggressiivisesti. Menimme kahdella päivällä viikossa ja lähetimme paljon sähköpostia. Hän oli myös paljon terveellisiä viittauksia siihen, kuinka houkutteleva hän luuli olevanni. Emme olleet keskustelleet siitä, oliko tapasimme muitakin ihmisiä, vaan koska hän näytti niin minusta, oletin, ettei hän ollut.

Ho, ho!

Noin kuukauden kuluttua minulla oli kovaa heräämistä: hän mainosti, että hän oli samanaikaisesti kaksi muuta naista. (Onneksi minulla ei ollut seksiä hänen kanssaan, koska kahden kuukauden sääntö on pelissä.)

Minusta tuntuu, että muut naiset ajattelevat usein kuin minä: jos kaveri näyttää näyttäviä käyttäytymismalleja, jota nainen ajattelee epätavalliseksi, hän olettaa, että mies toimii vain “epätavallisella tavalla” HER: hen … kun itse asiassa se ei todennäköisesti ole epätavallinen käyttäytyminen hänen silmissään. Sen sijaan, ellei hän sano jotain siitä, miten se ei ole sellaista asiaa, jota hän tavallisesti tekee, todennäköisesti hän toimii tällä tavoin useimpien ihmisten / naisten / päivämäärien kanssa.

Joten, hyvät, auttaakseni sinua suojelemaan vääriä oletuksia vastaan, annan sinulle …

HÄNTÄ MIELIT TEET ERIKOISTA HENKILÖILLE, TÄMÄ ON TEHTÄVÄ KAIKKI

1. Hän kertoo sinulle jotain ihastuttavaa ensimmäisellä yönä. Ei kovin kauan sitten, naispuolinen ystäväni kertoi minulle ensimmäisestä päivämäärästä miehen ystävän kanssa, jonka olin asettanut hänelle. Selittäessään suurta yhteyttä, jonka hän tunsi olevansa, hän sanoi minulle: “Hän kertoi minulle myös hänen suuresta lapsuuden traumastaan ​​ensimmäisellä päivällä.” Se, että hän oli käyttänyt tätä todisteena tärkeimmistä yhteyksistään, sai minut hermostumaan, koska urospuolinen ystäväni on hyvin suoraviivaista hänen onnettomasta lapsuudestaan ​​- se on tosiasia hänen elämästään eikä hän yritä salata sitä. Noin kuukausi myöhemmin kaksi kaveria ei enää seurustellut. Niin paljon iso yhteys.

2. Hän on hyvin aggressiivinen etsimään sinua. Hän on luultavasti tavoin kaikkien kanssa – ja voi hyvinkin olla aggressiivisesti etsimässä muita ihmisiä samaan aikaan. Koska poika, joka oli dating, oli tekemässä. Ja hän ei tehnyt mitään “väärin”, mutta en kuitenkaan ollut – aivan iloisesti yllättynyt.

3. Hän aloittaa kätesi kädestä heti lepakosta. Jälleen, hän todennäköisesti tekee sen kaikkien kanssa.

4. Hän kutsuu sinut viettämään ystäviensä (tai perheenjäsenten kanssa, jotka hän viettää paljon aikaa) hyvin varhaisessa vaiheessa. Se ei luultavasti ole kovin iso juttu hänelle. Olenko koskaan maininnut ystäväni, joka toi mukanaan tytön, jonka kanssa hän palasi kotiin lomien kanssa – kun he olivat tavoittaneet toisiaan vain kolme kuukautta – vain murtautumaan hänen kanssaan Ystävänpäivällä?

Olen varma, että luettelossa puuttuu muutamia kohteita. Haluatko auttaa minua täyttämään ne?

Nyt, jos hän ei koskaan ei tällaista asiaa … voitte uskoa häntä.

En yritä olla killjoy, täällä, hyvät. Suosittelen vain sinua olemaan skeptisiä, kunnes sinulla on jokin vakava syy uskoa, että hän kohtelee sinua tavalla, joka on epätavallinen HEN – sen sijaan että kohtelisit sinua tavalla, joka tuntuu epätavalliselta YLEISTÄ, mutta on itse asiassa hänen tyypillinen M.O.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 21