Kuinka paljon se näyttää asiasta?

August 28
No comments yet

Voin kuulostaa todella matalista, mutta en usko, että voin antaa päivämäärän jonkun, jota en löydä fyysisesti houkuttelevalta.

Toivon, että voisin kieltää vaistoni, mutta vaistoni kertovat minulle, etten ole onnellinen, ellei joku ole fiksu, hauska, suloinen ja hyvännäköinen.

Kavereita kannustetaan usein visuaalisilla vihjeillä. He gravitoivat ja osuvat tytöihin, jotka he pitävät fyysisesti houkuttelevana, kun he ovat poissa.

Mutta toivon, että useimmat kaverit eivät tuomitse kirjoja kansilla. Toisin sanoen, toivon, mitä useimmat kaverit etsivät, on kirja, jolla on kaunis kansi ja hieno tarina sisällä. Melkoinen kansi yksin voi vain mennä tähän mennessä.

Joten, on vähemmän keinotekoa sanoa, että kaverit ovat houkutelleet tyttöä kohtaan FIRST miten hän näyttää, mutta sitten on oltava enemmän muotoilla syvempi suhde? Olen kamppaillut pitkään: miksi en voi vain houkutella suurta tyttöä, joka ei ole kauniita ulkona minun silmissäni? Tai, miksi vain menen tytöille, jotka ovat melko ulkopuolella, ennen kuin tiedän, mitä sisällä on?

Kun tapaan hämmästyttävä tyttö persoonallisuus-viisas, joka ei ole fyysisesti houkutteleva minulle, hän vain tulee todella hyvä ystävä ja kun he ovat ystäviä se ei koskaan muutu.

Tässä on se, mitä huomaan ulkonäön suhteen, tytön ollessa ulos:

1. Kuva / runko – Toivottavasti tämä ei ollut niin, mutta se on. Yritin kertoa ystäväni Margaretille, että huomasin silmiä ennen muuta. Mutta hän huomautti nopeasti, etten lähestyisi tyttöä, joka ei ole pieni ja ei ole lyhyempi kuin minä. Olen keskimääräinen korkeus ja ensimmäiset tyttöystäväni, jotka minulla oli, olivat kaikki pieniä. Joten luulen, että olen juuri kehittänyt vetovoimaa tällaiselle hahmolle.

2. Silmät – Houkuttelevin kommunikoida paljon yleensä, mutta he myös sanovat, että on piilotettuja asioita, – jos olen onnekas pääsemään lähelle tätä henkilöä – löydän. Kaikilla silmillä ei ole sellaista pieniä pilviä, joka asettaa minut tulelle, mutta kun näen, että hämmästyttää, se on hämmästyttävä kokemus.

kuva

3. Hiukset – Tiedät, että kun hiukset liikkuvat tietyllä tavalla, se liikuttaa minua. Niin kauniit kampaus, väri ja rakenne ovat houkuttelevia.

4. Hymy – Hymyilevä on paljon. Lähes kaikki hymyt, jotka olen nähnyt kokemuksessani, ovat ihania.

5. Tyyli – Kun tyttö on poikkeuksellinen, tyylikäs tai tyylikäs, se on todella houkutteleva ja lähes aina parantaa luonnollista ulkonäköään.

Kun näen tytön, joka täyttää kaikki nämä ominaisuudet, hänellä on pieni hehku: hän erottuu tungosta. Näen näin tytöitä noin kerran kolmessa kuukaudessa tai niin.

Minusta on vaikea kuvitella kenenkään kaltaista, etten halua nähdä istuessani minulta päivällispöydässä joka päivä, se ei kirkasta huonetta joka päivä, kun hän käveli, eikä siinä ollut että hehku.

Minun täytyy työskennellä kenties enemmän anteeksi. Pitäisikö minun avata mieleni niin, että en ole niin nirso-onko hän todella tarvitse “hehkua”? Tai on mahdotonta vain muuttaa vaistoni ja henkistä meikkiä?

Ehkä olen vain kypsä. Vanhemmat ihmiset kertovat minulle, että näyttää katoavat lopulta, mutta persoonallisuus on se, mikä pitää minut onnellisina vakavassa suhteessa ajan myötä. Joten, se rajoittaa vaatimaan hämmästyttäviä ulkonäköjä ja persoonallisuutta sielunkumppanissa?

Oletko koskaan tavannut jonkun, joka ei ollut houkutteleva aluksi, mutta sitten tuli fyysisemmäksi houkuttelevaksi ihastuttavan persoonallisuuden vuoksi? Oletteko samaa mieltä siitä, että vetovoiman ensimmäinen askel on fyysinen ja että on todella vaikeaa vain muuttaa mitä olet kehittänyt mielessäsi “fyysisen houkuttelevuuden” vastakkaisessa sukupuolessa?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 60