Miten Manscape – Mens Grooming opas

August 28
No comments yet

kuva

Ei-toivotut hiukset aiheuttavat niin paljon draamaa, ja se voi olla kauppaedustaja. Hiusten karvaaminen on vaarallista, koska se voi sanoa, mitä Obi Wan Kenobi sanoo Tähtien sota ennen kuin Darth Vader tappaa hänet:

“Jos löysät minut, voimme olla voimakkaampia kuin luulisi.”

Ja se! Se tulee vahvempi ja paksumpi. Haitallisten hiusten kummallisen voiman torjumiseksi sinun on kiinnitettävä huomiota moniin tekijöihin, useimmiten käyttämääsi karvojen poistoon. Kokemukseni mukaan vahaus on tilapäistä, elektrolyysi on hieman pysyvämpi, ja tuomaristo on vielä poissa siitä, onko laser täysin pysyvä. Karvanpoisto on pelottava prosessi. Vaikka en tunne Brasilian yksityiskohtia, minulle muistutettiin esimerkiksi brutaliteetista naapurustani salonki edessä:

“Vapaa Tequila Shot Brasilian kanssa”

Jos Brasilialainen tarvitsee samanlaista hoitoa ampuma-asioiden sisällissodassa, se ei voi olla hauskaa. Ihmisille annetaan ilmainen pass, koska ruma sukupuoli, brutto hiukset tulevat alueen kanssa. Naisten odotetaan ajavan jalkoja ja kainaloja, kun taas miehet antavat näiden alueiden virrata. Partavuokraus on välttämätön paha, koska karkeiden hiusten kasvaminen ei-toivotulla alueella on vielä pahempaa.

Tässä on miesten ongelmapisteitä:

kulmakarvat

Ei ole mikään salaisuus, että kulmakarvat ovat yksinkertaisesti liian suuria. Olen ohjannut näitä pentuja vuosia: elektrolyysi, laserin poisto ja vahaus. Viimeisin yritysni oli Blissin, Broadwayn kovakourainen kylpylä. Itä-Euroopan vaaliminen vaalisti kulmia ja sitten en enää uskaltanut päästä hiuksiani lyhyeksi. Minua siirrettiin vahalleen kulmukseni jälkeen, kun ystäväni sanoi, että olisin “todella söpö”, jos teen ne pienemmiksi. Se riittää minulle viettämään 40 dollaria kuukaudessa. Tarvitsen kaiken apua, jota voin saada.

Takaisin

Olen onnekas, että selkäni on hiustartunta. Ihmettelen, kuinka onnettomat kaverit, joiden hiukset ovat selässä, päätyvät menemään sen huomattavien muiden kanssa. Jossain vaiheessa nainen on päättänyt hyväksyä sen. Tai kaveri viehättää hänet niin paljon alussa, että hiuslakka takana ei aja häntä pois, kun hän tietää?

rinta

Minulla on yksi yksinäiset hiukset rintaani, että olen tullut varsin kiinnittyneenä … vaikka se on kiinni minulle. Kun olin kasvanut, ajattelin, että karvainen rinta oli miehuuden merkki ottaen huomioon epätavalliset asiat, jotka kuvasivat “hiukset rintaani.” Mutta nyt olen onnellinen, ettei minun tarvitse käsitellä hiuksia siellä.

nännit

Eräänä päivänä, rannalla, Jersey-ystäväni (jersey-kaverit ovat melko erityisiä heidän kehon hiuksistaan) kertoi minulle, että minun oli parrantava nänni. Se oli totta; minun nänni olivat kuin octopi, hiukset popping kuin lonkerot. Nykyään hoidan parranajokoneen heidän ollessaan valmis lepyttelemään naisen kanssa, johon voisin olla intiimi … mutta en pelkää, että jinxin mahdollisuuteni, kun teen olettamuksellinen parranajo.

Jalat / Arms

Michael Phelps levittää itseään, jotta hän voi helpottaa veden läpi. Mutta ainoat kaverit, jotka olen nähnyt, muut kuin uimarit, jotka ajavat käsivarsien ja jalkojen, ovat lihapäiden kehonrakentajia. Tunsin alastomana, jos aioin jalat ja käsivarret ja luulen, että minun olisi vaadittava itseni oranssiksi solariumissa.

varpaat

Äskettäin joukko meistä oli menossa ulkoiluun, ja ystäväni Margaret varoitti kavereita “huonoilla jaloilla”, ettet käytä räpylöitä. Osa huonoista jalkoista merkitsi karvaisia ​​varpaita. Myönnän, että minulla on hiuksia varpaissani, mutta ei riitä, että olisin kovaa, koska Margaret hyväksyi flip-flopin. Koska naiset käyttävät sandaaleja ja saavat pedikyyriä, olen varma, että he joutuvat lopulta varpaisiin varpaisiin.

“Siellä alhaalla”

On hullua, miten minun parempana naisille parranajo on muuttunut ajan myötä. My 1978 Playboy (ensimmäinen “aina saatavilla alastomuus”) oli täynnä naisia, jotka eivät sulhasen siellä, eikä se häiritse minua. Nyt jostain syystä suuntaus on muuttunut; Oletan, että useimmat naiset ajavat siellä.

Pyysin naispuolista ystävää, jos minun pitäisi olla parranajo alas, ja hän sanoi, että minun pitäisi “leikata”. Tarkastelen ja noudata, koska en halua olla tyttöjen kohteena, jonka huomasin naurun ystävien kanssa huonoista leikkauksistani.

Mitkä ovat pienimmät suosikkipaikat löytää hiukset kaveriin? Mitkä kohteet ovat kauppaedustajia? Oletteko viileä kaveriasi hoitamaan mainoksiani mainoksia?

Seuraa minua Twitterissä: twitter.com/richravens

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 32 =