PIKATREFFIT! Nerdsin kanssa!

August 28
No comments yet

lovelies:

Voi poika. PIKATREFFIT. Onko joku teistä koskaan tehnyt tätä?

Tänä iltana minulla ei ollut itseäni – ja ollakseni rehellinen, en ollut erityisen kiinnostunut tekemään niin. Mutta tiistai-iltana sain puhelun Arlo Pumpernickelilta, joka sanoi: “Hei, Brooklynissa on huomenna nopea tapaus.

Hän kertoi minulle, että jokainen tämäntyyppinen bar-cum-art-space Galapagos * isännöi niin kutsuttua Nerd Nite -tapahtumaa – informatiivisten luentojen iltana ja Power Point -esityksiä, jotka olivat valittuja geeksille; ja keskiviikkona, hän jatkoi, oli Nerd Nite (heteros) erityinen speed-dating segement, ennen tärkeintä tapahtumaa.

#

NERDINESS AGES WELL!

Sallikaa hetki täällä sanoa, että ajattelen aina, että termi “nörtti” on hauska, kun kuvataan useimmat aikuiset. Tarkoitan, että monet ihmiset, jotka olisivat voineet olla “nerds” in, sanoa, lukion mennä tulla valtavia ammatillisia onnistumisia. Luulen, että Conan O’Brien, kirjailija Jonathan Franzen, ainakin jotkut Grizzly Bearin kaverit ja Twitterin perustajat olivat melko suuria nälkää. Minulle aikuinen nörtti on joku erittäin älykäs, joku, joka on mahdollisesti pakkomielteisesti kiinnostunut jotain – useimmiten hänen työstään -, että hän on erittäin hyvä. Kaikki tämä on minua hieno. Nerdiness menettää hyvin, toisin sanoen. Useimmiten joka tapauksessa. (Oletteko samaa mieltä?)

#

SPEED-DATING LOGISTIIKKA

Niinpä Arlo ja minä menimme Nerd Nite Speed-Dating – kaverini Don Hooksin kanssa.

Näin se perustettiin: 26 naista istuu paikan baarissa 26 pöydälle. Sitten 26 kaverit pyörivät pöydästä toiseen puhuen eri naisille yhteensä kolme minuuttia. Kun kolme minuuttia on ylöspäin, soittokello soi, että on aika siirtyä eteenpäin. Sekä miehet että naiset tekevät muistiinpanoja eri ihmisistä, joita he ovat tavanneet … ja yön päätteeksi, jokainen toimittaa luettelon nopeusmääritteistä, joita he haluavat nähdä uudelleen. Sen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, kuka valitsemaasi henkilöstä on poimittanut sinut (yhdessä otteluiden sähköpostiosoitteiden kanssa).

FYI: Oli vain aikaa tavata kymmeniä ihmisiä – eikä koko 26.

#

MERKILLE, ASETA SET … NOPEUSPÄIVÄ!

Saanen sanoa, että olin iloisesti yllättynyt siitä, että he ovat siellä korkealla. Paljon oli melko söpö – kuten yksi kaveri argyle-villapaidassa, toinen kalastajan korkissa ja kolmas pin-raidalla. (Hyvä valikoima sartorial-tyyliäkin tulee ajatella sitä.)

#

“TODETAAN NERDÄ?”

Ehkä parasta, lähes kaikki olivat poikkeuksellisen helppoa puhua … vaikka oli yksi karkea hetki.

Tyttö tuli paikalle ja istui alas minulta. Olen nähnyt vibron, että minun pitäisi johtaa keskustelua, joten aloin sanoa: “Oikeasti, mitä tämä tarkoittaa -” nörttyys “- tiedättekö siltä minulta typerää. tunnistaa nörttiä? “

Hän vastasi: “Niin, minä. Tarkoitan, että menin sarjakuva-kokoukseen viime viikonloppuna.”

vai niin.

Uh-vai niin.

Hän antoi minulle jonkinlaisen syyllisyyden, eräänlainen karvainen ulkonäkö, kuten Tiedän, että hylkäät nyt. Nörtti vihaaja!

Katselin valtavaa ajastinta, melkein kuun kokoa,

kun se kallistui seinälle kaveri pään päälle, vain selville, että olimme puhuneet a

täysi … 20 sekuntia.

Yritin saada takaisin. “Mutta ehkä tulit, koska olet kuvittaja? Graafinen kirjailija tai jotain?”

“No, minä vain pidän sarjakuvista.”

Ohhh-kay sitten!

Ei ollut mitään keinoa siitä: hän oli ikuinen, raskas nartu ensimmäisen asteen.

Silti hänellä oli haaveilevat silmät, ja olen varma, että nörtti-tyttö tulee pakoon häntä jonain päivänä hyvin pian. He voivat elää onnellisina aina.

#

SPEEDY YLEISKATSAUS

Yksi kaverin nimi oli Ari ja sanoin hänelle: “Sinulla on upea vokaali-suvaantosuhde sinun nimesi, sir.” Hän tuntui arvostavan sitä.

Toinen kaveri nousi ylös, kun kolme minuuttia oli ohi ja kertoi, että hän oli myös kirjoittaja. … “Mitä kirjoitat?” Kysyin. … “Eroottinen kirjallisuus lapsille”, hän vastasi. … Whaaaat? Hän vakuutti minulle, ettei hän haaveile. … Mutta oliko hän? Minulla ei vielä ole aavistustakaan siitä, mitä tehdä.

Yksi kaveri antoi minulle nyrkki, joka oli houkutteleva. … Toinen kaveri kysyi minulta viimeisestä kirjasta, jonka olin lukenut – mikä on tietysti minun kaltainen kysymys. … Eräs mielenkiintoinen filosofian professori, joka valitettavasti oli kaksi asiaa vastaan: hän asuu New Jerseyssä (liian kaukana!) Ja hän näytti olevan lyhyempi kuin minä, mikä ei ole minun juttuni. Joten en ole tarkistanut kiinnostunut professorin Philin nimen vieressä – ja nyt olen pahoillani. Vähän. Koska vaikka olisin varma, että emme olisi päässyt kuumaan ja raskaaseen, lyön vetoa, että hän on erittäin mielenkiintoinen.

#

KILPAILU

Olin myöhässä, joten puristin pöytään, kun kaikki muut olivat jo istuneet, kun taas MC antoi hieman puheenvuoron. Sellaisena, minulla oli tilaisuus tarkastella muita poikasia, joita vastasin – ja rehellisesti, pelkäsin. (Ihminen, olen iloinen, että kirjoitan vain elävän ja ei tarvitse kuulustella koko ajan, kuten näyttelijöitä, kuvittele, että näet aina, kuka olet aina vastaan? Brutal!) Yksi poikanen oli kauniilla sinisellä pukeutua. (Kerroin hänelle että rakastin sitä ja hän ilmoitti, että se oli Anthropologie.) Toinen oli groovy tartan juttu. Kolmasosa oli aivan suorastaan ​​upea.

Tunsin kuin sanoin, Sinä ihmiset eivät ole nerds! Hanki hittoa täältä!

#

JÄLKEEN

Kun koko asia oli ohi, oli mahdollisuus sekoittua. Arlo, Don ja minä kokoontuimme. Yksi satunnaisista satunnaisista nopeusdudeista näytti olevan käytännöllisesti katsoen yksi poikasista. Arlo kinda piti naisen kysymyksessä, joten hän oli ylpeä. “Heidän on pitänyt tuntea toisilleen ennen tänä iltana!” hän valitti. “Tarkoitan, että katsot sitä!” Hän kuiskelee korvaansa! ” Ja todellakin, tuossa täsmälleen toisena, laaja oikeasti lepäsi päätään Cadin olkapäähän.

“Petokset!” Arlo huusi.

Kun potkutin hänet säärin, jotta hän olisi hiljaa, aloin huutaa ohikulkijoille: “Se ei ole kuin minä lyön ne pois näistä vitseereistä – he ovat vain ystäviäni! Me tulimme yhdessä! m vielä käytettävissä, vannon! “

No, en tiennyt Todella huutaa. Mutta ajattelin sitä.

#

Aionko minun valita kukaan?

Minä en tiedä!

Olen vain kiitollinen siitä, että onnistuin välttämään kertomatta kenellekään olen dating blogger …

#

HÄNTÄT NOPEASTI?

Täytä minua kokemuksistasi, kiitos.

—————————-

* DUMBO: n groovy-taidetilasto …

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =