Seksikoostumus – Eric Amaranth – Betty Dodson

August 28
No comments yet

Häntä kutsutaan sukupuolijakoiseksi, konsultiksi, jonka tehtävänä on parantaa makuuhuoneesi sairauksia – eräänlaista kuntosaliharjoittelua, mutta seksiä. Hänen tavoittelunsa on opettaa pariskunnille taitoja ja tekniikoita, siirtää heidät pois siitä, mitä hän kutsuu “perinteisiksi houkutteleviksi / nuoleviksi / rihmoutuviksi ruuveiksi, joita useimmat ihmiset tekevät, joskus se on hyvä ja suurimman osan ajasta se ei ole. “

Päätin tavata hänet New Yorkin asunnossaan, kun ystäväni kaveri, että hänellä oli ollut eroottinen pelimaailma hänen kanssaan. Suoraan sanottuna odotin hänen olevan samurain kaltaisempi: tiedät, rusketus, lihaksikas, miekka-käsi. Tämä samurai – Eric Amaranth, 32 – on laiha ja vaalea, pysyvällä, mustalla T-paidalla, tiukka musta farkuilla ja lukemattomilla lukulaseilla. Ja vielä koko maailmankaikkeus on seksi. Hän lukee siitä, tutkii sitä, puhuu siitä, on – lähinnä 10 vuoden kumppaninsa kanssa, Betty Dodson, arvostettu seksikasvattaja, 47 vuotta vanhempi. Kun kyseenalaistat ikäerot, Amaranth kysyy: “Olisitteko rehellisesti edes harkitsematta Sean Conneryä?” Erityisesti Sean Connery maailmankuulun sukupuolen taitojaan varten? Kohta otettu.

Kun Dodson, kompakti, röyhkeä nainen, pyörii huoneeseen, hän heti voittaa minut. Hän istuu matolle Amaranthin kanssa ja näyttää hyvältä yhdessä. Molemmat ovat uteliaita pikkukaupunkeja, ja hän tasapainottaa hänen läsnäolonsa. “Emme sovi sielunkumppanin myytiksi”, Amaranth sanoo. “Katsomme sitä yhteensopivuudeksi. Olen hämmästyttävän yhteensopiva tämän henkilön kanssa.”

He tapasivat, kun Amaranth oli valmis college Virginia, takaisin, kun hänet tunnettiin Eric Wilkinson. Hän lähetti sähköpostia Dodsonille ja kysyi, voisiko hän selkeyttää sukupuolen tekniikoita kirjastaan. Molemmat tapasivat lounaalle. “Hän käveli oven läpi ja menin, mmmmm,“Dodson sanoo.” Mutta hän oli 22. Joten minulla oli ristiriitoja. Ehdotin romuttaa opettaja-opiskelija rutiini. “Heillä oli hämmästyttävä seksi tunti myöhemmin.

Amaranthista tuli lopulta seksikonsultti – joku, joka kokoontuu yksilöiden ja pariskuntien aikana yksityisten istuntojen aikana seksuaalisen taidon opettamiseen yhdistämällä talkterapia, tekniset esittelyt ja kokeilut. (Konsultti ei osallistu – vain oppaat). Nykyään Amaranth hoitaa myös Dodsonin liiketoimintaa, johon kuuluu opetus-DVD-levyjä, työpajoja, verkkosivustoja, seksileluja ja yksityisiä istuntoja. Ja hänellä on “playdates” – seksuaalinen kohtaaminen Dodsonin siunauksella – vakaa puoliaikainen pelikumppani. “Aina kun pääsin New Yorkiin, laatinin Playdaten Ericin kanssa”, kertoo Nina Hartley, 49, tunnettu aikuisten esiintyjä. “Hän on kouluttamassa itseäsi, Eric ei aio lakaista ja sanoa:” Vauva, vauva. ” Ystävyys, kyllä, kunnioittaminen, kyllä, meillä on päivämäärä, hän tulee katsomaan upeita, ja kaksi ja puoli tuntia myöhemmin meillä on ollut uskomattoman voimakkaita orgasmeja, syöty suklaata ja hän on mennyt kotiin. ”

Kyllä, samurailla on tapa avata tyttö. Amaranth on harvinainen heteroseksuaalinen mies, jonka kanssa voit puhua aivan kuin nainen – hän liikkuu edestakaisin miesten ja naisten näkökulmista, selittäen sekä.

Seuraavalla kerralla kohtaamme aluksi joukon “hypoteettisia” kysymyksiä, jotka alkavat siitä, miten monivaihdistusta voisi tulla. Tuloksena, kukaan ei ole. “Se on todella sarjakuvamporsi – useita orgasmeja viiden tai 20 minuutin aikana. Multiorgasmic on, kun naisella on useita orgasmeja, esimerkiksi 20 sekuntia, en ole koskaan ollut jonkun kanssa, joka teki sen.” Jotta sarvea voisivat olla orgasmia, sanoo Amaranth. Avain on orgasmin jälkeen, kun klitoris on yliherkkä, käytä mahdollisimman kevyesti painetta sormilla tai värähtelijällä. “Voit peittää itsesi yhdellä kädellä tai pesulappuilla”, hän sanoo. “Pysy vain niin kauan kuin se kestää. On hämmästyttävää, kuinka pienet liikkeet voivat olla. Jos osoitan, et voi tuntea sitä.”

Pudotan, että nämä ovat hypoteettisia kysymyksiä. Kun istut jonkun edessä, joka voi puuttua kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla on ollut makuuhuoneessa, aloitat ommellessasi menneisyytesi yksityiskohtia: kaveri, joka ei ollut hyvin omistautunut, poikaystävä, jolla on outo sukupuolen kasvot, masennuslääkkeistä, jotka eivät voineet huipentua. Jokaisella kummallisella, huonokuntoisella ja teknisesti tuhoisalla kohtaamisella, jonka purkamisella, hänellä on ratkaisu. Sisällyttää, miten yksi voisi mennä ansaitsevan seksiä, joka ei vahingoita voimakkaasti: “Kun teet lisäyksen, sen sijaan, että yrität vähitellen lisätä painetta, kun penis ei mene sisään, vain kaveri käyttää keskipainetta ja pidä kiinni. tarvitsen aikaa mukautua uusiin muotoihin, odota niin kauan kuin se kestää, odota kunnes et tunne häntä enää, olen tehnyt niin kauan kuin 10-15 minuuttia. ”

Keskustelu sukupuolesta asettaa sävyn. Amaranth muuttuu hitaasti pöydän puolelta minulle, ikään kuin hän ei enää voi kommunikoida olematta lähellä – koskematta kuitenkaan. Sitten hän nousee ylös ja palaa fancy vibratorilla ja näyttää minulle, miten se toimii. Hän pysähtyy, katsoo minua silmiin ja sanoo: “Voisimme kokeilla sitä joskus, jos haluat.” Litteillä dildoilla, jotka vaippaavat vaipan, tämä ei näytä kaikki eteenpäin.

Sillä hetkellä haluan vain esittää Seksuaalinen Samurai. Haluan tehdä kaikki asiat, joista olemme juuri puhuneet, jonkun kanssa, joka todella tietää, mitä hän tekee ja maksaa niin häikäisevän kliinisen huomion, että minulle olisi taattu hyvää aikaa. Meillä olisi uskomattoman voimakkaita orgasmeja, syödä suklaata ja sitten menisin kotiin.

Sen sijaan räpäytän ja hymyilen ja muistan, että kaikesta huolimatta olen kykenemätön erottamaan sukupuoli tunteesta. Kun nousen ylös, Amaranth antaa minulle halvan ja antaa minulle origami-nousun, jonka hän oli tehnyt.

Takaisin todelliseen maailmaan on järkevää: Seksi on, miten samurai kommunikoi, miten hän ilmaisee itsensä ja on hänen ilmeinen seuraava askel naisen kanssa, jonka kanssa hän on ollut onnellisella jutella. Seksi on mitä Seksuaalinen Samurai tekee.

Ensi viikolla lähetän Amaranthin. Minun täytyy tietää, jos hän antaa origami-ruusuja kaikille playdateilleen ja asiakkailleen tai jos olisin erikoinen joukossa. “Se oli täysin tyhjästä!” hän kirjoittaa takaisin. “Minun vaistotni sanoivat, että annan sinulle yhden.” Ja minun vaistotni sanoivat, että minun pitäisi ottaa ruusu ja neuvoja ja ajaa takaisin omaan sänkyyn.

Arianne Cohen on kirjailija tulevasta Tall Book: Juhla elämästä korkealta (Bloomsbury). Hän on kirjoittanut New York lehti, New Yorkin ajat, ja muut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2