Sex Talk Real-naisista – Sex Now Please!

August 28
No comments yet

nainen and man looking into each others eyes and smiling

Paul Kline / iStock

Selena, 26, suunnittelija, Portland, OR

lauantai 8:03, kotona: herätä onnellinen. Poikaystäväni, joka asuu 1300 mailin päässä, saapui eilen illalla. Se on meidän ensimmäinen vuosipäivä, mutta olemme olleet pitkän matkan yhdeksän kuukautta. Minä pääsen sängystä meluisasti toivoen herättävän häntä, mutta hän nukkuu kuin kuollut.

11:50 pm, klubi: Poikaystäväni ei pidä paikkani, jonka ystäväni ovat poimineet, joten hän istuu nurkassa, näyttäytyessään tyhmäksi. hyi.

SUNNUNTAI 1:20, sänky: Makeup sukupuoli.

3:42 pm, koti: Yritä selvittää hieman, mutta hän ei ole mielialalla.

MAANANTAI Klo 10, koti: Poikaystävä on sohvalla, työskentelee. Yritän suudella häntä. Hän tekee selväksi, että keskeytän.

Klo 11, sänky: Menkää hänen vierelleen, haluavat häntä. Se on kovaa, koska näemme vain kerran kuukaudessa, joten jokaisella vierailulla on paljon painetta. Kun asuimme samassa kaupungissa, näimme toisiamme kun halusimme – ei mitään kysymyksiä. Mutta se on nyt erilainen. Hän sanoo olevansa väsynyt, hän ei hylkää minua. Mutta miten hän voi väsyä, kun hän näin harvoin näkee minut? Lusikat ja itken.

TIISTAI Klo 13, koti: Poissa työstä aikaisin. Poikaystävä on taas sohvalla, työskentelee. Hän sanoo: “Olet kotona aikaisin”, ilman tunteita.

KESKIVIIKKO Klo 12, koti: Pois töistä taas aikaisin. Poikaystävä on haudattu kirjaan. En voi uskoa, että hän tuhlaa aikaa lukemiseen.

11:57, sänky: Snuggle hänen päällensä, mutta saada merkin hän ei ole tunnelmassa. Turhautunut, pyydän häntä lähtemään sängyn toiselle puolelle. Hän kysyy minulta, mikä on väärä. “Haluan seksiä kanssasi, koska meillä on niin vähän aikaa yhdessä”, minä sanon. Hän kertoo minulle kuinka paljon hän rakastaa minua. Edelleen . . .

TORSTAI 11.00, sänky: Masturboi, enimmäkseen vatsalle, koska hän nousi suihkulle, josta varmasti ei ole seksiä.

11:15, sänky: olin väärässä! Jumala, olen niin helpottunut.

PERJANTAI Klo 9, koti: Aloita pakkaus yöpymiseen Seattlessa.

lauantai 1:37 pm, hotelli: Nauti seksiä, mutta saat tunteen, jonka hän pitää pakotettuna. 6:01 pm, hotelli: Viime yönä yhdessä. Olen närkästynyt hänelle, koska olin ollut tänä iltana niin epämiellyttävä. Hän saa sen ja asettaa siirrot ennen illallista. 11:47 p., Sänky: Yritä olla ajattelematta, kuinka tyhjä sängyni tulee näyttämään huomeniltana, kun hän lähtee.

– kerrotaan Jessica Grose

Lisää Marie Clairesta:

30 Hot Sex Stories todellisista naisista

8 sukupuolen lelut naisille

10 sukupuoliasentoa täydellinen jokaiselle pariskunnalle

Ultimate Orgasm -oppaasta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 75 =