Single Girl’s Guide: Miten matkustaa maailmaan

kuva

“Chris Craymer / Trunk Archive”

Kello 24 asuin kauniissa Seattlen huoneistossa, hänellä oli arvostettu markkinointityö, heitti säännöllisesti hienoja juhlia ja aina ollut vakava poikaystävä. Mutta sosiaaliset suunnitelmani ja jatkuvat suhteet herättivät pelko olla yksin. Kaikki muuttuivat, kun minut lomautettiin. Läheinen ystävä ilmoitti, että hän matkusti Costa Ricaan kolme kuukautta, ja päätin liittyä hänelle. Eläminen ilman sosiaalista verkostoa ja ilman nykyaikaisen maailman häiriötekijöitä avasi silmäni: en todellakaan tarvinnut yritystä kannustamaan minua loppujen lopuksi. Minulla oli villi viidakko ja murtuva meri.

Joten sen sijaan, että aloin aloittaa jatko-koulun, kuten olin suunnitellut, päätin jatkaa matkustamista – tällä kertaa yksin. Joka kerta, kun olin painanut tungosta bussiin paikallisten keskuudessa, selvittänyt kuinka kommunikoida muutamia ulkomaalaisia ​​lauseita tai näyte outoja elintarvikkeita, tunsin olevani yhteydessä todellisen maailman ympärilläni. Paljon yllätyksekseni, tämä seikkailunhaluinen elämäntapa todella sopi minulle.

Nyt kahden vuoden kuluttua irtisanomistani olen kammonut hevosillaan Marokossa, ratsasti moottoripyörät Vietnamissa viemäreissä, heiluttaneet haita Karibianmerellä ja purjehtivat Kambodžan kehittyneille saarille. Kaikki oma omani sopii yhteen reppuun, ja asun alle 30 dollaria päivässä. Elämäni ei ole ilman uhrauksia: olen kaukana perheestäni, ja on vaikea saada pitkäaikaista suhdetta. Mutta tämä polku tuo minulle eniten iloa, ja luotan siihen, että kävellessäni tulen olemaan parempi tytär, ystäväni ja eräänä päivänä kumppani.

Haluat olla maailmanlaajuinen Nomad?

Tee tutkimustasi: Tutustu Lonely Planetin verkossa olevaan Thorn Tree -foorumiin lukemaan tilit tuhansilta yksinään naispuolisilta matkustajilta ja määrittämään määränpääsi turvallisuuden ja kulttuurin normit naisille.

Fake luottamus: Hävinnyt tai hämmentynyt on avoin kutsu kammottava muukalainen. Vaikka et ole varma siitä, mihin olet menossa, kävele päättäväisesti pään ollessa korkea. Astu hotelliin tai kahvilaan, ennen kuin vedät kartan.

Etsi muita matkustajia: Tein uusia ystäviä vierailemalla retkeilymajoissa, roikuttuina ulkosuomalaisissa kahviloissa ja järjestämällä järjestettyjä retkiä.

Määritä rajat: Jos ihmiset näkevät sinun istuvan yksin kahvilassa, he voivat olettaa, että olet epätoivoinen yritykselle. Jos et ole, kohteliaasti kerro heille, että haluat olla yksin. Sinun vastuullasi on kunnioittaa itseäsi, ei rauhoittaa toista henkilöä.

MINUN TOP-VIISTIIKKOJA SOLO NAARAS MATKAILIJILLE:

1. Little Corn Island, Nicaragua

2. Lissabon, Portugali

3. Essaouira, Marokko

4. Hoi An, Vietnam

5. Koh Lanta, Thaimaa

Seuraa Camillen matkustaa osoitteessa www.thisamericangirl.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 76