Suun seksiä vinkkejä ja neuvoja naisille – ongelmat suun seksiä

August 28
No comments yet

Äskettäin olin sängyssä kaverin kanssa, jonka lakanat halusin saada sekaisin. Se oli kolmas päivä, mutta toivoin tuhatta enemmän, ja meillä oli sellaista voimakasta ja intohimoista seksiä, joka tekee sinusta uskomman, että se olisi mahdollista. Tunsin niin lähelle häntä, silmämme lukittuina ja ruumiimme mutkaisia ​​punaviinistä. Mutta yhtäkkiä hän vetäytyi pois ja katosi kannen alla, sukellus päätäni reidien väliin.

“Voisin tehdä tämän ikuisesti,” hän sanoi, huomionsa hämärtyvän äänensä. Kaikki mitä voisin ajatella oli, Ole kiltti.

Sallikaa minun olla selvä: ei se, että vihaan suuseksia. Kieli tuntuu hyvältä mistä tahansa roamingista, eikä minua häiritse sitä, että elimet eivät juuri maistu kuin kirsikkapuoda koko ajan.

Mutta oraalinen sukupuoli vaatii kaiken luovuttamista hetkeen ja henkilöön, johon olet. Valitettavasti olen usein juuttunut omaan päähän. Sen sijaan että ekstaasi ekstaattiin, kun kaveri menee alas minuun, minä huolestani irtonaisista karvoista, onko hänen leukaansa loppumassa ja miten katson siellä.

Oletko varma, että olet OK siellä? Tarvitsetko mitään juoda? Haluaako kuka tahansa evästeistä?

Tai mieleni vaeltaa asioita, joilla ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa: olen pahoillani siitä, että olen myöhässä kaapelilinjan kanssa tai että jätin raudan. Olen huolissani, etten koskaan pääse orgasmiin, mikä yleensä takaa, etten aio, koska mikään ei heikennä eroottista hylkäämistä kuten suorituskyvyn ahdistusta. Liian usein, suullisen seksin vastaanottaminen herättää minua pois unen maailmankaikkeudesta ja liian suuren äidin ärtyneelle alueelle: Oletko varma, että olet OK siellä? Tarvitsetko mitään juoda? Haluaako kuka tahansa evästeistä?

Se on liian huono tunne tällä tavalla, koska miehet minä päivämäärät näyttävät olevan onnellisempia kuin koskaan menemään minuun. Kuvittelen, että se on voima. Vuosikymmeniä feminismistä ja saatavilla olevasta pornoista on tehnyt naisia ​​miellyttävämmäksi heidän elimistään ja seksuaalisesti aggressiivisemmaksi, ja kaverit saattavat pitää sitä nautinnollisena nautinnollisena, että hänen reidet vapisevat kummallakin puolella kasvojaan. Sen on oltava valtava kiire muuttaa kumppanisi idylliksi – mitä ymmärrän täysin, koska minusta tuntuu, kun menen alas kaveriin. Älä ymmärrä minua väärin: monet naiset suuttuvat suullisesta sukupuolesta, ja katson sen olevan seksuaalisen edistyksen merkki siitä, että ihmisen suulliset taidot antavat hänelle nyt himoa.

En kuitenkaan ole ainoa nainen, jonka tiedän, joka tuntee epäselvyytensä suulliseen seksiin. Kun kysyin naisvaltaisilta ystäviltä mielipiteitä, monet antoivat vähemmän kuin tähtipisteet: kestää kauan. He eivät tiedä, mitä he tekevät. Se vaatii suihkun. Yksi ystävä oli pakkomielle käsityksestä, että karkean wc-paperin bittiä voisi jumittaa siellä. Toinen yksinkertaisesti sanoi, “Meh.”

Ja pop-kulttuuri heijastaa epäselvyyttä. Kun TV-ohjelmat ja kirjat kuvaavat naista, joka saa suullisen seksin (ja se on harvinainen tapaus), se on usein kömpelö ja täyttämättä. Ota paljon puhuttu kohtaus HBO-näyttelyssä Tytöt, jossa seksuaalisesti kokematon luonne häipyy, kun kaveri laskee hänen päällensä – voin liittyä siihen koko kehoon. Samaan aikaan sankaritar sisään Viisikymmentä harmaan sävyä on niin ristiriidassa hänen ruumiinsa kanssa, että hän ei masturboida, ja koko kirja lukee toiveen täyttymyksestä sellaisille naisille, jotka eivät kykene ilmaisemaan, mikä heijastaa niitä. Voila – paras myyjä.

Yksi ystävä oli pakkomielle käsityksestä, että karkean wc-paperin bittiä voisi jumittaa siellä.

Loppujen lopuksi todellinen temppu seksuaalisen käyttäytymisen nauttimiseksi on tietää, mitä haluat ja miten kysyä sitä. Joten tässä on mitä tarvitsen: pimeä huone. Ajoittaiset kellot. Satunnainen hiljaisuus. Sormi oikeassa paikassa auttaa. Vibraattori voi olla hauskaa. Olen huomannut, että suullinen seksi ei ole rento minulle, mikä tarkoittaa, että – olen pahoillani, merimies – et voi näkyä keskiyönä, hypätä arkkien alle ja odottamaan räjäyttää mieleeni. Tarvitsen enemmän kuin mitään on joku, johon luotan, ja olen tyytyväinen. Ehkä se vain ei tapahdu päivämäärän numerolla kolme. Silloin voisin mieluummin, jos ystäväni pitivät päänsä kannen yläpuolella.

Sinun kannattaa myös tarkistaa:

10+ sukupuolen asemat ja tekniikat

Chic & Discreet aikuisten leluja

Parhaat seksivinkit naisille (ja miehille!)

Opi kaikki Tantric Sex

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 70