Trophy Husbands – Miksi naiset etsivät Trophy Husbands

taistelevat woman and man siting in dollhouse

Geof Kern

En tiedä, luuletko joku toinen päiväni siitä, miten jotkut meistä luulevat olevan valmis suhteeseen, kun emme todellisuudessa ole – erityisen salakavainen sitoutumis-fobia. Tänään kysyi Marie Clairejohtaja Joanna Coles, päästää näyttelyyn keskustelemaan asiasta – ja hän otti sen kokonaan uudelle tasolle.

Kuten Joanna totesi, monet meistä naiset ovat niin kilpailukykyisiä – koulussa, työpaikalla, jopa joskus sosiaalisesti kilpailukykyisillä, kun haluamme saada eniten ystäviä tai kutsua kaikkein upeimpiin puolueisiin – että emme voi jättää kilpailukykyistä mieli-syrjään, kun olemme dating valtakunnassa. (Olen varmasti syyllinen tähän.) Toki, me sanomme, mitä haluamme on kaveri, joka on ystävällinen ja hauska … mutta ehkä se, mitä emme sano kovalla äänellä (eikä myöskään täysin tunnusta yksityiselämässä sydämemme) on se, että meille tärkeämpää on löytää iso ammus, joka on ammattimaisesti menestyvä ja fyysisesti houkutteleva. Haluamme miehen, joka on niin kuuma, että muut ihmiset sanovat: “Voi – katsokaa häntä ja katsokaa häntä hänen kanssaan. Mikä seksikäs pari.”

Tai ainakin ymmärrän, tämä on mitä minä haluavat: trophy dude. Yläkokous ja hottie.

Ja minun täytyy ihmetellä, eikö tämä ole aika hyvä resepti onnettomuuden suhteen. Tarkoitan yhtä asiaa, voinko saada Trophy Dude? (Asiantuntija, jonka puhuin taaksepäin, kun aloin kirjoittaa tämän blogin, kertoi minulle, että yleisimpiä virheitä, joita hän näki liian pitkään aikaan olleille ihmisille, oli tämä: he olivat 6-vuotiaita – kuten hän sanoi – jotka olivat kiinnostuneita vain kahdeksasta. Olin järkyttynyt ja järkyttynyt, kun hän sanoi – niin kauhistunut ja järkyttynyt, etten maininnut sitä postini, mutta mitä hän sanoi tarttui kanssani, ja viime aikoina olen alkanut ihmetellä, onko tämä todellakin minun ongelmani.)

Toinen asia: Miksi minä haluta Trophy Dude? Ainoastaan ​​siksi, että olen niin epävarma siitä, että haluan kumppanin, jolla on tavanomaisesti arvokkaita ominaisuuksia – kuten houkuttelevuutta ja maallista menestystä – toivoen, että he peilaavat tai heijastavat omaa arvoani? Ja lähetys, joka kannattaa koko maailmalle?

Jos niin … ei ole kovin kovaa?

En tiedä. Mitä te tyypit olette mieltä? Tiedätkö, minne tulen?

PS: Tässä on Tänään näytä segmentti, jos olet kiinnostunut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 53