Paras Bloody Mary Resepti – Kuinka tehdä täydellinen Bloody Mary

Kun kyseessä on suuri Bloody Mary, jotkut asiat ovat subjektiivisia: mitä sinun pitäisi lisätä siihen (koko buffet vs. minimaalinen lähestymistapa yksi selleri varsi), tyyppi ja taso mauste, pippurinen vanteen – ne ovat kaikki syitä monet ravintolat urheilu Make Your Own Bloody Mary -baari. (Koska rehellisesti sinäkin.)

Mutta * täydellinen * Bloody Mary? Se vain saattaa olla olemassa – ja jos se on, tiedät hyvin, että löydämme sen.

kuva

Kohteliaisuus Rainbow Room

Matkustimme kauas ja leveästi ja lopulta sunnuntai Rainbow Room Executive Chef Robert Aikensin kynnyksellä, joka on “Useimmat mahtavin Mary” -niminen voittaja Sacramento Tomato Juicesta, Finlandia Vodka Bloody Mary Contestista. Käännös? Jos jollakulla on lopullinen resepti, se on tämä kaveri.

Aikens käytti kurkkua, sitruunaa ja Worcestershireä yhdistettynä Sacramento Tomato Juice ja Finlandia Vodka palkittu juoma. Mutta ehkä suurin pelimuutori? Vanha Bayn mausteet.

“Oma saloni oli kurkkujen yhdistelmä Sacramento Tomato Juicen, Finlandia Vodkan ja Old Bayn mausteiden kanssa. Lisäsin tomaatin makua vielä lisäämällä Redpack Tomato Paste”, Aikens sanoo. Näkemättömästä Mary Winner-reseptiä on nähtävissä alla. Ei mitään, hän lisäsi myös rapujalan. Se menee vain vanhaan laaksoon, ilmeisistä syistä. Täällä, miten se tehdään kotona.

Robert Aikens Bloody Mary Mix:

6 kupillista Sacramenton tomaattimehua

2 kupillista vodkaa valintana

1/2 kurkkua kuorittu, siemenytetty ja hienonnettu

1 rkl ja 1/2 tl Tabascoa

3 rkl tomaattimehua

6 rkl Worcestershire-kastiketta

5 viistettä Angostura-kitaroita

1/2 cupia ja 6 rkl sitruunamehua

1 tl tuoretta jauhettua mustapippuria

1 rkl selleri suolaa

1 rkl ja 2 tl vanhaa maustekastiketta

1/4 cup maustettu piparjuuri

1 1/2 rkl tuoretta raastettua piparjuuri

Ohjeet:

Aseta kurkku- ja tomaattipastat sekoittimeen ja soseeseen, jossa on 4 kupillista tomaattimehua, kunnes sileä, kaada sitten kulhoon ja viiltää muualle ainesosaan. Koristele selleri-tikulla ja ¼ turpeen kiilaa, jossa on syötäväksi oliivit, kirsikkatomaatti, sitruunavihreä ja valinnainen rapujalka. Tekee noin 9 kuppia.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =