Paras Caipirinha Resepti – Miten Brasilian Kansallinen Cocktail

August 28
No comments yet

Et voi ajatella Etelä-Amerikan cocktaileja ja * ei * ajattele caipirinhaa. Lime-y, virkistävä juoma on tukipilari Brasiliassa – ja se on jopa kansallinen cocktaili. (Milloin aiomme saada kansallisen cocktail, btw?)

Jos et ole tuttu, nyt on aika tutustua. Kuten yksi baarimikko sanoi: “Caipirinhan kaltainen cocktail-maailman jalkapallo, sillä kaikki muut ihmiset kaikkialla maailmassa tietävät kaiken, mitä on tiedettävä, mutta Amerikan vielä sellainen, kuka on David Beckhamin kaveri? ”

Joten mikä parempaa tapaa 1) oppia lisää cocktail 2) kiihottaa kesällä ja 3) juhlia olympialaisten alkua elokuussa kuin tekemällä omia?

Superfine sokeri, esim. Leipomo sokeri, on meidän Caipirinhaan menevä makeutusaine. Se liukenee helposti ja kiteet auttavat purkamaan kalkin kuoren eteeriset öljyt, kun se on sekaisin. #novofogo #organic # cachaça #caipirinha #Brazil #thedetailsmatter

Novo Fogo Organic Cachaçan (@novofogo) yhteinen viesti

Pohjimmiltaan se on vain kolme ainesosaa: cachaça (Brasilian kansallinen viina ja ilmeisesti suosituin), sokeri ja kalkki. Valmis tekemään herkullisimmat cocktailit koskaan? Ole hyvä:

ainekset:

2 oz Novo Fogo Silver Cachaça tai Novo Fogo Barrel-Aged Cachaça (tai vastaava)

1/2 kalkkia

1 rkl sokeria

Ohjeet:

Poista valkoinen kalkki kalkista ja hävitä se. Leikkaa jäljellä oleva kalkki viipaleisiin; heittää ne lasille. Lietsoa niitä sokerilla lasissa. Täytä lasi jäällä. Lisää cachaça ja kaada kaikki ravistelijaksi. Anna se mennä ja kaataa kaikki (myös jään) takaisin samaan lasiseen.

Lue lisää cocktaileista NovoFogo-kiitos:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 5