Giorgio Locatelli kokki, moglie e recipe: la biografia del cuoco prima stella Michelin italia ulkomailla

Dal Nord Italia al Nord Europa sydämessä. Giorgio Locatelli è il nuovo giudice di Masterchef 8 Antonia Klugmannin jälkeen. Edessä on yli kymmenen vuotta kestänyt ihmishenkeä, avioliittoa ja ruokaa, joka kestää tässä paikassa, joka on London. E conquista vip su vip. Giorgio Locatelli Masterchef Italia on katsonut satelliitista ja on ollut osumana haasteena. äiti chi è Giorgio Locatelli, chef italiano che in Italia tunnetusti harvoin? On yksi tosto, direbbero ato bravi. La Cinzianella, joka on jo etukäteen perustama elävää elämää, oli jo ennestään laatinut La Cinzianella -tapahtuman perimättöminä. äiti Giorgio Locatellin kokki halusi muuttua ulkopuolelta Circuit Familiar, pois dall’Italia. Un ex expat ante litteram che sulla Brexit on ilmaus taivuttuaan hänen Italian passaportista huolimatta yli kolmekymmentä vuotta vanhemman elämän ja on totemica merkitys maahanmuuttajien merkityksestä. Nigella Lawson ha määritelty “casa” il ristorante di Giorgio Locatelli Locanda Locatelli, L’unico posto dove accetta di passare delle feste in famiglia senza cucinare. L’endorsement è completo. La Cucina italiana on kotimaassaan Inghilterra, Giorgio Locatelli primo chef italiano ja conquistare (e mantenere) Michelin all’estero. Locatelli, joka kertoo tämän sukunimen tuloksesta Pohjois-Italiaan. Corgeno, pienimuotoinen maa, josta hänet kaatui vuonna 1986 seuraamaan hänen unelmansa. Elo on saavuttanut osumia perinteisistä tuotteista, etsimistä ja toimittajista, jotka tarjoavat joka päivä ylellisen tuotteiden italiaa. Giorgio Locatelli on saanut Italian ulkomaan kulttuuripääkaupunkia arvostaakseen Italiaan maailmanlaajuisesti.

Giorgio Locatelli chef, moglie e ricette: la biografia del cuoco prima stella Michelin italiana all'estero

Getty Images

Nigella Lawson e Giorgio Locatelli

La storia di questo chef passa da una cultura del cibo tanto radicata nei territori d’Italia e quanto internazionale. Giorgio Locatellin reseptiyksinkertainen, keitetty sunnuntai keittiössä: lohikäärme pepperin ja mentan kanssa, pomodoro – riimukanava, keitetyt salaattipaketti. E luonnollisesti pasta, joka on mielenkiintoinen ruokavalio ravintolassa: Giorgio Locatelli spagetti garlio olio e peperoncino = recipe vincente. Dai ma è banale, penseranno monia. Ei niin paljon. Ei maassasi tullut Englanti, e sopratutto ei ole parasta valmistautua. La ricerca della qualità è un topos del chef italiano champione di modestia, famoso senza pretenderlo, defilato quanto basta per concedere al suo successo di mantenersi. Giorgio Locatelli libri e show televisivi che sono diventati il ​​passaggio obbligato verso la fama (Gordon Ramsay, Jamie Oliver per citare i due colleghi d’Albione, fino ai nostri Carlo Cracco, Cannavacciuolo, Barbieri e via discorrendo). Un percorso verso il successo che è partito dal Nord, and it has gone more and more towards the north, but that at the end, for the sake of things, had to be revealed in the heart of the Mediterranean, in Sicily dal cibo meraviglioso jossa Giorgio Locatelli, joka päivä, valvoo avautumistaan ​​ravintolaan hänen paluumuutostaan. Così ha fatto intendere in un’intervista al Lennätin, kyyhky on haaveillut hänen rakkautensa matkajärjestöille ja on lahjoittanut oman henkilökohtaisen näkemyksensä Romaan ja Palermóiin, jota on tarkasteltava tiukasti asenteella tiellä, liberi da costrizioni, näin on näytetty televisiossa Italia Pakkaamattomat girato con Andrew Graham-Dixon.

Giorgio Locatelli chef, moglie e ricette: la biografia del cuoco prima stella Michelin italiana all'estero

Getty Images

Giorgio Locatelli ja Gordon Ramsay

Le tappe del lungo viaggio verso il successo di Giorgio Locatelli start from far away. Inizia nei cucine dello zio a Corgeno, sul lago di Comabbio, mutta maakuntakaupunki on liian tiukka. Vuole kokeilla ja kokeilla: vuonna 1986 siirrytään Englantiin työskentelemään Al Savoy’ssa ja neljän vuoden ajan tehdään bosseja Regina Elisabettan maalla. “London mi hae jatkuvasti kiinnostunut ja näin olen ottanut zaino e via”. Niin, tullut hienosti kauneutta ja houkuttelevuutta. Col cambio di decennio, joka viettää aika kaudelle Pariisissa: cucina francese è considerata la più raffinata al mondo, sen kanssa, jonka jokaisen kokin on vastattava. “Kolme vuotta Pariisissa olen oppinut paljon ja paradoksisesti minua vakuuttuneita italia-keittiöstä: se oli aikanaan parasta maailmaa, mutta en ollut tyytyväinen, en ollut kuullut”, kertoi eräässä jutussa jo jonkin aikaa Linkiesta. Il tuo sydän on Italian, koska tradirlo? Diventa pään kokki Olivo e nel 1995 avaa Zafferano, jota seuraa Spiga ja Spighetta: nelinpelissä hän on sposato, Giorgio Locatelli ja hänen puolisonsaolen tullut yksi tiimiin affiatatissimo yli, että yksi pari erittäin inamorata. Vuoden 2001 iltapäiväjuhla suljetaan, muutaman vuoden toiminnasta, ja kokki laulaa Zafferano. È il momento della svolta, Giorgio Locatelli e Plaxy ovat mielessä jotain erilaista. Nel 2002 aloittaa Locanda Locatelli a Seymour Streetin ja on kolmio: kun ensimmäinen vuosi saapuu Stella Michelin, joka on aina jälleen kerran vahvistettu. Il sekreto sta nelle aperture mentali della sua cucina, joka alkoi katsella sempea enemmän Etelä, asti Sicilia. Tutto merito di Plaxia, joka on Giorgio Locatelli -leipä, jolla on avioliitto (Margherita) ja syntynyt lapsi (Jack, nato da sua precedente relazione di lei), joka työnsi miehensä spalancare le papille gustative ilman menettämättä Locanda la sua identità. I problemi di salute della figlia, che ha allergie alimentari, hanno modificato l’approccio di papà Giorgio alla cucina, al mangiare fuori. Alla Locanda on tullut kotiin. Että kaikesta poiketen pahimmasta hetkestä historian ravintolassa.

Giorgio Locatelli chef, moglie e ricette: la biografia del cuoco prima stella Michelin italiana all'estero

Getty Images

Claudia Schiffer, Giorgio ja hänen vaimonsa Plaxy Locatelli

Nel 2014 Locanda Locatelli räjähtää. Ei di successo: un fuga di gas sfascia part of the restaurant during a service on Friday night, locale pieno. Ei ole haittaa vakavalle taloudelliselle häiriölle. “Un stress stressi, olen tullut hiusten valkoisiin neljään päivään” kertoi sitten kokki al holhoojain una recente intervista. Big Family Cooking Showdown on ollut onnistunut tv: ssä ja saapuvat myös ensimmäisten kirjojen, Made In Italy e Made in Sisiliaan, diversifioitujen introitien odottaa riaprire il ristorante. Perché quel voleva, Giorgio Locatelli: la cucina e la sua squadra selezionatissimo, dei quali non poteva mai fare a meno. Kaikki Locanda Locatelli -hotellin yhteistyökumppanit ovat perustavanlaatuisia ja menestyksekkäästi menestyneitä: salaisuus on laadukas keittiömestari. “Haluat luoda korkean tason maahantuojat, niin kustannuksiltaan, että heillä on aina laadukkaita tuotteita. Chi pensa di farne a meno o saavuttaa tavaraa suoraan Italiasta ei voi kaataa “väitti jonkin aikaa sitten. Il menu del ristorante è tradizionale ma con brio: piatti italiani reinventati ma fermamente tricolori, jossa laaja käyttö luonnonvaraisten herkujen anna boost for classic. Un tuffo nella cultura italiana che gli inglesi adorano e che deriva sempre da ultimo domanda che Giorgio Locatelli is facing for a new dish: “piacerebbe a mio papà?”.

Giorgio Locatelli chef, moglie e ricette: la biografia del cuoco prima stella Michelin italiana all'estero

Getty Images

Giorgio Locatelli, Antonio Carluccio ja Camilla Parker Bowles

La fama di Giorgio Locatelli chef televisivo ha lahjoitti ja herättävät menestystä ravintolassa: kirjat ja näyttelyt ovat kartalle tornasoleista, jotka ovat hänen tärkeäänsä, ja totuudenmukaisesti valmistaa hän ei kieltä. La diffusione della cultura del cibo, passa da qui, come raccontò a Sale & Pepe: “Inghilterra, la tivù è la prima artefice del cibo di qualità in alimentazione. Italiassa on paljon enemmän eteenpäin tässä asiassa, per tradizione, enemmän kuin parla bene näistä aiheista ja enemmän ihmiset oppivat ruokaa paremmin ja kypsyä hyvin “. Katsomme myös televisiossa myös noi, Giorgio Locatelli Masterchef, kumpikin tulee olemaan inflessibile giudice per una serra. Dovrà arvioida valmistelevien kilpailijoiden osallistumista perinteisiin. Quella tradizione che lui ha saputo valorizzare anche all’estero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 21