Il succo d’arancia fa malissimo, rivelation shokki valtioista

August 28
No comments yet

Succo d’arancia 100%, buono, fresco e dissetante. E erityisesti, sano. Tämä on meille aina ajatus kartonki-juustosta, jota olemme usein korvanneet juoda frizzanti e piene di zuccheri, ormai huomaava il demonio di diete. Varmasti, se on: ihon edut ovat lähes ihmeellisiä … Mhhh myös ei. Ilman enempää energiaa suokaa maailmaa ja epämiellyttävää epämiellyttävää vikaa EVER jos passa mies, malissimo (al pare dei dolcificanti che non perdono peso). Secondo un clamoroso articolo di TheAtlantic.com, il succo di arancia ei olisi mitään erityisen terveellistä, ainakaan vähintään yhtä virvoitusjuomaa. Il sveta infatti, joka ei ole ollut tämän suuren sekreton, ovvero che la leggenda sulle proprietà del succo d’arancia si è diffusa ai inizi del secolo scorso, kun on syntynyt tuotannon juustontuotannon aikaansaamiseksi, jotta se olisi saatavilla myös ulkona vitamiini välttämättömyys (o così crediamo). Nykypäivän sappiamo che, il processo con cui è ricavato, una drastica pastorizzazione, non mantiene molti vitamine in vita. Anzi. Ps: ei ole epäilemättä sitä, että bufala-bomba sia katkeaa Yhdysvalloissa seuraamaan hälytysääniä, joka on jatkuva lasku myynnistä perinteisestä juustofruitista breakfast del campione (Americano).

kuva

Getty

Facciamo un passo indietro, alle alun perin legendat. Aikana 1920 la Campagna de lancio del nuovo prodotto, tukeutui todisteita biochemicals ja nutritionistista, varmisti, että juoma oli luonnostaan ​​terveellinen, että sairaanhoidon tyypit kärsivät nykyisestä malnutriusta, kuten kuohunta. Ma anche l’acidosi, la reduction del pH del plasma sanguigno, e symomi di spossatezza. Sitä, että suokko ei ollut yhtäkään suurta tuoksua, se oli vain valmistettu hyvin bollita ja säilyttänyt metodi rudimentali. Ma battage pubblicitario on niin tehokasta, että jopa alueella tulee la Kalifornia, kyyhkysin oranssi fresche ce ne sono a bizzeffe, päätyy mieluummin mielialaa juustoa juustoa varten della spremuta fresca.

Oli mieleen, että Elmer McCollum, joka on levittänyt ihmisten keskuudesta tärkeyden vitamiineja, on nykyään nähtävä erotteleva ominaisuus, joka levittää “vitamiinia” e il panico riguardo l ‘acidosi, ancora oggi un cavallo di battaglia dei moderni complottisti. Basti pensile che al tempo, la campagna di prevenzione e cura dell’acidosi punta molto su uno dei suoi presunti effetti: rende le ragazze “poco attraenti” perché poco “energiche”, e quindi a rischio di restare zitelle.

Lopputuloksena oli toisen maailmansodan aikana toimittama suklaakakkujen keskittynyt sulautuma, jonka ansiosta tankit tankkivat etupuolelta, koska kristalliin kuuluvat epämiellyttävät tuoksut. Sellaisen super produzione bellican kanssa, teollisuustuotantoa oli tullut niin Floridalle, että sen jälkeen kun sotapuku oli helppoa, se oli tärkeä symboli prima colazione. Yksi arvostus saavutti siis markkinoiden legendejä. Nel 1960, Food and Drug Administration, joka alkoi palauttaa kaiken keskustelussa ja vastustaa kirjallista “tuoretta” sui cartoni del succoa. Ei ole, että tämä abbia scoraggiato i consumatori.

kuva

Getty

Oggi, tule kertomaan theatlantic.com, voimme lukea kirjoja Puristettu: Mitä et tiedä appelsiinimehua, di Alissa Hamilton, jossa selvitetään, että suokusokeri on sellainen tuote, joka tarvitsee niin paljon työtä, että meidän on lisättävä lopulta aromit, jotka ovat menettäneet prosessin aikana. Il marchio Tropicana (di proprietà della Pepsi) on myös ollut oikeudellinen kiista, koska se käytti väitettä “tutto naturale”. Totta kai McDonald’sin joka tähtää parantamaan laatunsa hampurilaisista tarjoten vaihtoehdon omalla lihallaan, monikansalliset tuottajat, jotka tuottavat juomaa, ovat nyt tutkineet keinoja terveyttääkseen tuotteensa. Nelta-iltapäivällä voi jatkaa kulutusta juustoa, koska meillä ei ole mitään, sillä se on tullut jo pitkälle osaksi taitopakettia, jota me olemme tottuneita, ja koska kun se on raikas, se on ehdottomasti turhia. Ma senza aspettarci nulla di più miracoloso di quello che troveremmo in una bicchiere di acqua e fruttosi.

kuva GettyImages.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =