Khloe Kardashian Workout Tips – Kuinka Khloe Kardashian menetti painon

August 28
No comments yet

Luota tähän kuuluvien julkkisten takana tappajaeläinten kanssa, siellä on kouluttaja, joka potkaisee persiään. Khloé Kardashianille tämä kouluttaja on Gunnar Peterson ja hän on kaikki liiketoiminta. Olin niin paljon, kun minulla oli henkilökohtainen harjoitustyössämme miehen kanssa, kokeilemalla LG: n uusia TONE Active + -kuulokkeita hänen henkilökohtaisella soittolistan soittolistallaan (Ja Rule -patut, vaikka ��).

Vaikka ei ole pikakuvaketta Revenge Body (joka esittelee tänä iltana E!), on olemassa keinoja tehdä harjoittelun tunne intuitiivisemmaksi, helppokäyttöisemmäksi ja vankemmaksi tuloksista, joita näet nopeasti. Tässä ovat petit Peterson auttoi hahmottamaan muiden laiska-tyttöni.

1. Kokeile hyppynaru tai hyppyjohdoja. Peterson kannustaa Khloéta hyppäämään köyttä, koska se on koko kehon harjoittelu. Kirjassaan Harjoittelu, hän suosittelee, että sinun ei pitäisi hypätä yli 2 tuumaa maasta, koska se 1) todella polttaa vähemmän kaloreita ja 2) aiheuttaa stressiä polvilleen. Hyppytysliitännät ovat toinen loistava vaihtoehto nivelten vahvistamiseen ja lihasäänen parantamiseen kaikkialla.

2. Tee yhdistelmäliikkeitä. “Yhdistelmäliikkeet antavat sinulle eniten bangia sinulle,” kertoo Peterson. “Minulla ei ole mitään tricep-ristiriitaa vastaan, mutta olisin mieluummin tehnyt luistelijan lyöntiä takaiskuilla ja saada alemman rungon harjoittelua. Sen sijaan, että olisit vain sivuttaissuuntainen korotus olkapäistä, ajattele sivupistettä sivusuunnassa tai kyykky, joten sinun on entistä vaivalloista kehostasi liikkumaan. “

Khloe Kardashianin (@khloesnapchats) yhteinen viesti

3. Kiinnitä rutiini. Osana hänen kumppanuuttaan LG: n kanssa Peterson loi harjoituksen, joka koostuu kymmenestä liikkeestä, jotka voidaan toistaa piireissä niin monta kierrosta kuin halutaan. Jos sinulla ei ole painoja, voit käyttää kotitaloustavaroita, kuten vesipulloja, kuten korvikkeita. Ajatuksena on, että voit tehdä tämän rutiinin, milloin ja missä tahansa.

“Ilmeisesti ei kertaakaan, mutta jos menet läpi nämä 10 liikkeitä kaksi, kolme, neljä tai viisi kertaa, näet eron”, hän vakuuttaa. “Ja se toimii millä hyvän tason tasolla, koska voit lisätä painoja, toistoja tai useita kertoja.”

Toista nämä siirrot seuraavassa järjestyksessä:

 • 25 Jumping Jackit
 • 8-12 Deadlifts * Käytä käsipainot tai mitä tahansa talon ympärillä, jota voit nostaa
 • 26 Split Jacks
 • 15-20 Taivutetut korotukset * Käytä käsipainot tai mitä tahansa talon ympärillä, jota voit nostaa
 • Jog on paikallaan 30-60 sekuntia lateraaliseen kävelyyn, jossa on 8-12 askelta kumpaankin suuntaan
 • 8-10 Lähikuva Push-ups
 • 8-10 Säännöllinen tartunta Push-ups
 • 8 Bulgarian Split-Squats (kummallakin puolella)
 • 10 Supermans
 • 10-15 Biceps Curls

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  12 − = 3