Category: Trends

Holografiset hiukset vetävät itsensä ilmentämisen taiteen Rainbowin yli

No comments yet

Moniulotteinen holografinen hiusväri on kasvava trendi, joka varastaa esityksen Instagramissa ja Pinterestissä. Kauempana tavallisista metalliväreistä, jotka vaihtelevat voimakkuudeltaan, voidaan soveltaa monin tavoin, mukaan lukien kalvo ja balayage, luomaan satulavalon lukot vaaleisiin ja harmaisiin hameisiin. Unenomainen? Kyllä kiitos!

Super sileä hiustrendi

No comments yet

Olemme menossa tulevaisuuteen tämän minimalistisen suuntauksen kanssa – se on hienostunut, kiillotettu ja se on tavoittanut punaisten mattojen julkkisten lukot. Jos se ei ole tehnyt työtä sinun täytyy-kokeilun vielä, se on okei. Näytämme sinulle kaikki syyt, miksi on aika siirtyä eteenpäin ja tarttua super-tyylikkään hiustrendiin ennen kuin olet jäänyt aiemmin.

# 1: Vähemmän enemmän

Kiiltävä suora hius on mitä se on kyse – se on niin yksinkertaista. Viimeistely spray spritz suoraan suoraan “T” blowout tekee tempun ja auttaa luomaan allekirjoituksen ulkoasu tämän suuntauksen. Älä unohda mennä myös keskiosaan! Se voi kuulostaa vanha koulu, mutta hiukset tekevät tappaja uuden koulun lausuntoa ilman niin paljon vaiheita.

badgalriri

# 2: Tapahtuma valmis

Onko tärkeä soiree merkitty kalenteriisi ja et tiedä mitä tehdä hiuksillesi? Käännä tätä tyyliä varten jotain, jonka voit rock vuorokaudesta yön yli. Sen sijaan, että pidät lukkoasi löysänä, päästä hiuspyyhkäisylle ja hiutele hiustesi takaisin ponnahviin, jossa on kierre. Jätä hiusnauhan ulos ratsastuksesta ja kääri sen ympärille sen pohja lisätyn yksityiskohdan varalle. Suihkua kaikki paikoillaan ja olet kaikki asetettu.

# 3: Kuva Perfect

Sinulla ei ole “huonoa puolta”, kun otat kuvan. Strike poseeraa kaikilla puolilla ilman huolta maailmassa. Hiukset ovat paikoillaan ja valmiita mihinkään, sillä sen kiilto kestää koko yön. Lupaamme, ettei siitä tule olemaan mitään takuuta! Joten, valaista huone ja anna hymyn näkyä jokaisessa kuvassa – täydellinen valokuva, jota käytät.

# 4: Celebrity Hyväksytty

Se on tulossa kampaukseksi, että näemme yhä enemmän punaisella matolla jokaisen palkinnon osoittavan ensi-iltansa. Sofia Vergara tappoi sen, kun hän oli poskella hänen aviomiehensä vieressä SAG-palkinnoissa. Hän meni syvälle sivulle, jonka lukot vedettiin takana korvilleen ja kiillotettiin kauniisti. Golden Globesissa monet näyttelijät menivät myös tähän tyyliin, mutta Mandy Moore lisäsi upean kosketuksen pehmeillä aaltoja keskellä. Huomattu joukko kuuluisuuksia tällä kaudella, ja enemmän olemme varmasti tulevat, ei ole valehtelee, kun sanomme, että tämä suuntaus on nyt julkkis leima hyväksynnän.

mandymooremm

# 5: Useita tyylejä

Ei ole rajaa, mitä voit hallita tyylikäs ulkoasu. Toki, allekirjoitus on irrallisia lukkoja, joissa on keskiosa, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee pysähtyä siellä. Deep puoliosat, pehmeät aallot, slicked back updos ja jopa tyylikäs etsii lyhyitä kampauksia – voit ottaa trendin yhtä paljon kuin sydämesi haluaa.

# 6: Vaivaton siirtymä

Jos annat hiuksille pitkän tauon väriaineista, kuumista työkaluista ja muotoilusta ja anna sen hengittää, kun se kasvaa jälleen terveeksi, tyylikäs muoto säästää sinut, kun sinusta tuntuu, ettet voi tehdä mitään tämän aikana aika. Ajattele sitä, kun olet menossa Ariana Grande puoliksi puoliksi alas, kun hiukset siirtyvät kauniisti voimakkaisiin lukkoihin.

lucyhale

# 7: Wash and Go

Nyt viimeistely spray, hiuslakka ja öljyt, kuten kookospähkinä tai jojoba, ovat täydellisiä lisäämällä tämän laadun kiiltävän laadun, mutta ne eivät ole avain sen hallitsemiseen. Kaikki alkaa shampoosi ja hoitoaineesi yhdistelmällä. Oikean duon valinta aloittaa sinut oikealla jalalla. Suosittelemme saavuttamaan ne, jotka ovat kosteuttavia ja vähentävät rapea. Näistä ominaisuuksista vastaavat komponentit auttavat sinua pitämään hiukset tyylikkäinä ja pisteinä tahansa viikonpäivänä.

# 8: laajennus ystävällinen

Oletko laajentunut ikävä? Sitten kokeile pitkiä lukkojasi tällä trendillä – sitä enemmän sitä parempi. Tulet huokailemaan futuristista prinsessa viihdyttää-prinsessa Leia-pin-suorilla hiuksilla, jotka loistavat kuin ei huomenna. Jos haluat lisätä äänenvoimakkuuden keskiosaan, suosittelemme lisäämään muutaman hiuslakan spiraaniin hiusten yläkerroksen alla ja lähellä juuria. Se antaa hiuksille, että ylimääräinen nosto tarvitsee, tarjota joitakin oomph.

Sofía Vergara

# 9: Korkea-muoti

Se on tyyli, joka voi tehdä minkä tahansa asusteiden kymmenen kertaa paremman ja uuden, varsinkin jos olet käyttänyt sitä lukemattomia kertoja. Haluamme ajatella sitä voimakkaana tytön pomoinä, joka näyttää, että voit työskennellä ja pitää hauskaa. Paired kanssa power puku sinun on valokeilassa missä tahansa tiimin kokouksessa. Tai tyylillä yksinkertainen A-line-mekko ja stetoskoot, olet valmis käsittelemään kaikkea 9-5: stä rikkomatta hikiä. Näytä em ‘mitä sinulla on!

Oletko valmis ottamaan tämän tyylikkään trendin nyt? Kokeile seuraavaa tilaisuutta varten ja katsele, kuinka monta päätä käännät, kun olet poissa kaupungista.

Top 10 Haircuts vuodelle 2017

No comments yet

Vuoden alku on täydellinen aika uuden hiusten leikkaamiseen, ja parhaan leikkauskohdan trendit vuodelta 2017 varmasti tekevät sinusta valmiiksi dramaattisen leikkauksen.

# 1: omaksua takakansi Shag

Vuoden 2017 suurin hiustenleikkauskehitys johtuu kaikesta 1970-luvulle. Shag on palannut, ja julkkikset ovat varmasti omaksuneet sisäisen Patti Smithin. Alexa Chung ja Freja Beha Erichsen kehuvat kerroksittain jäähtyä tyttöjen hiusleikkua, ja malli Mica Arganaraz osoittaa, kuinka hyvin shagit voivat työskennellä myös kiharaa varten. Hämmentynyt tyylikäs leikkaus sopii erinomaisesti huonoon huoltoon – vain levittänyt hieman teksturoivaa tahnaa, kuten Redkenin Move Ability 05 Lightweight Defining Cream -liimaa, hiustenne läpi ja menemällä. Haittapuoli on se, että kasvanut leikkaus voi olla hankalaa, koska työskentelet paljon kerroksia.

Viesti, jonka ⠀⠀⠀ ⠀ Larisa Love ™ (@larisadoll) jakaa

# 2: Kokeile mahtavaa leukaa

Lob (long bob) on täydellinen vaihtoehto shagille niille, jotka eivät halua käsitellä kaikkia kerroksia. Tämä tyylikäs ulkoasu on yleisesti mairitteleva. Rhianna, Emily Blunt, Kate Mara, Jourdan Dunn ja Lucy Hale ovat kaikki tämän vaivattoman leikkauksen fanit. Lobia voidaan muotoilla monella tavalla, tyylikkäistä räjähdyspaidoista röyhkeisiin ranta-aalloihin. Se on myös täydellinen leikkaus sitoumus-phobe, koska se on helppo kasvaa hartioiden ohi, kun haluat hieman ylimääräistä pituutta.

S O H O: n (@ soho.salon) jakama viesti

# 3: Rock luonnollinen rakenne pitkät kerrokset

Luonnolliset hiustekstikuvat ovat edelleen trendi vuonna 2017, ja pitkä, kerrostetut leikkaukset ovat paras tapa esitellä lukot. Alicia Keys varmasti roikkuu tämän leikkauksen. Lyhyiden kerrosten lisääminen pään yläosaan ja pitemmät kerrokset alareunassa voivat antaa hiuksille entistä enemmän tilavuutta. Paras osa on se, että leikkaus, jossa on pitkät kerrokset, toimii lähes kaikilla hiuslakeilla.

Alicia Keysin (@aliciakeys) yhteinen viesti

# 4: Rock-silmäpituus Fringe

Jos kaipaat dramaattista muutosta vuonna 2017, mutta älä epäröi tehdä suurta leikkausta, yritä keinuttaa silmänrungon reunoja. Bändit lisäävät hieman 1960-luvun Bardot-esque flare ulkoasuun. Pitkät, silmäluomien laiduntavat otsatukka ovat monipuolisempia kuin lyhyet, lyhyet otsat, sillä ne voivat vain lakaista ne sivulle. Tämä helpottaa myös kasvattamista. Lea Michele ja Taylor Swift ovat tämän trendin faneja.

Megan Penrod Smithin (@ hairandmakeupbymeg) yhteinen viesti

# 5: Kokeile joustavaa, epäsymmetristä Bobia

On olemassa muutamia hiustenleikkuja, jotka näyttävät aivan tyylikkäästi kuin suuret epäsymmetriset bobit. Varmista, että olet perehtynyt kampaajan työhön tai sinulla on runsaasti valokuvia, sillä tämä ulkoasu voi helposti mennä pieleen ja kierteellä. Voinko puhua Managerisi alueelle. Suuri epäsymmetrinen nyrkki voi vaihdella pituudeltaan, mutta rakastamme tätä olkapääreunaa, joka on hieman pitempi toisella puolella. Ellei sinulla ole keinotekoisia hiuksia, muotoilu voi kestää jonkin aikaa joka aamu, ja se vaatii todennäköisesti iskuja ja oikaisuja hiuksillesi, mutta tulokset ovat sen arvoisia. Käytä suojaavaa suihketta, kuten Marokon Oil Heat Styling Protection, pitämään lukot kiiltävänä ja terveellisenä.

Maddie Hillen (@maddiehillehairstylist) yhteinen viesti

# 6: Rock-leijonanpentu Bob

Leuka-laiduntaminen on vuoteen 2017 hiustenleikkaus niille, jotka kasvavat pixie. Tämän tyylikkään leikkauksen monipuolisuus tulee muotoiluun. Rock it pin-straight, tai lisätä joitakin sormi aaltoja 1920-luvun flapper innoittamana ulkoasua. Leuka-laiduntaminen auttaa sinua välttämään monien epämukavien vaiheiden kasvaa. Se on myös loistava vaihtoehto, jos haluat kokeilla lyhyempiä hiuksia, mutta eivät ole täysin sitoutuneet ajatukseen pixie leikata.

Päähine (@headdress_hairsalon) jakama viesti

# 7: Kokeile Androgynous Chop

Boyish leikkaukset ovat suosittuja hiustrendejä vuonna 2017, mutta tämä rohkea näyttä vaatii ehdottomasti sitoutumista. Leikkaus vaatii jopa kaksi vuotta kasvamaan olkapäähän tai pidempään. Kuitenkin molemmilla, joilla on pehmeämpi ominaisuus ja kulmikkaat kasvot, voivat rockin tämän ilmeen. Yleissääntönä on, että voimakkaammat ja kulmaisemmat kasvosuunnitelmasi ovat, sitä pehmeämpää leikkauksesi on. Ne, joilla on pehmeämpi ominaisuus, voivat irrottaa voimakkaamman androgeenisen leikkauksen. Kyse on täydellisen tasapainon löytämisestä. Oribe’s Rough Luxury Molding Wax on erinomainen tapa lukita lyhyet hiukset muotoihin ilman että se tuntuu rapeilta.

Andrew Does Hairin (@andrewdoeshair) jakama viesti

# 8: Lisää pituus pitkiä lukkoja

Lady Gaga ja Rihanna osaavat räpäyttää super pitkät suorat lukot. Tämän ilmeen saavuttaminen ei välttämättä ole hiusten leikkaamisen asia. Jos et ole lähellä vatsa-laidun pituutta, laajennukset ovat erinomainen tapa kokeilla tätä tyyliä hyvin vähän sitoutumalla. Se ei ehkä ole budjettiystävällisin vaihtoehto, mutta se varmasti tekee dramaattisesta ulkoasusta. Pidä pitkät lukot terveinä Bumble & Bumble’s Hairdresserin näkymättömällä öljyllä Balm-to-Oil -pesuaineella.

Lady Gagan (@ladygaga) yhteinen viesti

# 9: Lisää jotain reunaa tylsä ​​veistos leikkaus

Jos etsit helppoa tapaa lisätä joitain reunoja ulkoasuun 2017, on tylppä, veistoksellinen leikkaus on tapa edetä. Julkkikset, kuten Janelle Monáe, ovat nähty futuristisen tyylin keinona. Avain suuri tylppä leikkaus on ojentaa kerroksia hyväksi teräviä reunoja ja tehdä säännöllisesti kunnossapidon tapaamisia leikata halkeilevat hiukset, jotka kasvavat linjasta. Yhdistä tylppä leikkaus monokromaattisella vaatekaapilla heti silmiinpistävään ulkoasuun. Muotoilu on myös välttämätöntä, jotta hiukset pysyvät täydellisessä veistoksellisessa muodossa. Käytä tuotetta kuten Bed Head TIGI Manipulator voimakkaaseen pitoon.

Samantha Mariko -julkaisun jakama viesti (@samanthamariko) on

# 10: Rock Long Box-punokset

Jos etsit esimerkkiä siitä, kuinka monipuoliset, pitkät, tyylikkäät laatikko punokset, joilla on keskiosa, eivät näytä enää kuin Zoe Kravitz. Tämä tyyli on täydellinen niille, jotka kaipaavat monipuolisuutta ja vähimmäistilausaikaa. Laatikko punokset voidaan muotoilla pulla, pigtails, pompadour, ja enemmän, ja lisätty pituus antaa sinulle vielä enemmän vaihtoehtoja.

Leikkaaminen ei ole kaikkea, ja tiedät sen! Tutustu 12 parhaan hiustrendin kuolemaan vuonna 2017

9 Uusia hiusvärejä Kokeile keväänä

No comments yet

Talvi on hitaasti tulossa loppuun. Lumi sulaa, kukat kukistuvat ja pehmeät päällystakkeet ja tummat väriset vaatteet korvataan väreillä. Kevät on täydellinen aika uudelle käynnistykselle, joten miksi et aloitta hiustesi kanssa? Nämä 10 kevät hiusväri trendit vaihtelevat klassisesta uskallukseen ja rohkeista koru-sävyistä mutteihin savuisiin sävyihin. Sinulla ei ole mitään ongelmia löytää täydellinen väri sopivan sinulle, mutta sinulla saattaa olla joitakin vaikeuksia kapenee se vain yhteen.

# 1: Kokeile Tiger’s Eye Trend

Yksi kevään 2018 suurimmista hiusten värien suuntauksista on innostunut tiger’s eye, puolijalokivestä kullalla, pronssilla ja tummanruskealla raidallinen kuvio. Trendi on mautonta kaikille ihon sävyille ja helppo ylläpitää niille, joilla on tummat juuret. Väri levitetään käyttämällä balayage-tekniikkaa, jotta vältytään vanhentuneilta paksuilta kohokohdilta ja luodaan hieno, sekoitettu vaikutus. Gigi Hadid ja Jennifer Lopez on äskettäin huomattu rocking ulkoasua.

Gigi Hadidin (@gigihadid) jakama viesti

# 2: Go Bold kanssa Jewel Toned Hair

Kevät 2018 tuo hienoja uutisia niille, jotka ovat kyllästyneet pitämään pastellikarjansa: pastellit ovat aiemmin ja jalokivet ovat vallassa. Lihavoitu, pigmentoitu rubiini, safiiri, ametisti ja smaragdin sävyt ovat helpommin luonnollisen tummien hiusten saavuttamaa ja ylläpitävää henkilöä kuin pastellivärejä, mutta sinun on ensin kevennettävä hiuksesi.

Viesti, jonka Kimberly (@ hair.sorceress) jakaa

# 3: Luo neutraali ulkonäkö naisilla hiuksilla

Jewel-toned hiukset saattavat tehdä suuren ensivaikutelman, nude-hiukset ovat klassinen väri trendi, joka vaikuttaa ajan mittaan. Cara Delevingne, Taylor Swift ja Beyoncé omaksivat tämän tarkastelun eri aikoina. Tavoitteena on saada hiusväri lähelle ihon sävyä, eikä mieluummin jäähdyttää tai lämpimiä sävyjä saavuttaa neutraali sävy. Naiset hiukset todella antavat ominaisuuksille loistaa.

Hairstylistin jakama viesti. | Salonomistaja (@glamiris) on

# 4: Lisää pieni suklaa Rose Goldsi

2017 oli nousukulman vuosi, mutta vuonna 2018 brunetit pääsevät vihdoinkin mukaan hauskanpitoon suklaan nousevan kullan hiustrendin kanssa. Ulkonäkö on kauniisti hienovaraista, mutta tosiasiassa tarvitaan useita erilaisia ​​punaisia, keltaisia, vihreitä ja appelsiineja. Huolimatta kulissien takana olevasta balayage- ja väriulasta, brunetit voivat saavuttaa tämän ulkoasun ilman valkaisua ja se vaatii vähän ylläpitoa.

Viesti, jonka on jakanut Guy Tang® (@guy_tang)

# 5: Ohita Salon vierailut Bronde Hair

Vähemmän huollon väritrendiä varten Bronde on tapa lähteä. Tämä ruskea-vaalea väri sulaa sopii kaikkiin ihon sävyihin ja piilottaa juuriston kasvun. Zendaya, Sarah Hyland ja Jessica Alba ovat kaikki tämän värimuutoksen faneja. Se on myös erinomainen tapa siirtyä keväästä kesäksi – lisää vain muutama kevyempi kohokohta, kun sää lämpenee.

Los Angelonin hairstylistin (@jmalonehair) yhteinen viesti

# 6: Kokeile Smoky Shade

Olitpa täynnä täynnä harmaata ulkonäköä tai hilseilevää pastellia savustetulla sävyllä, tämä värimuutos tekee sinusta positiivisen kuun suudelman. Savuiset sävyt toimivat hyvin neutraalien tai värikkäiden vaatekaappien kanssa ja lisää reunaan ulkoasua sitoutumatta kirkkaaseen, kyllästettyyn väriin. Onko parempi tapa omaksua toukokuun kukkia kuin savuinen lila?

Väri, jonka jakaa Colorist | Hiukset Kalifornia (@jeffreyrobert_) päällä

# 7: Copper Redheads on hauskempaa

Jos etsit seksikkistä, hienostunutta väriä, joka on myös kirkas, tyydyttynyt ja hauska, ei näe enää kuparipunaisen värin trendiä keväällä 2018. Kuparipunat, joita kutsutaan myös ronzeiksi (punainen ja pronssinen sekoitus), sopivat ihon sävyjen määrä riippuen siitä, kuinka kevyt tai tumma sinä valitset hiusten värittämisen. Julianne Moore ja Christina Hendricks ovat kaunistaneet tätä ilmeä pitkään. Välttämättömän kasvun välttämiseksi juuret jäävät hieman tummemmiksi ja luonnollisemmiksi. Punaiset ovat yleensä haalistuneet nopeasti, joten pidä hiustesi pesua muutaman päivän ajan kuoleman jälkeen, käytä sulfaatittomia shampooja ja hoitoaineita ja ohittaa päivittäiset pesut. Jos tarvitset ylimääräistä väriä väriä salongin vierailujen välillä, kokeile Davines Alchemic Conditioner punaisella.

Kampanjan tulella (@hdresseronfire) jakama viesti

# 8: Go Platinum Grey

Tämä ei ole kovin harmaa eikä varsin vaalea trendi. Evan Rachel Wood hiljattain houkutteli tätä sävyä tummemmilla juurilla Golden Globeilla. Sävy on vaalea ja jopa tuhkaimpi versio tuhkaisesta blondi, mikä lisää hienostuneisuutta vaaleisiin lukkoihin. Se on myös täydellinen värimuutos blondi-naisille, jotka huomaavat ensimmäiset harmaat karvat.

Peterbutlerhairin (@peterbutlerhair) jakama viesti

# 9: Rock Rich Mahagoni

Etsitkö täydellistä kevään 2018 värimuutosta siirtymästä talvesta lämpimiin säähän? On aika kallistaa rikas mahonki. Tämä väri näyttää hämmästyttävältä kaikissa ihon sävyissä, ja sitä on helpompi ylläpitää kuin punaisena. Syvä, suklaa-ruskea pohja, jossa on punaiset sävyt, antaa mahonkihiuksille runsaasti syvyyttä ja ulottuvuutta. Tyydyttynyt väri on varmasti silmänräpäyksessä. Lily Collins, Emma Stone, Sophia Bush ja Drew Barrymore ovat kaikki urheiluttaneet tätä upeaa sävyä.

Toinen viesti, jonka ℂ Ꭿ ℛ ℛ ℐ ℰ Ꭿ ℕ ℕ☀️ (@ hairbycarrieann) jakaa

Jos pidit siitä – tilaa! Ja saada entistäkin hienoja ideoita kokeilla tänä keväänä.

Top 5 Talvi 2017 Hat-trendit

No comments yet

Muistatko sen makean ajan, kun äiti pakotti sinut käyttämään hattua talvella? Etkä tietenkään tehnyt sellaista tavaraa. Vain nyt olemme ymmärtäneet, kuinka oikein naiset ovat!

Sen lisäksi, että se on merkki äidin hoidosta, tyylikäs hattu on tarvittavin lisävaruste muille fashionista tänä kautena, mutta se on myös erittäin hyödyllinen hiuksillesi. Miksi? On useita syitä.

Ensinnäkin, sinun on ymmärrettävä, että talvi on koko vuoden raskain ajanjakso miehistölle. Kylmän ilman ulko- ja keskuslämmityksen sekoitus kotona vaikuttaa hiuksiinne niin paljon. Oletko koskaan huomannut, että vaikka lyhyen talven kävellä hiuksisi lentäen tuulessa, säikeesi tulevat kuivemmiksi ja heikommiksi? Mutta ongelma on vain yksi puoli. Toinen on se, että päänahka kärsii, ja se tuo sinulle melko epämiellyttäviä hetkiä ja kertoo hiustenne laadusta. Emme usko, että juuri tämä nainen haluaa käsitellä riippumatta vuoden ajasta. Joten pääsääntö talvella: ei koskaan mene ulos ilman hattua! Hyvä, tyylikäs hattu, tietysti!

Miten valita oikea hattu?

Kertoa totuuden valitsemalla paras hattu, joka on tyylikäs sekä on kova työ. Seuraavassa on joitain suosituksia.

Aloitetaan hattujen materiaalista. Synteettisistä kuiduista valmistetut hatut ovat pahin vaihtoehto. Ne eivät anna ilman kiertää päänahan ympärillä. Ilma pysyy vain sisällä ja aiheuttaa “kasvihuoneilmiön”. Se ei vaikuta kovin mukavalta?

Joten, sinun pitäisi aina ostaa luonnollinen kuitu päähine. Mutta se ei ole niin helppoa kuin se tuntuu. Jos päätät ostaa neitsyt villahattu, sinun on oltava hyvin varovainen. Toisaalta tällaiset hatut ovat hyvin lämpimiä ja mukavia, mutta toisaalta se voi aiheuttaa rasvaisia ​​ja huonoja näköisiä hiuksia.

Millaisia ​​hatut ovat paras? Suosittelemme villan sekoituksia, jotka sisältävät myös muita luonnonkuituja. Nämä hatut antavat pääsi lämmetä ja ei vaikuta hiuksiinne.

Toinen vinkki on, että hattusi on oikea koko. Sateen liian tiukka hattu häiritsee sinua limpäillä hiuksilla, kun otat sen pois. Lisäksi se estää myös ilmankiertoa – sellaista edellä mainittua kamaa.

Heti kun tulit johonkin rakennukseen, kannattaa ottaa hattu pois, jotta päänahkaisi ¨relax “ja ¨breath¨. Lisäksi se ei todellakaan ole paras idea mennä ulos märillä hiuksilla. Sinun täytyy ymmärtää, että 15% hiuksistasi sisältää vettä. Tämän seurauksena se voi myös jäädyttää! Siksi hiuksesi kuivuvat, hauraat ja heikot.

Toivottavasti olemme vakuuttaneet sinua ostamaan uuden hattun tai ainakin käyttämään sitä. Jotta voisimme valita uuden tyylikkään hattujen, olemme tehneet vähän tutkimusta, ja nyt meillä on luettelo “Top 5 talvi 2017 hattutrendit”.

# 1: Big Loop neulottu hattu

Tämä suloinen hattu on huipussaan. Vannon, jokaisella fashionista on sitä! Kypsä hattu ei ole vain erittäin söpö, mutta se on myös mukavin ja yleismaailmallinen hattu: voit käyttää sitä tavallisella talvikerroksella sekä turkki. Tämän suuren silmukan hattujen suosituimmat värit ovat punaisia, valkoisia, alastomia, vaaleanpunaisia ​​ja sinisiä. Älä missaa mahdollisuutta näyttää miljardeja dollareita tänä talvena!

Iso Loop Knitted Hat

Instagram / @rochperi

# 2: Elegantti Beret

Naisellinen baskeri on ihanteellinen hattu naiselle, joka rakastaa tyylikkäitä juttuja. Ranskasta peräisin oleva beretki on nyt suosittu kaikkialla maailmassa, ja se on klassikko, joka ei koskaan näytä päivättynä. Beretin suosituimmat värit ovat musta, tummanharmaa ja punainen.

Tyylikäs Beret

Instagram / @lnestyle

# 3: pipohattu

Ensisilmäyksellä se on hyvin yksinkertainen rento näköinen hattu, mutta se on yksi suosituimmista hatut nykyään. Yksi etu, löydät sen lähes kaikissa myymälöissä! Talvikauden muodikkaimpia värejä ovat tummanpunainen, harmaa ja alastomainen.

Beanie Hat

Instagram / @loopymango

# 4: “Eläinten” hatut

“Eläinten” hattu tai hattu “korvilla” on paras valinta luoville naisille ja lapsille. Varmista, että nämä söpöt hatut eivät mene huomaamatta!

eläin Hats

Instagram / @izabmixie

eläin Hats

Instagram / @lisatellbe

# 5: PomPom Hat

Huolimatta siitä, että nämä hatut olivat suosittuja viime talvikaudella, ne ovat edelleen! Näiden hattujen tärkein etu on se, että ne ovat hauskoja ja näyttävät mahtavilta jokaisessa värissä. Vain olla mielikuvituksellinen!

pompula Hat

Instagram / @xeniaoverdose

pompula Hat

Instagram / @ thetoppingtree

Etkö vielä tiedä, minkä hattuhyllyn valinta? Täällä meillä on vinkkejä blondeille, brunetteille ja punahiuksisille tytöille.

Hattun väri on äärimmäisen tärkeä asia, sillä sen tulee olla sopusoinnussa ihon sävyn ja hiusten värin kanssa. Suosittelemme, että brunetit käyttävät kirkkaanvärisiä hattuja, kuten punaista tai vaaleanpunaista. Nämä värit lisäävät tuoreita vaikutteita ulkoasuun. Punahiuksiset naiset näyttävät mahtavalta vihreiltä, ​​tummanharmailta ja tummansinisiltä hatut. Värikontrasti saa paljon innostuneita silmiä! Blondit, vaaleansininen, vaaleanpunainen ja nude hatut ovat menestyneimpiä värivalintoja.

No, toivomme, että tämä artikkeli oli hyödyllinen. Pysy lämpimänä talvena. Pysy positiivisena. Pysy iloisena. Innolla nähdään sinut jälleen verkkosivustollamme!

10 Hiustrendit Olemme onnellisia jätimme vuonna 2017

No comments yet

Jotkut trendit tekevät aaltoista ja pysyvät vuosikymmenien ajan, lopulta klassiseksi (ajatellaan Marilyn Monroen pehmeitä blondi kiharoita). Muut hiustutkimukset bulldoitivat tien yleisön silmiin ja heistä tuli villitys, jota jokainen nainen joutui kokeilemaan – ja vaikka se ei ehkä enää ole niin lonkka, ajattelemme sitä takaisin rakkaudella nostalgisella tavalla (kuten Jennifer Anistonin tyylikäs hius Rachel “ystävistä, kuka tahansa tai vain minä?”.

Ja vielä jotain kampausta ansaitsevat olla jätetty pölylle. Vuodesta mulletista 80-luvulle perm, toivomme, että jotkut trendit eivät kierrä takaisin. Mutta meidän on myönnettävä, että jopa 2017 antoi meille joitain muotisuuntauksia, emme taida repeytyä, kun käännymme uuden lehtien tänä vuonna.

10 hiustrendiä jäimme vuonna 2017 (+ 2018 vaihtoehtoja)

Pastellivärisistä hiuksista sateenkaarilukkoihin, 2017 oli rohkea ja kaunis vuosi. Lihavoitu hiusväri ja -tyyli eivät enää olleet pelkästään rohkeita. Varattujen naisten kohdalla 2017 oli kokeilemassa kokeilemassa balayage-kohokohtia, kirkkaita vaaleita sävyjä ja isoja, bodacious punoksia. Ja niin, kun odotamme vielä parempia asioita ensi vuonna, täällä me tarjoamme 10 hiustrendiä, jotka jäimme jäljelle.

# 1: pastellivärejä ja dip-värjättyjä hiuksia

Yksiväriset liitu-väriset hiukset ja dip-värjätyt päät olivat kuin kastelemalla varpaasi värillisten hiusten suuntaukseen ilman sitoutumista. Väliaikaiset väriaineet osuivat hyllyihin, ja ne tarjoavat haaleita vaihtoehtoja elävien hiusten maailmaan, joka on nyt luonut valtavan roiskumisen muotimaailmassa. Joten miksi haluamme nähdä sen menevän? Se ei ollut tarpeeksi rohkea ja kun haalistunut oli kolmannen asteen taiteen projektin ydin.

Mitä me näemme vuonna 2018: Värikkäät värit juurista loppuun asti.

Vaalea Hair With Dip Dye

@hairbybrittanyelizabeth

# 2: Harmaat hiukset

Kaikkien Pink-Lady Gagan ja Jennifer Lawrencein roikkuivat harmaat hiukset. Se oli uskollinen ja uusi, ja vuonna 2017 se omaksui. Mutta onko se imarteleva? Ehdottomasti ei. Älä nyt saa minua väärin, luonnonharmaat hiukset ovat upeita! Se sisältää hopeisia juosteita, ja kun armo on omaksuttu, on ihanaa. Keinotekoisia harmaita hiuksia on toisaalta vaikea vetää pois niukkojen sävyjen takia, jotka vain ikävät ihoa – vaikka pyrimme niin vaikeasti pitämään ulkonäöltämme nuorekkaan ja elinvoimainen.

Mitä me näemme vuonna 2018: Metalliset hopeiset hiukset, violetti harmaat sävyt, kiilto.

Harmaa Ombre Hair

@jessmelhair

# 3: Pinks ja Purples

Jos kaikki hyppäsivät sillalta, olisitko? Tämä lause soi pääni, kun ajattelen niitä kahta väriä, jotka ryntäsivät läpi 2017: pastellivärit ja purples. Pehmeä ja naisellinen, heillä oli kaksi ihanaa väriä, jotka edistävät rohkeaa hiusten värin kehitystä. Kuitenkin, kun kaikki ovat alkaneet urheilla samanlaisia ​​värejä, se nopeasti muuttuu aromiseksi. Vaaleanpunaiset ja violetit eivät tarvitse haalistua taustalle, mutta heidän on tehtävä tilaa loppuiselle sateenkaarelle. Hei, ROY G BIV!

Mitä me näemme vuonna 2018: Lisää bluesia, vihreitä ja vaihtelua.

Vaaleanpunainen And Purple Hair

@kimberlytayhair

# 4: Ombre

Useimmat ihmiset jättivät ombren vuonna 2015, mutta jotenkin, jotenkin se pysyi tärkeänä. Helppo, vaivaton ulkoasu on kehittynyt monille erilaisille hiustrendeille, kuten balayage ja muut käsinmaalaustekniikat. Joten kiitämme ombreä siitä, että se on ensimmäinen laatuaan, mutta olemme iloisia siitä, että tumma brunetti ja vaalea blondi jäisivät kauemmaksi vuonna 2017. Ja vaikka luonnollinen ilme on edelleen hienovarainen, se ansaitsee suuren, rasvan uudenvuotisen uuden päätöslauselman.

Mitä me näemme vuonna 2018: Lisää balayage- ja käsinmaalaustekniikoita.

Mansikka Blonde Hair

@katylanxtoncolorist

# 5: Snow White Blonde

Hiusten kasvattaminen mahdollisimman kirkkaaksi ja vaaleaksi muuttui valtavaksi trendiksi, joka melkein muuttui globaaliksi haasteeksi, ettei hiuksessasi ole keltaista sävyä. Ja vaikka varmasti lumoava sävy on, se ei sovi kaikille ihonväriin. Tarkoitan, emme voi kaikki näyttää Daenerys Targaryenilta! Ei vain se, että se pesee ne, joilla on lämmin ihon sävy, valkaisu ja hiusten värjääminen jatkuvasti tällaisen värin ylläpitämiseksi on äärimmäisen vahingollista ihanille lukkoille. Joten teemme sopimuksesta valita platinan blondit sen mukaan, mikä sopii ihon sävyihin.

Mitä me näemme vuonna 2018: Samppanjanvärisiä.

Platina Blonde Hair

@realericvaughn

# 6: Glitter-osat

Äärimmäisten värien tultaessa äärimmäiset loistokkaat ja naiset aloittivat käsin maalaamalla osat kampauksensa kimallusliimojen läpi. Sopiva musiikkifestivaali tai kaksi mutta vaikea pestä pois seuraavana päivänä ja melko helppo sanoa hyvästit tulevana vuonna.

Mitä me näemme vuonna 2018: Lisävarusteita hiusnauhoilla.

pitkä Braid With Glitter

@alfaparfaus

# 7: Space Buns

Spacebakkissa vallitsi Coachella, ja Coachella hallitsee aina seuraavan kauden trendejä. Mutta avaruusliput ovat kampauksen tyyli, joka tuntuu söpöltä tuolloin, mutta lopulta olisi aivan liian hämmentynyt näyttämään lapsillesi valokuva muutaman vuoden kuluttua linjasta.

Mitä me näemme vuonna 2018: Korkea, tyylikäs ponytails.

Violetti Space Buns

@nkpthingz

# 8: Mahdottomat punokset

Kylie Jenneristä tunnetuksi kaksinkertaiseksi hollantilaksi Instagram-punoksiksi, jotka näyttävät täydellisiltä hiuspidennysten ja peilien käyttämien tuntien ansiosta, nämä punokset oli vaikea hallita ja ne olivat käytännössä mahdottomia saavuttaa hienoille naisille. Jalat ovat aina olleet ja luultavasti aina hauskaa ja söpöä kampausta, mutta emme saa tuntea huonoa, kun hiuksemme eivät vastaa vain sellaisia ​​kuvakohtavia hiuslääkkeitä, jotka roskistavat sosiaalista mediaa.

Mitä me näemme vuonna 2018: Yksinkertaiset punokset.

punottu Half Updo

@taylor_lamb_hair

# 9: Rainbow-juuret

Toinen mahdoton trendi ylläpitää ja ylläpitää, sateenkaari juuret ja peek-a-boo värit oli 5 minuuttia kuuluisuutta. Mutta kun kaikki juuret kasvavat, koko ulkoasu on ulos ikkunasta. Ja vaikka kokeilla, on helpompi tapaa tehdä niin.

Mitä me näemme vuonna 2018: Marmorihiutaleet.

keskikokoinen Hair With Rainbow Roots

@haileymahonehair

# 10: keventää omia hiuksia

Jotta värilliset hiukset olisivat vaaleita, sinun on ensin valkaistava, jotta väri pääsee säikeisiin. Mitä vaaleampi vaalea, sitä elävämmät värit sinulla voisi olla. Siksi ihmiset alkoivat valkaista omia hiuksiaan saadakseen ne trendikkäät ulkonäköön. Kaikki kampaajat kertovat, että valkaisu on jotain, jonka pitäisi tehdä vain ammattilainen. Se vaatii hoitoa, aikaa ja hiustenhoitotuotteita, jos et halua vahingoittaa hiuksiasi sellaiseen valtioon, joka kestää vuosia ravitsemaan terveyttä. Hyvä uutinen on, että se ei ole niin vaikeaa mennä salonkiin ja vähitellen tee hiuksesi siirtymällä oikeaan suuntaan!

ruskeaverikkö To Blonde Transformation

@simonerigliaco

On tärkeää muistaa, että suuntaukset tulevat ja menevät. Päivän lopussa sinä olet oman tyylisi pomo, joten jos vielä kaivaa joitain näistä suuntauksista, voit vapauttaa tämän luettelon tuulelle! Hiustenne tulisi kuvastaa persoonallisuuttasi ja tuoda esiin itsevarmimman itsenne. Joten vaihtaako värejä vuorovesillä vai onko sinulla ollut sama hiusväri teidän teini-ikäisillesi, olemme vain täällä auttaaksemme tuomaan ensi vuoden jännittäviä trendejä.

Neon Hair Trend on villi, mutta pidämme sitä

No comments yet

Milanossa oli kuumaa punaista punaista, neon-oranssia oli nähtävissä koko New York Cityssä, sähköinen sininen oli suuresti suosittu Lontoossa. Hiukset, jotka valaisevat huoneen ja hehkuvat pimeässä kirkkaampia kuin käsivarren bändit? Kyllä, viimeisin hiusten suuntaus sykkivä väkijoukkoja on neon-hehku-in-the-dark hair. Bubblegum vaaleanpunaisesta suola-hirviö vihreä, valokuvaajat ovat kaappaamaan sateenkaaren kaduilla jokaisen muotiviikon jälkeen ja nyt se on mennyt suoraan Instagram.

Ehkä olet käynyt läpi suuren punk-vaiheen teini-ikäisenä, värittämällä hiustesi kirkkaimmilla ja hulluimpiin väreihin. Tai ehkä pelkäsit kokeilla sitä sitten, ja nyt sinusta tuntuu “liian vanha” kokeilemaan muuta kuin pelkkää ombrea. Tai ehkä et vain tiedä mistä aloittaa. Joko niin, kerromme teille, että tämä suuntaus on edelleen voimakas ja se sopii kaikenikäisille ja tyyliin. Jopa Rihanna on tehnyt sen ja se tarkoittaa jotain.

Neon Hair

Tämä trendi voi tehdä todella tyylikäs ja rohkea lausunto, jos se tehdään oikein. Ulkonäkö ei ole helpointa saavuttaa, joten on parasta etsiä ammattilainen, varsinkin jos haluat todellisen taustavalon hehkun. Master kampaaja, Guy Tang, tunnetaan hänen ainutlaatuisesta ja ekstravagantisesta lähestymistavastaan ​​hiusten väriin. Hän nosti pelin ja esitti hehku-in-the-dark hair. Haluatko käyttää sävyjä, joitain eläviä korostuksia, tai haluatte syventyä ja mennä kaiken värin ulkoasuun, tässä ovat parhaat tyylit ja tekniikat, joita voit kokeilla.

Neon-kohokohdat

Kohokohdat ovat helppo tapa pelata tällä trendillä tilapäisesti. Lisää kirkkaita aksentteja, jotka täydentävät luonnollista hiusväriäsi ja parantavat ihon sävyä. Nämä ovat hienoja hauskaa ennen kuin ne huuhtovat, varsinkin kesällä, mutta ne myös pakkaavat rei’itystä ja tekevät fantastisen lausunnon ilman, että menisivät yli laidan. Jos olet ajatellut menossa kaiken värin yli, tämä on hyvä tapa kokeilla sitä ensin.

All-Over-väri näyttää

Joten olet kokeillut joitakin kohokohtia, rakastunut ja nyt olet valmis menemään täysipäiväiseksi yksisarviseksi. Meillä on jokainen ilme inspiroida sinut, kaiken yli neon-sävyistä, neon-pixieihin, virtaaviin lukkoihin neonpäillä. Nämä naiset ovat todella täydentäneet ulkoasua. Muista, älä yritä valkaisua ja värjätä hiuksiasi kotona, jos et ole ammattilainen.

# 1: oranssi ja vaaleanpunaiset kerrokset

Tämä ilme sisältää pitkät lukot runsaalla kerroksella. Lava-lampun vaikutuksen saavuttamiseksi hiukset valkaistaan ​​ja huolellisesti värjätään osissa. Loosely curled, harjattu palaset tekevät kerrokset ja värit pop jopa enemmän.

Auringonlasku Inspired Long Layered Hair

Instagram / @guy_tang

# 2: Kirkas vihreä Bob

Mikä parempi tapa tehdä bob erottuu kuin hullu, kirkas sävy? Se on haiseva, yksinkertainen, mutta silti ainutlaatuinen. Tämä ulkonäkö ei vaadi kerroksia tai kitaraa, vain suorat hiukset ja täydellinen vihreä. Tyylikäs leikkaus tekee vihreiden eri sävyistä erottuvan.

eloisa Green Angled Bob

Instagram / @ jaymz.marsters

# 3: Rainbow Bright Layered Bob

Bob on yksi suosituimmista kampauksista, mutta on valmis erottamaan tämän mega-kauniin, sateenkaaren värinen kerroksellinen lob. Ei ole pulaa pinkeistä, aqua bluesista ja vihreistä tässä ulkoasussa. Pyyhi hiukset löyhästi kädellä tämän tyyppisen tyylin avulla ja anna värit puhua itsestään.

tousled Rainbow Colored Bob

Instagram / @ hairgod_zito

# 4: neon keltainen shag cut

Kiinnitä sisäinen grunge. Tämä shag-leikkaus, jossa on suorat shaggy-otsat, on molemmissa osissa viileä ja kova. Lisää värillinen neonikeltainen, hieman pintakuvio, jossa on hiuslakka ja sinulla on haluttu grungy-vaikutus.

Keltainen Medium Shag With Bangs

Instagram / @ haileymahonehair

# 5: Dark Neon ja Long Layers

Tumma purppura, violetti ja sininen, tämä pitkä kerroksellinen ulkonäkö sävyttää neon vain vähän. Värit lisätään vaakasuoraan värisulatekniikalla. Tämä on täydellinen neon-tyyli kokeilla, jos olet luova ura-alalla, koska se näyttää molemmilta osilta trendikäs ja tyylikäs.

sulavalinjainen Long Hair With Colormelt

Instagram / @ butterflyloftsalon

# 6: Purppura Neon Bob Cut

Omena bob cut + kirkas violetti = täydellinen yhdistelmä. Jos tarkastelet tarkasti, on neon bittiä purppuran sekoitettu perus, litteä violetti. Se on eloisa, söpö ja hauska tällä kaudella ja sen ulkopuolella.

Sähköinen Purple Stacked Bob

Instagram / @ hairbynoora

# 7: Kaunis Neonpuna

Kun se on kuuma ulkona, rakastamme hiuksiamme pois kasvoistamme. Tämä ilme on trendikäs ja käytännöllinen. Neon pastellit näyttävät entistäkin kauniilta ja todistuksiltaan kelvollisiksi, kun ne vedetään takaisin pitkäksi, sotkuiseksi punokseksi.

pastelli Colored Braided Hairstyle

Instagram / @hehairstylish

# 8: Half Electric, Half Black Lob

Tämä on äärimmäinen ombre aivan eri tavalla. Tämä tylppä bang, pitkä bob on puoli musta ja puoli sähköinen, neonkeltainen. Tämä on hullu-cool-hauskuus tyttöjen vaikeimmista. Lisäksi, kuvittele, kuinka hyvä tämä näyttää vetäytyneen takaisin lanttivyöhykkeelle?

Puoli Yellow Half Black Blunt Bob

Instagram / @ jaymz.marsters

# 9: Neon Pixie Cut

Rakastamme itseämme hyvästä pixie-leikkauksesta! Tämä ilme on niin hauska kesällä. Suurin osa hiuksista vaaleanpunaisissa, blues, vihreät, yellows ja bittinen punaiset bändit erottuvat toisin.

Ärtyisä Multi Colored Pixie Cut

Instagram / @kateloveshair

# 10: Puolet Siniset, Puoli Purppura Hiukset

Mikä on parempi tapa testata 2 eri väriä kuin tehdä puoli ja puoli näyttää. Aqua-sininen ja elinvoimainen violetti verkko täydellisesti yhteen muodostaen hauska kampauksen, joka näyttää myös hämmästyttävältä updessa.

pitkä Half Purple Half Aqua Blue Waves

Instagram / @ hugosalon

Kuten voitte sanoa, ei ole pulaa tapoja pelata neon hiukset suuntaus. Pixie leikkaukset, ranskalainen punokset, punottu ponytails ja tylppä bobs; jokainen voi löytää jotain, joka sopii heidän tyyliinsä ja yksilöllisyyttään. Lisää sitten neon-väri lisäämään sitä vielä enemmän. Tämä suuntaus on varmasti vielä jonkin aikaa ja emme voi odottaa uusia tapoja käyttää sitä!

Hiusnauhan trendi ja sen hyväksyminen todellisessa elämässä

No comments yet

Hiusnauha oli epäilemättä suurin hiusten trendi Fall 2017 kiitoratoista. Rochasista Marchesiin, Temperley Lontooseen ja Tory Burchiin johtavat stylistit koristelivat punoksia, alhaisia ​​ponytaileja ja puoli-tyylisiä tyylejä mustalla hiusnauhalla. Koska niin monet tunnetut muotitalot laittaa nauhan hiuksiin täydentämään ulkonäkönsä, on helppo kuvitella tämän kehityksen uutena ja tuoreena ajatuksena. Hiusten koristelu nauhalla lausunnon tekemiseen on kuitenkin ollut osa historiaa paljon enemmän kuin ymmärsimme.

Viesti, jonka F��hits / F��hits.TV (@fhits) jakaa

Kanssa yli-the-top mekko suosio 1700-luvun Euroopassa tuli suuri hetki peruukit – erityisesti miehille! He olivat ensimmäiset ottaakseen nauhan ja koristelivat jyrkkiä hiuksia suurilla jousilla.

Suuri kulttuuri omaksui hiusnauha aistillisemmalla tavalla ranskalaisen 60-luvun tyyliin, suosituin nauha kampauksin Brigitte Bardot. Hänen kiistattomasti aistillisen kauneutensa ympäröimänä, hiusnauha, jota usein löytyi hänen boufantinsa ympärillä tai suloisesti sidottuna kaksinkertaisten punosten ympärillä, lisäsi juonittelun elementin hänen ulkoasuun.

Jopa Madonna teki hiuksenhienoisen lausunnon, joka sattumanvaraisesti sitoi hiusnauhan villin kiemuraansa ympärillä ja heitti myös ajatuksen siitä, että hiusnauhat ovat vain makeita ja kovaa.

Anna Straussin (@lovefotoart) jakama viesti

Viimeisen vuoden aikana musta nauha on tehnyt valtavan paluulennon chokerissa. Oscarilla oli täynnä tämän tiukkoja mustaa nauhaa kaulan ympärillä, johon usein liittyi katkoviivat alas rinnassa. Kuitenkin musta nauha ei ole koskaan ollut tuoreempi kun kerran kuvitellaan hiustarvikkeet. Jos jokin paikka on hyvä osoitus siitä, mikä tulee olemaan viileässä osastossa, se on kiitotie.

Nyt, kun hiusnauha on palannut jälleen lisävarusteen ilmaisuun, on olemassa kymmeniä tapoja sisällyttää monipuolisimmat nykyiset hiustrendit omaan persoonalliseen tyyliinsä. Kaikki värilliset hiusnauhat tekevät, mutta tunnetuin väri, joka osui kiitoratoihin New Yorkista Pariisiin, oli musta. Filosofia otti askeleen pidemmälle kiitotienäyttelyynsä ja sidottuihin malleihinsa hiukset rikkaan, samettisen nauhan kanssa.

Alla on joitain suosituimpia hiusnauhan tyylejä. Jokainen on yksinkertainen, helppo tehdä ja kaunis kaikille. Se on tämän ulkoasun todellinen kauneus: sen monipuolisuus!

# 1: pääpanta

Ota vihje Blair Waldorfista ja kallota nauha päänauhana. Kaksinkertaiset punokset, jotka on kirjoittanut chignoniin, jossa on muutamia viileitä paloja, on tuore nauhoitus musta nauha-suuntaus, joka varmasti on pysytellyt joukossa.

Eftihia Efstathiadesin (@eftihia_efstathiades) yhteinen viesti

# 2: alhainen ponikahtava

Ota alhainen poninjalka alusta tyylikkääseen lisäämällä nauha hiusten solmuun. Sileät hiukset kaulan niskan ympärillä ja solmio nauhalla mustassa tai rikkaassa samettissa kuten Philosofian syksy / talvella.

ZOE ELYSIA (@zoeelysia )in yhteinen viesti

Kick that low ponin up lovi, ei silmukoita hiukset läpi. Tämä kyynelpudotusliina peitettiin takana Rochaksessa muutama viikko sitten, tyyli täydellinen juhla-tilaisuuteen. Tietenkään ulkoasu ei ole täydellinen ilman täydellistä mustaa jousta, joka on kiinnitetty juuri solmun yläpuolelle. Peitä solmu nauhalla, jos hiukset eivät pääse sileäksi ja pysyvät turvassa.

Toinen viesti, jonka Ine Neefs Army (@ineneefsarmy) jakaa

# 3: punokset

Musta nauha-trendi tekee kauniista hiustarvikkeet punokset. Yksinkertaisesti yhdistä yksi irtoavan punoksen päähän, kuten Emily Ratajkowskiin, jotta voit helposti sisällyttää mustan nauhan ulkoasuun. Jättäen muutama hiusnahka hiukset edessä voi ottaa tämän tyylin söpöstä seksikkääseen.

Toimi, jonka Treatwell.nl (@treatwellnl) jakaa

# 4: puoliväli

Sisältää silkkisen mustan nauhan puoli-up hiustyyliin on kaunis, romanttinen tapa rock tämä suuntaus. Varmista, että hiukset on sidottu nauha tai intricacy kanssa punottu nauha hetki. Saavuttaaksesi, ota kaksi pienikokoista hiusosaa kasvosi etupuolella. Tästä varmista nauha kahteen pienempään kappaleeseen jokaisen osan alapuolella. Seuraavaksi joko vuorottelevat hiukset ja nauhat, tai lisäät nauhaa yhteen punoksen osaan ja jatka punokset tavalliseen tapaan. Kun kappaleesi koskettaa pään takaosaa, kiinnitä hiukset solmioon ja sitoa yksinkertainen keula ylimääräisen nauhan kanssa.

Toinen viesti on �� Adele �� (@fromadelewithlove)

Tätä puoliautomaattista ulkoasua varten musta nauha voidaan silti käyttää päänauhana. Temperley Londonin syksyn / talven 2017 pääharjojen stylisti Antonio Corral Calero näyttää meille täsmälleen miten tämä ulkoasu luodaan. Ota kaksi etukappaleet hiuksia ja kääntäkää ne takaisin takaosaan kiinnittämällä sivukulma. Kääri sitten musta nauha pään kruunusta niskan niskasta ja solmusta keulaksi.

Antonio Corral Caleron (@antonioccalero) jakama viesti

# 5: Korkea Ponytail

Kokeile minimalistisempaa lähestymistapaa mustaan ​​nauhaan kiinnittämällä korkean ponipeiton klassiseen ilmeeseen. Kampasuunnittelija Laura Polko käytti trendiä kattamaan säännöllisen elastisen nauha, jota käytetään tämän up-do-toiminnon luomiseen. Kun olet nostanut hiuksia, käärittele mustan nauhan lanka poninpennin ympärillä ja kiinnitä bobby-tapilla tai tarttuvalla tapilla tai irrota löysällä päädyssä.

Laura Polkon (@laurapolko) jakama viesti

# 6: Sweet Ponytail

Inspiroi sisäistä Sandyta (Kreikasta) ja kokeile makeer musta nauha-tyyli. Tähdet kuten supermalli Karlie Kloss ja Mandy Moore ovat molemmat harrastaneet ponnahdusliitettä sidottuna pienellä nauhalla. Se on hieno tapa kiinnittää huomiota tuoreeseen kasvosi silti säilyttäen sen trendikkäisenä ja viileänä.

Toinen viesti, jonka Harry Josh (@harryjoshhair) jakaa

Seuraavalla kerralla, kun tuntuu houkuttelevalta tekevän kämmenten ulos mustasta nauhasta, kokeile sitä upeissa hiuksissa. On niin monia tapoja käyttää tätä trendiä – kirjaimellisesti kymmeniä kauniita nauhan kampauksia. Olitpa urheilullinen, klassinen, tyylikäs, runollinen tai edes hieman laiska, mustaharjojen nauha on helppoa ja helppoa. Puhumattakaan siitä, että sinulla on todennäköisesti jo vyötärö, joka makaa talosi ympärillä! Vaikka et, se maksaa vain muutaman dollarin kangasmyymälästä poimimaan kelan. Joten mitä sanot, antaako tämä tyyli kokeilla?