Holografiset hiukset vetävät itsensä ilmentämisen taiteen Rainbowin yli

September 29
No comments yet

Moniulotteinen holografinen hiusväri on kasvava trendi, joka varastaa esityksen Instagramissa ja Pinterestissä. Kauempana tavallisista metalliväreistä, jotka vaihtelevat voimakkuudeltaan, voidaan soveltaa monin tavoin, mukaan lukien kalvo ja balayage, luomaan satulavalon lukot vaaleisiin ja harmaisiin hameisiin. Unenomainen? Kyllä kiitos!

Mikä on holografinen hiukset?

Kuuluisa Ross Michaelin salon sosiaalisten sivujen mukaan holografiset hiukset ovat uusin villitys. Se yhdistää monien pastellisävyjen ja metallisen kirkkauden luomaan samanaikaisesti enkeleitä ja futuristeja.

Tee sarvista maaginen holografinen hiusväri ja kirkkaat sävyt ja opi miten saada ulkoasua. Sinun täytyy nähdä heidät uskomaan, että nämä pastellit korostavat sääntöä fantasyland.

Suoraan Holographic Hair

Instagram / @uggoff

Miten saavuttaa pastellin holografinen hiusten väri

Pastellin kohokohdat vaativat huoltoa. Ja paljon rakkautta. Jotta herkkuja pidettäisiin upeana, sinun pitäisi vierailla holografisen hiusväri-trendin erikoistumisessa. Laajenna salongin sosiaalisia sivuja ja Instagramia etsimällä yksisarvinen hiusvärikirja alueellasi.

Ellei hiuksesi ole luonnollisesti kalpea, sinun on valkaistava se niin, että pastellivärit ovat näkyvissä. Kun oikea vaaleanpunainen sävy on saavutettu, värilliset paneelit voidaan folioida tai harjuttaa, jotta saadaan moniulotteinen sateenkaari. Jos sinulla on harmaita hiuksia, pastellin kohokohdat lisäävät iristavaa opaalia, joka on nuorekas ja säteilevä.

holografinen Coloring

Instagram / @supvalerie

Holografinen hius iho

Kaikkien opaalien sävyt. Ota piippaus näistä sateenkaaren hiusväreistä ennen kuin ryhdyt hyppäämään. Holografinen hiusten väri ei ole rajoitettu erilaisiin sävyihin tyypillisessä sateenkaaren tyyliin. Hanki luovuutta holografisten hiusten kanssa ja näet, että luovuuden taivas on todella raja. Hopeinen laventeli, metallinen vaaleanpunainen, maaginen sininen ja pehmeä persikka tekevät haaveilevista yhdistelmistä holografisen hiusvärin.

# 1: värinauhat

Ammattimainen väristys on parasta palkata, kun haluat sateenkaaren kohokohdat. Katso taidetta tämän prosessin taakse ja mitä se tekee opaalin sävyjen saavuttamiseksi. Hiusten on oltava blondi ennen kuin lisäävät lukuisia pastellivärejä, jotka luovat yksisarvisen vaikutelman.

Puuvilla Candy Choppy Bob

Instagram / @meredithallenxvx

# 2: Crystal Shine

Jos haluat lisätä vakavia, ihania ihania sävyjä pastellikarille, voit lisätä metallisen väriaineen. Tämä ylimääräinen askel on ihanteellinen, jos haluat enemmän harmaata hiustulosta, joka on heijastava ja loistaa.

sulavalinjainen Long Holographic Hair

Instagram / @taylorrae_hair

# 3: holografinen yksisarvinen

Holografiset hiukset vie monia askeleita ja paljon väritietoa. Taidollinen tekniikka täällä osoittaa, miksi on parasta vierailla colouristi, joka on hyvin koulutettu pastellin kohokohtia. Sovellus on avain muuttamaan maneesi virheettömästi.

pastelli Mid Length Layers

Instagram / @ am.hairdesign

# 4: Pastel Placement

Tämä holografinen väri on kaikkein maaginen. Paneelien sijoittaminen niiden värähtelyn kanssa muodostaa harvinainen näky. Colouristi, jolla on visio värien pyörteistä, voi maalata maagisen tuloksen vaihtelevilla sävyillä.

diagonaalinen Holographic Coloring

Instagram / @caitlinfordhair

# 5: Pretty Prism

Ohut pastellivärejä liitetään metallisella sävyllä luomaan opaalinen prisma sateenkaaren hiusväriin. Sekoitettu vaikutus tekee tästä tekniikasta ihanteellisen, jos haluat vähemmän huoltoa, kun taas uudelleenkasvu sekoittuu paremmin.

Sateenkaari Colored Waves

Instagram / @ thecolorchameleon

# 6: Pehmeät pastelli-kohokohdat

Tämä luonnollinen vaalea lisäsi pastellisia kohokohtia, jotka ovat pehmeitä ja haalistuvat kauniisti. Tämä on tapa lähteä, jos haluat luonnollisemman ulkonäön, mutta silti haluaa unicorn hiukset. Täydellinen ensimmäistä kertaa voit kokeilla pastelli hiuksia kohokohtia.

pastelli A Line Haircut

Instagram / @ hairbykaseyoh

# 7: lyhyet holografiset hiukset

Kun koukussa on terävä leikkaus ja tylsä ​​bangs, sateenkaaren holografinen hiukset tekee sinusta melko kuin pixie. Harkitse rohkeampaa lausuntoa ja mene siniseksi. Kuinka lumoava on tämä sävy?

tavi Bob with Jagged Fringe

Instagram / @grlfred

# 8: Tie-Dye Inspiraatio

Astu hippi-hiuksiin. Uusi, groovy-innoitettu tyyli on tie-värjätty. Tämä värien sijoittelu kaipaa paljon liikkumista, joten anna sen alas ja antaa sen virrata.

tavi Hair with Tie Dye

Instagram / @ hairbykaseyoh

# 9: Opal Bob

Platinum-hued täydellisyyttä. Opal hiukset ovat hehkuva vaihtoehto harmaille hiuksille. Pakkaa kiilto hienolla leikkauksella ja kiiltävällä viimeistelyllä.

Hopeanhohtoinen Blue Short Bob

Instagram / @rossmichaelssalon

# 10: Holografiset Babylights

Pitkät aallot näyttävät holografisen hiusvärien paras. Käytä laaja-tynnyreitä rauta- tai kuumavalssaimia asettaaksesi kiemurtelevan sateenkaaren hiuksiin. Sormet naksahtavat pastellin kiiltoa kaikessa loistossaan.

Violetti Hair with Side Dutch Braid

Instagram / @ kaylanicoleyhair

Väliaikaiset vaihtoehdot holografiseen hiusten väriin

Jos haluat maalata hiusten pastellin, mutta pelkää pelkää sitoutumista, on aina olemassa muutamia vaihtoehtoja, joita voit kokeilla ja kokeilla ulkonäköä ennen hiusten värittämistä..

  1. Clip-in hiuslisäkkeet voivat saada upea puolue näyttää ja wow ystäväsi. On aina parempaa muotoilla hiuksiin leikatut hiukset punokset tai kierteet, jotta ne näyttäisivät luonnollisilta.
  2. Kanekalon punokset ovat täydellisiä sekä juhliin että todelliseen elämään! Ne tekevät punokset kauemmin ja meidän tapauksessamme holografisia.
  3. Spray-on väri on niin hauskaa! Voit käyttää erityisiä stensiilejä graffiti-hiusten saamiseksi tai yksinkertaisesti värjää erillisiä säikeitä eri väreillä.
  4. Hiusvärikynät ovat pohjimmiltaan samoja, mutta jotkut naiset pitävät parempana tekstuurinsa ja vaikutuksensa väliaikaisista värisuihkeista.
  5. Hiusväreitä vaihtelevissa pastelliväreissä voidaan soveltaa kevyisiin hiusvärisiin sateenkaaren muodikkaisiin vaikutuksiin.
  6. Semi-pysyvät väriaineet herättävät sisäistä taiteilijasi ja tekevät sinusta haluavan kokeilla enemmän ja enemmän. Tällainen ilo luoville sieluille, prosessi voi olla kauhean aikaa vieviä muille, joten valitse vaihtoehto, joka sopii elämäntapaan.

Pidä huolta

Sateenkaaren hiusten säilyttäminen vie töitä, koska kaikki värit loppuvat, etenkin pastellit. Käytä värisuojaa shampoo ja hoitoaine ja valitse kiilto värihoitojen välillä, jotta sateenkaari säilyy kirkkaana. Kotona voit työskennellä kiiltävillä seerumeilla, suihkeilla ja glitterillä hiuksiisi, jotta se olisi vieläkin säteilevää.

Suunnittele Rainbow Mane

Aaltomaiset tyylit näyttävät holografisen hiusvärin parhaiten, joten tee kuumavalssi uusin ystäväsi. Kiiltävä sumu tiivistää loistoa ja auttaa hiutaleesi hehkuttamaan. Löysät punokset, yksinkertaiset hiustarvikkeet ja rutiinihuolto varmistavat, että kätesi pysyy maagisena.

Oletteko kutsua niitä merenneito, holografinen, yksisarvinen tai sateenkaari, pastellin kohokohdat ovat trendi, jota kannattaa yrittää (ainakin kerran).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1