Category Archives: Tuoksu

Ensimmäinen tarkastelu Diana Vreeland Parfums

Diana Vreeland käytännöllisesti katsoen loi verbaalisen kursiivin (“Unshined kengät ovat pää sivilisaation … “) Ja koska fabulously eccentric editori aina riitauttanut kokous, on järkevää, että hänen innoittamansa tuoksukokoelman pitäisi tehdä samoin.” Kun olit hänen läsnäolossaan, sinä tuntui mahdollisuuden tunne, “sanoo Alexander Vreeland , toimittajan pojanpoika ja Diana Vreeland Parfumsin luovuusvoima. “Halusimme, että nämä tuoksut saisivat tämän pelottomuuden tunteen.”

Toisin sanoen nämä hajuvedet työntävät rajoja. Aluksi ne ovat sukupuoletonta. Vaikka Diana Vreeland ihastutti tuoksua – hän poltti aina toimistossaan Rigaud-kynttilän – tuoksu, jota hän ihaili eniten, oli puhdas, vakuuttava miesten väki. “Olemme kunnioittaneet sitä varmistamalla, että kukaan voisi käyttää näitä hajusteita”, sanoo Alexander. “Tavoitteena oli antaa jokaiselle tuoksulle vahvuus ja luonne, jotta se olisi täysin ainutlaatuinen, ei vain unisex”, hän sanoo. Seuraavassa on tulokset:

Yksinkertaisesti jumalallinen.“Emme asetelleet raja-arvoa tuberoosin määrälle, joka voisi mennä tähän”, sanoo Alexander. “Se on dekadentti ja kaunis.”

Täysin ihmeellinen. Mäkinen jasmiini ja pehmeä kashmir antavat tuoksulle kerroksellisen, lähes teksturoivan valituksen.

__Eltaisesti voimakas .__ Ruusun, patchoulin ja cassisin sekoitus, se on romanttinen laatu maapallolla.

Ehdottomasti vitsi. Yhdistelmä woodsy toteaa ja nousi absoluuttinen on rehevä, voimakas ja avoimesti seksikäs.

Extravagance Russe. Erittäin lämmin, lähes barokki tuoksu on ruskeaa ja hartsia.

LIITTYVÄT LINKIT:

• Vaikea Genius: My Afternoon With Charles James

• Miten valita tuoksu toimistolle

• Hajusteen muistiinpanot: Hajuvesi tai suorituskyky Art?

Amanda Leporen Sparkly Fragrance

Me usein saamme miellyttävimpiä tuotteita: Nänninpäälliset, huulipuhaltimet, sinä nimeät. Mutta kun Amanda Leporen uusi tuoksu, Amanda, laskeutui työpöydällemme, se vaikutti. (Sanotaan vain, että jotkin lehdistötiedostoista eivät sisältäneet nännipäällisiä, ja ne, jotka eivät olleet hämmästyttäviä.)

Lepore – transseksuaalinen taiteilija, joka “käsittelee ruumistaan ​​veistoksena, sukupuolensa suorituskyvynä ja hänen kasvonsa kankaana” – hänellä on ollut vuosien ajan tätä Christophe Laudamielin luomaa tuoksua. Ja nyt hän on päättänyt jakaa, jos sinulla on ylimääräinen 950 dollari, joka polttaa reiän käsilaukussa. Tässä voit saada vain alle grand: diamante pullo, joka edustaa Lepore rakkautta timantteja sekä hänen käyrät. Uber-makea tuoksu, joka on suunniteltu herättämään naisellisuutta. Ja potkuri: Samppanjaa! Laudamiel lisäsi sen parfyymiin sen jälkeen, kun Lepore oli siemaillut niin usein klubeilla. (Ja piristää niitä, joilla on yhä yli tuhat dollaria heidän nimensä mukaan, anna koodi “Allure”, kun ostat Leporen tuoksun pisteet 30 prosenttiin.)

Britney Spearsin Private Show hajuvesi

Tämä saattaa kuulostaa luonteeltaan meille, mutta emme voi odottaa, että saisimme käsiimme Britney Spearsin uusimman tuoksun, Yksityinen esitys. Se on poikkeama Fantasy-sarjasta hajusteisiin siinä, että se tuoksuu kuin me kaikki tiedämme ja rakastelemme: Frappucinos. Yup, kukka-hedelmäinen tuoksu, Brit-Brit loi suurimman musein ode: kahvia. Ja olemme hieman pakkomielle jo – lähinnä siksi, että voisimme käyttää kupin.

Popsugar osallistui Las Vegasin esikatseluun hajuvesistä, jossa Spears selitti, että tuoksu “innoittamana sähköenergialla, jota tunnen, kun olen suorittamassa, joko harjoituksissa tai lavalla näytelmän aikana. Halusin, että faneillani on nouseva, seksikäs tuoksu, joka antaa heille mahdollisuuden saavuttaa unelmansa. “

OK, Starbucks ei ole eksplisiittisesti mainittu hajuveden info, mutta ylhäältä huomata on “Whipped Coffee.” Se voi kuulostaa sulavalta, mutta ilmeisesti se ei ole. Popsugar testasi tuoksua ja ilmoitti, että se tuli unisexiksi, miekkakuvulla, enemmän maskuliininen haju kuin Spearsin aikaisemmilla hajusteilla. Suoraan sanottuna pidämme tätä tuoksujen kehitystä perustana odottamattomille lähteille (ks. Tom Ford Tobacco Vanille).

Jos haluat elää samaa Frappucino-täynnä elämää kuin Spears (vaikka hän äskettäin ilmoitti, että hänen suosikki Starbucks-juomaansa on Passion Tango Herbal Tea), Private Show käynnistää ensi kuussa Kohlin ja myy 52 dollaria.

h / t Popsugar

Britney Spearsin viehättää Cover Shoot:

Tuoksu todennäköisimmin houkutella miestä

Coco Chanel sanoi kerran: “Naisen on käytettävä tuoksua aina, kun hän odottaa suutuneen.” Joten ajattelemme, että hän olisi tyytyväinen voidessani tietää, että äskettäin tehty tutkimus osoittaa, onko sinulla Chanel nro 5, lähettämäsi signaali, jonka haluat olla pehmeää – saat paremmat mahdollisuudet houkutella todellinen sielunkumppani.

Brittiläinen tutkimus, joka koski 3 000 naista, havaitsi, että yksi kymmenestä kertoi kokouksesta “yhden” viettämässä ikonista tuoksua. Kukka-aldehydi-seos, joka sisältää muistiinpanoja nousi, jasmiini, neroli ja ylang ylang, on jatkuvasti suosituimpia 5 parhaiten myytävän naisten hajusteiden joukossa. Joten ei ole yllättävää, että monet naiset huovat sitä ennen ensimmäistä päivämäärää tai illanviettoon. Mutta se on myös väistämättä yksi kaikkien aikojen seksikkäimmistä tuoksuista – ja koska uskotaan, että yllään hajuvedet voivat parantaa luottamustasi, on todennäköisesti todellista totuutta Cocon allekirjoitusfilosofin vetovoimaan.

LIITTYVÄT LINKIT:

· Daily Beauty Reporter: Voiko hajuvesi tehdä sinulle enemmän luottaa?

· Daily Beauty Reporter: X-Rated tuoksu

· Päivittäinen kauneusraportoija: Kuinka ei ole hajusteiden OD?

· Daily Beauty Reporter: Onko sinulla tuoksuva sormenjälki??

· Daily Beauty Reporter: Haju rakkaudesta

The 6 Häpeämpi asiat, joita luemme Diorin uudessa pudotettavassa kirjassa

Suunnittelijana, joka juhlisti muotoa ja vähättelyä, lähin Christian Dior koskaan tuli äärimmäisen liioittelua oli peplum. Dior-tuoksut herättävät kuitenkin ylimääräisiä tunteita toisissa. Uudessa kirjassaan Dior, hajuvedet (Rizzoli), tällä viikolla tuoksuasiantuntija Chandler Burr syöksyy syvälle muotitalon arkistoihin tarjoamaan tuoksun eniten tuuletelevaa historiaa (Diorin, tässä tapauksessa), jonka olemme koskaan nähneet. Tässä muutamia suosikkikappaleitamme ja tuoksuja, jotka innoittivat niitä.

Myrkyttää: “Massiivinen kiihkeää kuumaa Madagaskarin tuulta, joka tuhoaa tuhansien trooppisten kukkien tuoksun tumman vihreän sademetsän lehtien pohjalle … käärittyin meheväksi neon-karkiksi.”

Dolce Vita: “Se on herkullista makea, leivos, jolla on raikas puukartanokulma ja nuoren, lihaksikas Italian leivonnaiset kokenut maskuliininen tuoksu pyyhkimällä silmiin tuoksuva uunin tuoksu”.

J’Adore: “Välimerellä purjehtivan ruskean tuoksun tuoksu, jos Välimeren tanssilla oli tuoksu. (He itse asiassa tekevät, salisylaatit ja oranssi blossom vapauttavat, että kuivimman talven tummimmassa päivässä jäljitellään jopa tuoksu aurinkovoidetta miellyttävän hologrammin kesällä ja rannalla.) “

Dior Eau Fraîche: “Se on kuin hajuvaikutus on aiheuttanut ruumiinlämpöisen lämpötilan syöksyä – aina hieman järkyttävää riippumatta siitä, kuinka monta kertaa sinä kokeilet – kun rikkoisit viileän uima-altaan vieläkin pinnalla.”

Diorling: “Nahkat voidaan suunnitella yhdeksästoista vuosisadan englantilaisiksi sidottuihin nahkakirjoihin tai naisiin, joka on sidottu tiukasti raakanahkahihnoihin ja kumipeilien silmäluomiin. Nahkat voivat olla ja ovat usein välittömästi ja yleisesti kohteliaasti tunnistamattomia S & M -juttuja. sanat, kaikki, mikä ei ollut Dior. “

Lisätietoja tuoksuista lue täältä:

• Nimettömät sarjat: Miten ostaa tuoksua hajuun

• Hajusteen muistiinpanot: Onko hajusteiden art?

• 13 parhainta uutta tuoksua

Olisitko käyttää hajustekonsulttia?

Tiedosto: Miksi en ajattele sitä? Tämä tarina Lennätin on noin Virginie Daniau, kuvattu Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen ja ainoa “riippumaton tuoksu konsultti.” Tämä ei tarkoita sitä, että hän tekee omia hajuvesiä – se tarkoittaa, että hän auttaa asiakkaita löytämään täydellisen hajusteensa vertaamalla sitä, mikä on jo saatavilla, onko heillä jotain pukeutua päivittäin vai erityiseen tilaisuuteen. Kun otetaan huomioon, kuinka paljon rakastan tuoksua, ja kuinka usein ihmiset kysyvät minulta neuvoa, mitä heidän pitäisi ostaa, ensimmäinen ajatukseni oli, ehkä olen löytänyt seuraavan urani?

Mutta kunhan asiakkaat menevät … Kuvittelen, että tämä koko juttu on järkevää, jos olet ylivoimainen henkilö, joka todella osuu (mutta ei osaava) tuoksu tai pelkkä varakas (Daniaun neuvottelu alkaa noin 147 dollaria). Minulle on kuitenkin yksi suuri haitta palvelulle. Mielestäni osa hauskoista löytää uusia hajusteita on oppia heistä itse, joko täällä töissä, kun matkustan, luen blogeja tai sallin (joskus) hajuvesien tavarataloissa suihkuttaa satunnaisia ​​asioita minulle. En usko, että jotain yhtä henkilökohtaista kuin löytää minun allekirjoitus tuoksu voitaisiin ulkoistaa.

Entä sinä? Otatko tuoksu-ohjeita tai teet omia löytöjäsi??

LIITTYVÄT LINKIT:

Kuka haluat hajuilla? (Vihje: itsesi)

Haisee hyvältä syödä: Yay tai Nay?

Mitä tuoksua saat eniten kiitoksista?

Candy Crush hajuste on todellinen asia, joka on olemassa

Jos olet aina tuntenut, että Candy Crush on ottanut elämäsi (olemme olleet siellä), valmistaudu siihen, että se tunkeutuu toiseen aistisiin. Koska elämme maailmassa, missä kaikkea mahdollista, Candy Crush on nyt tullut kauneusliiketoimintaan ja luonut oman allekirjoituksensa tuoksu. Oikein nimetty Makea (jos olet Candy Crush tuuletin, sinä tietää tuon äänen), 74 millilitran pullo sisältää tuoksua, jota kuvataan sokeroitujen hedelmien ja makean oranssin kukkien yhdistelmäksi.

Ja sokeroitu hedelmä ei ole Sweet Eau de Parfumin ainoa kiehtova ainesosa. On myös muistiinpanoja toffee, omena, luumu ja sokeroitu ruusu terälehtiä. Täydentääkseni kaikki tämä makea makeus, vaniljan aalto viimeistelee tuoksuprofiilin. Äänet … yummy (ja potentiaalisesti ontelon aiheuttama). Tuoksu myydään U.K: ssä 29: lle. Siinä on myös erillinen neljä Candy Crush miniatyyri hajusteita, jotka ovat hedelmällisissä ja kukkaisissa tuoksuissa suosittuja hedelmiä. Joten, jos haluat hajua kuin nippu kumimainen karhu (mitä kumimainen karhu jopa haisee?) Tai jos olet niin täysin pakkomielle Candy Crush peli, jonka haluat haju kuin, tänään on sinun onnenpäivä.

Kuinka tehdä omat karkkukaramun kylpysuolat:

Kirjoittaja Alyssa Harad saapuu maailmaan tuoksusta

Puhua mihinkään tosi tuoksuun-o-phile-tai, kuten haluamme soittaa heille viehättää, frago-nerds – ja huomaat nopeasti, etteivät he ole tavallisia ihmisiä. He houkuttelevat parfyymit omissa kodeissaan (joskus peittää heidät jääkaapissa), kuvaavat hajuja sanoilla “gourmand”, ja he voivat nostaa minkä tahansa tuoksun puolen kilometrin säteellä (joku syö sipulikastiketta?). Kuten monet pakkomielisetkin, he elävät täydelliseen, kiehtovaan subkulttuuriin – kirjoittaja (ja aiempi tuoksu-nuori) Alyssa Harad tutkii muistelmassaan * Tulossa minun tunteihini: hajusteiden, tyytyväisyyden ja epätodennäköisen morsiamen tarina (Viking) 1. heinäkuuta. Tässä hän keskustelee eräistä hänen inspiraatioistaan ​​- ja sisäisen frago-nerdinsa syntymisestä:

Mikä herätti pakkomielteesi?

“Noin hetken aikaa, kun olin mukana, vietin paljon aikaa verkossa vältettäessä erilaisia ​​tehtäviä, ja törmäsin blogiin kosmetiikasta (Now Smell This) .En ole koskaan ajatellut, että olisi mahdollista kuvata hajuja tuolla tavalla. rakkaus ensin luki. “

Oliko sinulla aikaisempaa kokemusta tuoksuista?

“Minulla oli aina muutamia pulloja tästä tai siitä, mutta kun oppin lisää, tuli osa yhteisöä, tapasin verkossa ihmisiä ja vaihdoin parfyymiä postissa. Aloin saada paketteja Kreikasta ja Etelä-Koreasta.”

Mitä opit tuoksun valinnasta??

“Älä tee päätöstä liian nopeasti. Se on uskomattoman intiimi asia saada haju roikkua ympärilläsi. Ottakaa kotiin näyte ja palaa sitten, jos todella pidät siitä.”

Onko suhteesi tuoksuun muuttanut muita suhteita elämässäsi??

“Olen tullut niin paljon onnellisemmaksi, kun sinulla on enemmän iloa elämässäsi, sinulla on enemmän antaa muille ihmisille.”

LIITTYVÄT LINKIT:

Daily Beauty Reporter: Hajusteen muistiinpanot: Bug Repellant joka ei haisee

Näkymä kauneuslaatikosta: uusi tapa käyttää hajua

Daily Beauty Reporter: Kuinka hajata kuten Cleopatra