Britney Spearsin Private Show hajuvesi

Tämä saattaa kuulostaa luonteeltaan meille, mutta emme voi odottaa, että saisimme käsiimme Britney Spearsin uusimman tuoksun, Yksityinen esitys. Se on poikkeama Fantasy-sarjasta hajusteisiin siinä, että se tuoksuu kuin me kaikki tiedämme ja rakastelemme: Frappucinos. Yup, kukka-hedelmäinen tuoksu, Brit-Brit loi suurimman musein ode: kahvia. Ja olemme hieman pakkomielle jo – lähinnä siksi, että voisimme käyttää kupin.

Popsugar osallistui Las Vegasin esikatseluun hajuvesistä, jossa Spears selitti, että tuoksu “innoittamana sähköenergialla, jota tunnen, kun olen suorittamassa, joko harjoituksissa tai lavalla näytelmän aikana. Halusin, että faneillani on nouseva, seksikäs tuoksu, joka antaa heille mahdollisuuden saavuttaa unelmansa. “

OK, Starbucks ei ole eksplisiittisesti mainittu hajuveden info, mutta ylhäältä huomata on “Whipped Coffee.” Se voi kuulostaa sulavalta, mutta ilmeisesti se ei ole. Popsugar testasi tuoksua ja ilmoitti, että se tuli unisexiksi, miekkakuvulla, enemmän maskuliininen haju kuin Spearsin aikaisemmilla hajusteilla. Suoraan sanottuna pidämme tätä tuoksujen kehitystä perustana odottamattomille lähteille (ks. Tom Ford Tobacco Vanille).

Jos haluat elää samaa Frappucino-täynnä elämää kuin Spears (vaikka hän äskettäin ilmoitti, että hänen suosikki Starbucks-juomaansa on Passion Tango Herbal Tea), Private Show käynnistää ensi kuussa Kohlin ja myy 52 dollaria.

h / t Popsugar

Britney Spearsin viehättää Cover Shoot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 22