Ensimmäinen tarkastelu Diana Vreeland Parfums

Diana Vreeland käytännöllisesti katsoen loi verbaalisen kursiivin (“Unshined kengät ovat pää sivilisaation … “) Ja koska fabulously eccentric editori aina riitauttanut kokous, on järkevää, että hänen innoittamansa tuoksukokoelman pitäisi tehdä samoin.” Kun olit hänen läsnäolossaan, sinä tuntui mahdollisuuden tunne, “sanoo Alexander Vreeland , toimittajan pojanpoika ja Diana Vreeland Parfumsin luovuusvoima. “Halusimme, että nämä tuoksut saisivat tämän pelottomuuden tunteen.”

Toisin sanoen nämä hajuvedet työntävät rajoja. Aluksi ne ovat sukupuoletonta. Vaikka Diana Vreeland ihastutti tuoksua – hän poltti aina toimistossaan Rigaud-kynttilän – tuoksu, jota hän ihaili eniten, oli puhdas, vakuuttava miesten väki. “Olemme kunnioittaneet sitä varmistamalla, että kukaan voisi käyttää näitä hajusteita”, sanoo Alexander. “Tavoitteena oli antaa jokaiselle tuoksulle vahvuus ja luonne, jotta se olisi täysin ainutlaatuinen, ei vain unisex”, hän sanoo. Seuraavassa on tulokset:

Yksinkertaisesti jumalallinen.“Emme asetelleet raja-arvoa tuberoosin määrälle, joka voisi mennä tähän”, sanoo Alexander. “Se on dekadentti ja kaunis.”

Täysin ihmeellinen. Mäkinen jasmiini ja pehmeä kashmir antavat tuoksulle kerroksellisen, lähes teksturoivan valituksen.

__Eltaisesti voimakas .__ Ruusun, patchoulin ja cassisin sekoitus, se on romanttinen laatu maapallolla.

Ehdottomasti vitsi. Yhdistelmä woodsy toteaa ja nousi absoluuttinen on rehevä, voimakas ja avoimesti seksikäs.

Extravagance Russe. Erittäin lämmin, lähes barokki tuoksu on ruskeaa ja hartsia.

LIITTYVÄT LINKIT:

• Vaikea Genius: My Afternoon With Charles James

• Miten valita tuoksu toimistolle

• Hajusteen muistiinpanot: Hajuvesi tai suorituskyky Art?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =