Hajusteen muistiinpanot: 3 tuoksua, joka haju kuin rannalla

August 28
No comments yet

Minä en kasvanut missään lähelle merta (huuhtele Ohiossa!), Joten se voisi selittää minun pakkomieleni: purjehtijaiset raidat, Miansai-hihnat, meripihdit – en saa tarpeeksi. Nyt kun olen vain nopea junamatkan päässä Atlantilta, pääsen sinne niin usein kuin mahdollista. Käynneissä käyn kätevästi pöydällä sijaitsevien beachy-hajusteiden kätköä. Yksi spritz ja voin melkein tuntea hiekkaa varsien välillä.

Olivine joukosta aaltoja: Minun rakkauteni Coppertone-kosteusemulsin haju on hyvin dokumentoitu. Mutta kunnes he päättävät muuttaa sen todelliseksi hajusteeksi, tämä on täydellinen korvike: se haju kuin ultrachic versio, jossa kookospähkinä, myski ja santelipuu.

Jean Paul Gaultier Classique Summer -tuoksu: Tämä metsäinen, sitrushedelmäinen kukkainen tuoksu aina muistuttaa minua Deauvillesta, ranskalaisesta rantakaupungista, jossa löysin sen – ja käytin sitten joka päivä. Sen woody huomautus haju koskaan niin vähän kuivattu-in-the-sun ajaja puu.

Heeley Sel Marin: Tämä haju niin lähellä rannalla kuin sinä voit saada olematta olemassasi. Siellä on vihjeet raikkaasta kasvillisuudesta, kuten levät. Loput ovat suolaisia, rapeita ja tuoreita (vähän sitrushedelmöitä päivittäin). Jos kuivempi, vähemmän kasvillisuus suolainen tunne on mitä olet, __ Demeter Salt Air__ antaa sen pata.

LIITTYVÄT LINKIT:

• 8 seksikkäintä kesäuutua

• Valmis, Aseta, Kesä: 11 Päivityksiä kauneuden rutiinistasi

• Insider-opas: Miten löytää kesähaaste

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 29