8 parasta ilma-kuivaa tuotetta ja lopullinen opas ilmakuivaukselle

August 28
No comments yet

Parhaat Air Dry Hair Products

Kuumien ja elottomien lukkojen syy voi olla lämpövaurioita, joten olette oikeassa, että aina tai ainakin joskus haluatte ilman kuivauksen.

Ja olet vieläkin oikeassa, että etsit ilmakuivituotteita. Ohittaminen heistä olisi teidän suurin virhe.

Tutustu kaikkiin asianmukaisiin ilmakuivauksen salaisuuksiin ja paljasta parhaat stylistien suositellut ilmastokuivituotteet!

Parhaat tuotteet ilmankuivaajille ylittäviin hiuksiin

Hiustenne tarvitsee levätä kuumilta muotoilutyökaluilta, ja myös puhalluskuivaimet ovat niiden joukossa. Alla löydät paljon vinkkejä siitä, miten valita ilmakuivattu tuote, joka sopii juuri sinun hiustyypeesi ja tekstuuresi mukaan. Koska ilmankuivaus ei tarkoita sitä, että voit jättää huomiotta muotoilun.

Tuote Parasta Hinta
John Frieda Styling Foam – Toimittajan valinta
Johannes Frieda Frizz-Ease Air-Dry Foam
kiharat ja aaltoilevat karvaiset hiukset Tarkista hinta
Pureology Hydrate Air-Dry Cream
Pureology Air-Dry Cream
kuiva, värillinen hius luonnollisella aallolla Tarkista hinta
Bumble & Bumble “Älä räjäytä sitä” Cream
mutista And Bumble Fine Hair Styler
hieno ja keskipitkä, pehmeät hiukset Tarkista hinta
Matrix Twisted Boho Cream
Matriisi Twisted BOHO Air-Dry Cream
kaikki käyrätyypit Tarkista hinta
L’Orealin “Air-Dry It” Cream
L'Oreal Air-Dry It Cream
keskipitkästä karkeaan hiuksiin Tarkista hinta
Living Proof Perfect Hiuspäivä Styler
elävä Proof Air-Dry Creme
suoraan hiukan aallotettuihin hiuksiin Tarkista hinta
Garnier Fructis Pure Clean Detangler
Garnierin Fructis Spray
helposti sekava / kihara Tarkista hinta
Shu Uemura Wonder Worker Spray
Shu Uemura Spray
ilman- ja puhalluskuivatus, paksut hiukset Tarkista hinta

# 1: John Frieda “Frizz-Ease” ilma-kuiva vaahto – oikea kampaukset “valinta

Johannes Frieda Air Dry Foam Katso Amazonista

Kaarevilla hiuksilla on erityisongelmia (kuivuus, epätäsmällisyys, solmiminen, rakeisuus, kihara kutistuminen jne.) Ja tarvitsee erityishoitoa. John Friedan Frizz-Ease vaahto valmistetaan polymeereillä. Ne peittävät karvat ja tekevät säikeet sileiksi ja hieman suoriksi. Moringa-öljy on sinulle uusi hiustuotteet, eikö? Se on täynnä vitamiineja (A, C, B) ja rasvahappoja (tyydyttymättömiä, omega 9, 6 ja 3). Jotkut jopa olettavat, että se voi korvata oliiviöljyn tulevaisuudessa. Moringa-öljy on hyvä pehmentävä, estää halkeamat ja hilseen, rikki siinä luo luonnollisen kollageenin ja keratiinin tuotannon.

Muista, että tämä tuote vain parantaa luonnollista koostumusta. Sen pehmeä pito ei synny aaltoja tai kiharoita, jos hiuksesi ovat suorat. John Friedan vaahto pitää hiuksia luonnollisissa muodoissaan. Plus poistaa eristyksestä, lisää loistoa ja pomppia, tasoittaa jäykkiä epäluottamuksellisia säikeitä.

Kuinka käyttää:

Pyyhi kuivapesu ja pistä 2-3 pumppua hiusten läpi, jotka eivät koske juuria. Jos käytät sitä liian lähellä päänahkaa tai suurempia määriä, hiukset saattavat näyttää rasvaiselta ilmankuivauksen jälkeen. Voidaan käyttää kuiville hiuksille korjata määritellyt kiharat.

Plussat
 • kuulee kaikenlaisia ​​rapea
 • ei-tahmea, kevyt
 • turvallinen värillisille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille
 • nopeasti kuivuva
 • erittäin ravintoaineena
 • budjetti sopiva
Haittoja
 • ei sulfaattia (natriumlauretisulfaatti)
 • ei silikoniton
John Friedan vaahto toimii parhaiten keskipaksulle ja aaltoilevalle kiharat hiustyypille sekä hiuksille, jotka ovat sekoitus aaltoja, kiharoita ja suoria säikeitä. Arvioiden mukaan se antaa hiuksille yleisen ulkoasun mukavista särkyneistä sulka-aaltoista ilman tuttua rapeaa tunnetta. Mukava tuoksu.

# 2: Pureology Hydrate Air-Dry Cream – kuivalle ja värilliselle hiukselle

Pureology Hydrate Cream Katso Amazonista

Pörröinen ja taipuvainen rikkoutumaan voi johtua vakavasta dehydraatiosta. Varsinkin jos värjätte hiustesi usein. Kosteuden menetyksen täydentämiseksi ja halutun haurastumisen hallitsemiseksi ei tarvita koko armeijan tuotteita. Pureology hydrating air-dry cream täyttää kaikki nämä tehtävät yksin. Ja täältä miksi.

Kermalla on edistyksellinen “Micro-Emulsion” hydraustekniikka pehmeillä ja kovilla polymeereillä, joka elvyttää tyhjät kuivat hiukset. Väri haalistua monimutkainen suojaa hiusväriäsi. Tuote sisältää kookos- ja auringonkukkaöljyjä. Ne sileät lukot, helpottavat hautakampeli. Kaura, vehnä ja soijaproteiini auttavat korjaamaan ja vahvistamaan hiuksia. Täydellinen tuote, jos valitset helppohoitoisen kotitalouden muotoilun. Tarkastajat pitävät suurimmaksi osaksi loistaa ja pomppia, antaa hiuksensa ja kirjoittaa sen todella leikkaamaan muotoilun aikaa, koska valmistajan lupaukset.

Kuinka käyttää:

Puhdista ja kunnosta hiukset. Levitä riittävä määrä tuotetta (esimerkiksi nikkelikoko) pyyhekuivattuihin hiuksiin puoliväliin ja päihin. Kirjoittaa säikeet surffailuun.

Plussat
 • väriensuojaus (Anti Fade Complex)
 • hyvät kosteuttavat ominaisuudet
 • kevyt koostumus
 • 100% vegaani
 • lyhentää kuivausaikaa
 • 100% kierrätettävää
 • anti-kihara
Haittoja
 • ei sulfaattia (natriumlauryylisulfaatti)
 • ei välttämättä toimi hyvin paksuista kiharat hiukset
Pureologian ilmakuivakerma on hyvä aallonvahvistaja, joka ei jätä tahmeaa tunnetta tai näyttää rasvaiselta. Se antaa oikean määrän pidä (keskipitkä) ja flirty beachy rakenne. Tuoksu on miellyttävä sekoitus bergamotin, ylang-ylangin ja patchoulin (vaikka melko voimakas). Tarkastajien mukaan toimii paksut, hienot ja ohuet hiukset, joilla on luonnollinen aalto tai kihara.

# 3: Bumble ja Bumble “Älä puhalla sitä” Hair Styler – Lazy Styling Fine Locks

mutista And Bumble Hair Styler Katso Amazonista

Bumble ja Bumble on dinosaurus ilmakuivituotteissa, sillä se oli yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä. Kuvitteellinen “Do not Blow It” kerma ei vain ole miellyttävää putken muotoilua, vaan myös todella toimii lisäämällä kehon ja pomppia lukkoihin. Luonnollinen koostumus on hallittavissa ja saat sekaisin ilmava ulkoasu.

Tämän tuotteen salaisuus on vahva teksturointiseos polymeereistä, hoitoaineista ja UV-suodattimista. Ensimmäinen lisätään pomppia, toinen imeytyy nopeasti hiuksiin ja pehmentää sitä, jälkimmäinen suojaa säikeitä auringolta. Star-ainesosat ovat anti-inflammatoriset opuntia ja 2 erilaisen kaktus-kukan uutteet. Tarkastajat kirjoittavat “Do not Blow It” kerma toimii kuin trendikäs merisuola-suihkeet, mutta jättäen miellyttävän pehmeyden hiuksiin. Yksi asia, mitä he varoittavat ostajia on, että kerma ei luo paljon kehoa hyvin suoran 1-tyypin hiuksiin. Tuoksun tuoksu on puhdasta ja hienovaraista.

Kuinka käyttää:

Pyyhkeitä kuivia hiuksia, ota jotain tuotetta ja aseta se keskiosa ja alas. Kiristä tai kierrä säikeitä tarvittaessa. Käytä muita B & B-tyyliä, jos sinulla on ne kauneusharjoituksessa.

Plussat
 • sulfaattia
 • väri-turvallinen
 • UV-suodattimilla
 • luo tilavuus
 • tames flyaways
 • on miellyttävä kermainen sakeus
Haittoja
 • vähän tyyris
B & B-kermasta on kaksi versiota: älä blow it fine, kuvattu yllä, ja älä blow it paksu, hieno ja paksu hiustyyppejä vastaavasti. Jälkimmäinen tuote antaa kihara-haired gals määritelty punnittu alas curls. Jos sinulla on keskipitkä paksu tai karkea hius, se voi olla sinun vaihtoehto, tarkista.

# 4: Matrix Style Link Twistedin BOHO-ilmakuiva-kerma – luonnolliselle viimeistelylle määritetyille kaarituille

Matriisi Air-Dry Cream Katso Amazonista

Matriisi on yksi harvoista tuotemerkkeistä, jotka erottavat ilmakuiva-aineet tekstuurin avulla. Tämä on kevyesti kerma kaikenlaisille kiharat hiuksille. Tulokset löysissä pehmeissä kiharoissa. Täytyy kokeilla, jos olet kyllästynyt rapeaksi tunteeksi, josta monet voimakkaat ilmakuivat miedot jättävät.

Twisted BOHO-kerman ainesosat ovat hydrattu risiiniöljy ja E-vitamiini. Ne ovat sekä ravitsevia että elintärkeitä hiusten kasvulle. Polymeerien seos säätelee hiuslakkaa ja flyawayta, mutta jättää tarpeeksi liikkumista ja ulottuvuutta hiuksiin. Kuten arvostelijat kirjoittavat, se ei paina hiuksia alaspäin eikä jättää rasvaista tunnetta. Monet naiset käyttävät sitä jopa yön yli. Jätä se irrallisiin hiuksiin ennen nukkumaanmenoa tai kiristä lukkoasi sileäksi.

Kuinka käyttää:

Levitä hiukselle pieni määrä (dime-kokoinen) suihkutuskäsittelynä (purkamisen jälkeen), kavenna säikeitä, anna hiuksesi kuivana tai karkealla kuivalla lukolla 50% diffuusorilla. Toinen temppu tytöt tekevät nopeuttaa prosessi on alhainen kuivaus.

Plussat
 • kevyt, mutta antaa tarpeeksi määritelmää
 • pehmennys
 • kevyt koostumus
 • hyvä käyttää yöllä
 • vähentää kuivausaikaa
Haittoja
 • ei sulfaattia (natriumlauryylisulfaatti)
 • pitkäkarvaiset tytöt valittavat tuotteen koosta (ja hinnasta)
Matrix Twisted BOHO on hieno idea, miten välttää lämpöä, jos hiuksessasi on kiharoita. Kaksi muuta ilma-kuivaa tuotetta ovat Air Dry Chill BOHO (tasoittaminen, sulkemista varten) ja Air Dry Wild BOHO (tekstuuri, sotkuinen ulkonäkö).

# 5: L’Oreal Pariisin “Air-Dry It” kerma – pehmeille aallolle pehmeille hiuksille

L'Oreal Paris Air-Dry It Cream Katso Amazonista

Aika luoda romanttisempi naisellinen ulkoasu. Jos pidät herkkuasi pehmeäksi, kiiltävänä ja mittatilauksena, mutta on aina kiirehtiä ja ajattele, että puhalluskuivaus on ajanhukkaa, L’Oreal’in Air-Dry It Cream voi olla sinun tärkein hairstyling lifehack.

Tärkein asia, jota seuraava tuote tekee hiuksillesi on ilmastointi, kiitos polymeerien ja risiiniöljyn ainesosan. Se on erittäin kevyt ja tarjoaa erittäin kevyt pito, joten kiharat eivät ole rapeita ja vaikeita hieroa sormea ​​läpi. Höyrytys, pehmeys, loisto, puhdas ulkoasu – nämä hyödyt ovat todella houkutteleva tarjous.

Vaikka tytöille on luotu keskipitkän ja karkean hiuskuvion, tuotteesta ilmoitetaan hyötynä myös suorille hiuksille, koska se tekee siitä hieman aaltoilevan. Se on kevyt ja virkistävä tuoksu. Mikään muu ei voi sanoa, Amazonin myönteiset arvostelut puhuvat puolestaan.

Kuinka käyttää:

Levitä puhtaille hiuksille, ilmakuivat. Ylimääräisistä upeista vaikutteista stylistit suosittelevat, että jotain tuotetta levitetään päihin, kun hiukset ovat täysin kuivia. Voidaan yhdistää muiden L’Oreal -ilma-kuivien tuotteiden kanssa.

Plussat
 • 24 tunnin pito
 • antaa kosketuksen tunteen
 • jättää jäämiä
 • hyvä hinta
 • suunnittelija pakkaus
Haittoja
 • ei sulfaattia (natriumlauryylisulfaatti)
“Air-Dry It” -rivillä on kaksi muuta tuotetta – Wave Swept Spray ja Ruffled Body Mousse, suosittelemme myös tarkastamaan heidät myös valitsemaan tämän kolmion, joka sopii hiustesi pintaan parhaiten.

# 6: Living Proofin “Perfect Hair Day” Styler – Suihkutuotteita tekstiiliä ja kiiltoa varten

elävä Proof Perfect Hair Day Styler Katso Amazonista

Se voi kuulostaa hyvin outolta, mutta tämä innovatiivinen tuote STYLES hiuksesi, kun olet vielä TAHOISSA! Mutta ensin joitain yksityiskohtia itse tuotteesta ja sen vaikutuksista.

Living Proof PhD on kevyt miellyttävä valkoinen kerma, joka tunnetaan kuten hoitoaine, joka antaa kevyeen ja keskisuuriin pidäksi seurauksena. Se on yksi Allure’s Best of Beauty 2017 -palkinnon voittaja ja työskentelee normaaleille suorille tai aallotetuille hiuksille ilman erityisiä tarpeita (ei erittäin kuivaa tai rasvaista).

Tuote sisältää voimakkaan sekoitus texturizers ja hoitoaineet. Styling ainesosat aktivoidaan huuhtelussa. Koska hiukset kuivuvat, tuotesegmenttien säikeet paksuuntuvat erityisen paksuisen molekyylin (PBAE) ansiosta ja erottavat luonnollisen hiustyypin parantamisen. Lukot tulevat kiiltäviksi ja pehmeiksi, mutta silti pitävät vaivattomasti muotoa. Saat vasen-vasen-salonki loppuun.

Kuinka käyttää:

Shampoo ja kunnon hiukset. Vaikka olet vielä suihkussa, käytä Living Proof -kermaa juurista vinkkeihin (keskikokoisille hiuksille se on neljäsosa). Seuraava vaihe on hiusten kevyesti huuhtelu. Mihin pisteeseen? Normaalisti 3-5 sekuntia, sinun pitäisi silti tuntea hieman tuotetta lukkosi. Pyyhi kuivaksi hiuksiksi, kaada ja anna kuivua. Jos sinulla on pin-suorat hiukset, pistä se 2-4 punssiksi luonnollisemman tekstuurin ansiosta. Tai pidä tästä YouTube-hiusten oppitunnista.

Plussat
 • sulfaattia
 • silikoni-free-
 • turvallinen värillisille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille
 • tekee hiuksista helppo irrottaa suihkuista
Haittoja
 • ei ole aina selvää, kuinka paljon tuotetta käytetään ja huuhtele, sinun on säädettävä hiustyyppisi
Aika aloitusruudulle: Living Proof Perfect Hair -päivä jättää hiukset haukkumattomaksi ja kiiltäviksi ilman rasvaista tai tahmeaa tunnetta, lukot ovat tarkasti muotoiltuja ja määriteltyjä, täydellisempää (ei paljon) juurista. Plus, jos se yhdistetään muiden tuotemerkkien tuotteisiin, hiukset pysyvät puhtaina pidempään.

# 7: Garnier Fructis Pure Clean -ruisku – Detangling Drugstore Tuote Knotty Hair

Garnierin Fructis Pure Clean Spray Katso Amazonista

Pure Clean Detangler + Air Dry -suihke on toinen erinomainen suihkun jälkeen muotoiltu tuote, jolla on luonnollisia ainesosia ja joka tekee ihmeitä naisten lukkoihin. Saat epäselvä ja ei-rapea hiukset, joka näyttää pehmeältä ja tuntuu pehmeältä.

Suihkun ensimmäinen tehtävä on hiusten irrottaminen, se tekee kampauksesta helppoa ja miellyttävää. Toinen tehtävä on ilmastointi ja parantaa tekstuuria. Aktiivisia ainesosia ovat risiiniöljy, aloe leaf mehu ja E-vitamiini. Ne lisäävät hiusten kasvua, paranevat tulehduksia, parantavat verenkiertoa ja sileät säikeet. Komponenttien välillä ei ole kovia kemikaaleja, ja tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää sitä teini-ikäisen tyttären hiuksissakin. Onko tuore “aloe” a-la “kurkku-y” tuoksu ja maitomainen näköinen koostumus (hieman vetistä). Toisin sanoen se on erinomainen vaihtoehto silikoniin perustuville detanglereille, jotka hajoavat hiuksiin.

Kuinka käyttää:

Shampoo ja kunnon hiukset. Pidä pullo muutama tuumaa lukkosi sumu tuotetta koko sileän. Hieroa solmujen purkaminen, kavenna säikeitä, anna niiden kuivua liikaa tai sitoa punokset tai pulla.

Plussat
 • toimii detanglerina
 • sulfaatti-, paraben- ja silikoniton
 • vegaaninen kaava
 • lempeä jokapäiväiseen käyttöön
 • on täydellinen pullonsuojain
Haittoja
 • ei aina nälkä vauvan karvat, jolla ei ole vahvaa pitoa
Garnier Fructis Detangler on läpimurto sinulle, jos käytät säännöllisesti apteekkien detangling-tuotteita, mutta et ole löytänyt sellaista, joka ei jätä tahmeaa tunnetta. Se on merkitty ilma-kuivalla suihkeella, mutta ei oikeastaan ​​teksturoi, joten muista lisätä muotoilutuotteita loppuun aaltoileva tai kihara näyttää, jos sinulla on suorat hattuja.

# 8: Shu Uemura Wonder Worker Spray – Legendaarinen monikäyttöinen esisylinteri

Shu Uemura Wonder Worker Spray Katso Amazonista

Shu Uemura Wonder Worker on hiuspohjamaalaus, jota voidaan käyttää ennen minkäänlaista muotoilua, joko luonnollista kuivumista tai puhallusta. Käytössä ennen puhalluskuivausta Wonder Worker lukitsee kosteuden ja tasoittaa säikeitä. Jos käytät sitä ilmakuivaukseen, saat luonnollisen hiustyypin, mutta hyvin määritelty. Ja arvioiden mukaan sitä voidaan käyttää myös toisen päivän hiusten muotoiluun. Tämä sopii meille!

Shu Uemuran suihkutushydraatit ja olosuhteet lukitut, kuten kookospähkinä ja moringa oleiferaöljyt. Lisäksi se irrottaa säikeitä, raastaa hauskaa ja peittää flysawayn, jättää ylellisen silkkisen viimeistelyn (todella havaittavissa). Shu-suihke antaa kevyen ja keskitason pitoa ja tasoittaa lukkoja, joskus myös ottaessaan aallon pois. Suoratukkaiset tytöt voivat lisäksi käyttää teksturointituotteita.

Kuinka käyttää:

Suihkuta kosteissa hiuksissa keskipituuksilta päihin. Työnnä tuote säikeiksi tai kampaksi tasaiselle jakelulle, jätä se ilmakuivatuksi. Varmista, ettet ylikuormita tuotetta. Jos sinulla on tasaiset juuret, suihkuttaa merisuola sumu kruunuun ja jakautumiseen.

Plussat
 • yleismaailmallinen
 • antaa kiiltävän viimeistelyn
 • lukitsee kosteuden
 • turvallinen värikäsitellyille hiuksille
 • voidaan käyttää toisen päivän hiuksiin
 • takut
 • ei silikoneja, ei sulfaatteja
Haittoja
 • vähän kallis
Shu Uemura Wonder Worker 100% ansaitsee olla luettelossa parhaista tuotteista ilmakuivaus hiukset, ja on kaikki mahdollisuudet tulla yksi suosikeistasi. Se on universaali 2-in-1 aluke, kevyt ja hyväntuoksuinen, ei tahmea ja erinomaista. Lupaava pohja muille muotoilijoille. Voit jopa kuljettaa tätä tuotetta käsilaukussasi päivällä (jos hiukset menettävät muodonsa kesäkuumin, kosteuden jne. Vuoksi)

Miten ilmaa kuiville hiuksille kuten ammattilainen: edut, salaisuudet ja tulokset

Jos haluat kuivua hiuksia ja päätyä kiiltävään, pirteään ja salonkiarvoiseen nyrkkeeseen (sen sijaan että ryppyiset, epäselvät limpat säikeet pakottavat sinut pestäksesi hiuksesi uudelleen ja otat pölykuivurin), sinun on noudatettava joitain sääntöjä , alkaen shampooing ja loppuun kanssa valinta hiustuotteen ja jopa pyyhe! Kiinnostunut? Selvitä sitten kaikki vivahteet.

Mikä on ilmankuivaus?

Aloitetaan perusasiat. Ilmakuivaavat hiukset kuivattavat lukot luonnollisesti ilman lämpöä. Ei hiustenkuivaajia ja käyristysnauvoja, jotka lisäävät tekstuuria, vain astut ulos suihkusta ja palaat päivittäiseen rutiiniasi, eivät tuhlaa aikaa suihkun jälkeen. Melkein. Se on todellinen trendi nykyään.

Syy vaihtaa ilmakuivaukseen (ainakin joskus)

 • Ilmakuivaus säästää aikaa: ohittaa ärsyttävän kuivausrummun (joka voi joskus kestää tunnin). Plus lämpöön voit jopa sitoa kosteat hiukset ilmakuivalla tuotteella pulla tai punokset, ja vapauttaa ne toimistossa. Täysin puretut aallot ovat sinun.
 • Puhalluskuivaukseen verrattuna se ei aiheuta lainkaan vaurioita. Jos se tehdään oikein.
 • Antaa hiustenhoitoa runsaasti muotoilutuotteita, sillä useimmissa tapauksissa tarvitset vain yhden tuotteen kevyellä rasvattomalla johdonmukaisuudella.
 • On siunaus kesällä, jolloin puhalluksen kuivuminen tulee kidutusta.
 • Tuloksena on hauska kokemus, sillä erilaiset ilmankäsittelytavat saavat aikaan aivan erilaisia ​​tuloksia.
 • On todella hienoja, ilmakuivaisia ​​hiustuotteita, jotka toimivat yhtä hyvänä kuin puhalluskuivaimet.

Ilmankuivauksen haitat

Oikeastaan ​​ilmakuivauksella on vain yksi haitta: se voi kestää ikuisesti … Etenkin, jos lukot ovat pitkiä tai hyvin paksuja tai puristatte tarpeeksi vettä juosteista. Se voi kestää puolet päivästä (jos sää ei ole kuuma), ole valmis tähän ja älä suunnitella paljon tavaroita kodin ulkopuolella. Voi, ja toinen con: ilmakuivaus voi johtaa täysin epämuodollisiin karvaisiin hiuksiin, jos et käytä ilmakuivaista tuotetta. Se siitä.

Yleiset virheet ilmankuivauksessa

Älä tee näitä asioita, kiitos!

 • Käyttämättömiä terrycloth-kylpypyyhkeitä tai kunnollista mikrokuitupyyhkeitä, mutta aggressiivisesti – tämä aiheuttaa rakeita ja solmuja. Purista ylimääräinen kosteus varovasti. Kookkaille hiuksille voi jopa käyttää paperipyyhkeitä säännöllisen pyyhkeen sijaan.
 • Hiukset hiuksiin. Irrota märkiä säikeitä, kun olet suihkussa sormillasi tai ainakin leveällä hammasharjalla. Ei harjausta. Jotkut neuvovat kampaamaan hiuksia ennen suihkua.
 • Tuotetta ei käytetä. Kaikki tuotteet jättävät hiuksesi rasvaiseksi ja punnitaan alas? Et ole vielä löytänyt ihanteellista ilmakuivaustuotetta vielä. Etsi kevyempi pito, jos sinulla on hienoja hiuksia ja voimakkaampi, jos sinulla on paksut kiharat kuviteltavissa. Älä anna periksi!
 • Kosketa säikeitä, kun ne ovat ilmakuivaa ja sitten kun ne ovat täysin kuivia. Pidä kätesi irti lukosta, muuten kohtaat tämän suosittun rasvaisen ja karhean hiuksen ongelman, ja säikeet menettävät muodonsa.
 • Käyttämällä liikaa ilma-kuivaa tuotetta – hiukset näyttävät rasvaisilta tässä tapauksessa.

Mitä ovat ilmakuivatuotteet

Ilmakuivituotteet ovat itse asiassa kaikki jäänmenoina muotoiltuja tuotteita, joita voi jättää hiuksiin jälkisuihkulla. Niihin kuuluu useimmat leave-in-hoitoaineet, ranta-aaltosuihkeet, kosteuttava seerumi ja muotoiluvoiteet. Kuitenkin “ilmakuivat” merkityt tuotteet on erityisesti suunniteltu joko luonnollisen käyristymän määrittelemiseksi, aaltojen luomiseksi suorempiin hiuksiin tai suoristuslukkoihin. Niiden tärkeä toiminto on anti-rapea vaikutus. Niitä käytetään märkäviiraan (mutta niitä voidaan käyttää myös kuivasulkeissa, mutta tulos ei ole niin näkyvä) ja useimmiten ei huuhtoutunut (# 6 Living Proof on poikkeus).

Kuivaa hiukset sopivasti

Tämä on paras tapa sulattaa lukot, jotta ne pysyisivät terveinä, kiiltävinä ja mukavina:

 1. Shampoo- ja ehtolukot (paremmin myös hedelmättömillä tuotteilla). Curly ja aaltoilevat hiustyypit tarvitsevat vakavampaa kosteutta. Kokeile no-poo tai co-pesu teidän coily mane.
 2. Vaikka olet vielä suihkussa, irrota hiukset sormilla.
 3. Poista ylimääräinen vesi säikeistä. Jotkut stylistit suosittelevat tuotteen levittämistä ennen pyyhekuivausta, kun hiukset ovat märät. Syy – tuote jakautuu tasaisesti ja hiukset imevät sen nopeammin. Useimmissa tapauksissa on kuitenkin suositeltavaa käyttää ilmakuivituotetta pyyhekuivattuihin, kosteisiin hiuksiin. Kokeile molempia vaihtoehtoja selvittääksesi, mikä toimii sinulle. Jälkimmäinen vaihtoehto on parasta suoralle hiukselle.
 4. Käytä tuotetta alusta alkaen. Älä unohda peittää myös päätä. Hiero hiukset vähän. Hienoja hiuksia varten on järkevää aloittaa ilmakuiva-kermaa tai -peiteä keskihaarasta.
 5. Jätä lukot ilmatiiviiksi.
 6. Lisää jotain tuotetta (ei välttämätöntä kuin edellisissä vaiheissa), jos haluat.

Nopea video-opetusohjelma, miten ilmakuivaa hiukset:

Useimmat viruskuolevista hiustenlähteistä

Tuoko enemmän monimuotoisuutta ilmakuivaus rutiiniin! Joitakin muita menetelmiä:

 • Irrota hiukset sormilla, aseta tuote, satunnaisesti kierrä hiukset irrallisiin 2-juosteen kierteisiin (ei tarvita elastaania), jätä ne ilmatiiviiksi.
 • Kirjoittakaa säikeet tuotteella useita kertoja, kun ne kuivuvat (hyvä kiharat hiukset, joilla ei vielä ole äänenvoimakkuutta).
 • Käytä jotain tuotetta, pehmeää 1 tai 2 löysää punostaa rentoa ranta-aaltoa varten, 4 tiukkaa punokset karkaistuihin hiuksiin. Mutta älä pidä hiuksia märissä punoksissa liian kauan, jotta vältät liian karkean ulkonäön.
 • Ilmoita hiukset hiukset sidottuna korkealle kierretty pulla. Tulos – villi pörröinen rakenne.
 • Tee 4-8 kierrosta ja kiinnitä ne ylös venytellä hieman. Tämä koskee luonnollisia hiuksia. Rullat auttavat myös suoristamaan lukot.
 • Tee useita silmukoita ponytails pois hiuksesi, ja saat tekstuuri ja pomppia.
 • Pyyhi hiuksesi ja suojaa korvien taakse hiuslinkillä (ja paperipyyhkeillä niiden ja säikeiden välillä) – sinun on pitänyt nähdä tämä temppu muotinäytöksiltä takana, jolloin tuloksena on tyylikäs kiillotettu ulkonäkö.
 • Vaihda osaasi (tai tee se siksakista) ja ilmakuivien hiukset – tämä lisää juurimäärän, joka on erityisen hyödyllinen pidempään raskaisiin lukkoihin. Hiukset ovat silti tasapintaisia? Korkealaatuinen kuiva shampoo säästää tilannetta (suora-haired tyttöjen hyväksymä menetelmä).
 • Tee 2-3 alhaista kierrettyä pullia napista, tuloksena – kauniita aaltoja midshaftista.
 • Pyyhi hiuksesi suorakulmion muotoisella mikrokuitupyyhkeellä tai vanhalla T-paidalla (parhaiten aaltoileville ja kiharaisille hiustyypeille). Jätä useita tunteja tai yötä.

Tarvitsetko aina ilmaa kuivaavaa tuotetta??

Ehdottomasti kyllä. Vain pieni osa naisista on ainutlaatuisia lukkoja, jotka ilmaa kuivuvat täydellisissä särkyneissä kiharoissa, aalloissa tai suorassa kaskadissa, jotka eivät tarvitse enää muotoilua (puhalluskuivaus, silitysrauta tai curling). Loppuosa meistä ilman tuotetta ilman kuivaus on ennalta arvaamatonta. Ilmakuiva-aineet, hiutaleet ja suihkeet ovat avain täydelliseen ilmakuivattuun ulkoasuun. BTW, tarvitset vähemmän tuotetta, jos verrataan puhalluskuivatukseen, joten älä ohita tätä vaihetta.

Kuinka nopeuttaa ilmankuivausta?

Useimmat ilmakuivatuotteet on suunniteltu tekemään ilman kuivaus nopeammin. Mutta jos sinulla on lyhyet hiukset, se on kuiva tunti, med lukot ovat valmiita 2-3 tuntia, ja pitkät, paksut tai kiharat hiukset voivat kestää jopa 6-8 tuntia ja vielä olla kosteat karsimalla punokset tai pullia. Hajotin tai alhainen kuivaus voi auttaa, jos olet lyhyt aika. Hiustenpoisto on viimeinen toivo. Hulluhaikaraiset bloggaajat näyttävät tätä temppua Youtubein ja vannon, että kestää vain 1 tunti. Ei muita vaihtoehtoja.

Hyviä uutisia!

Jos et ole tyytyväinen ilmakuivattuja hiuksiaan, älä kiirehdi tuomion suhteen. Ajan myötä hiustenne elastisuus paranee, jos leikkaat puhallushoitajasi ja käpristyäsi. Monissa kuukausissa se näyttää ilmakuivalta paljon paremmin.

Joten, jos olet suuri fani “heräsin kuin tämä” hiukset, mutta ovat erittäin järkeviä tai laiskoja viettää tunti puhallushoitajan kädet, sinun ehdottomasti kuin ilman kuivaus. Viiden tai kymmenen minuutin kuluttua suihkun jälkeen voit vapaasti tehdä työtä, leikkiä lasten kanssa, laittaa meikkiin tai tallentaa Instagram-tarinan … Kaikki tämä voi tulla todellisuudeksi edellä kuvattujen parhaiden ilmakuivien hiustuotteiden ansiosta. Älä missaa mahdollisuutesi vapauttamaan käsiä ja aikaa elämän tärkeisiin asioihin.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1