Michelle Zatlyn Cloudfaren neuvotteluista noin 182 miljoonan dollarin korottamisesta rahoitukseen – kuinka aloittaa yritys, joka on Unicorn Clubissa

August 28
No comments yet

kuva

Valokuva kohteliaasti aihe

Michelle Zatlyn perusti Cloudflareen, joka tekee Internetistä nopeampaa ja turvallisempaa asiakkailleen vuonna 2010. Nykyään se on 3,2 miljardia dollaria. Tässä hän jakaa, kuinka yhdistyä ja menestymään Unicorn Clubissa, joka on yli miljardin dollarin arvoinen yritys, jolla on vain pieni osa naispuolisista perustajista.

Marie Claire: Mikä on paras neuvoja naisille, jotka haluavat luoda miljardin dollarin liiketoiminnan?

Michelle Zatlyn: Kuulen usein yrittäjiltä kolmea yhteistä huolenaihetta: “Joku aikoo varastaa ideani”, “Minun täytyy nostaa yritys”, “Media ei kiinnitä huomiota minuun.”

Nämä eivät ole oikeita asioita, joista on syytä huolestua. Kysy itseltäsi, Työskentelen suurella, merkityksellisellä ongelmalla? Huolehtikaa siitä, miten aiot tehdä kaikki tarvittavat asiat, jotta voit rakentaa tuotteen, joka ratkaisee ongelman ja miten aiot luoda yritykselle, joka houkuttelee ja säilyttää parhaat ihmiset. Jos saat nämä kaksi oikein, muut asiat seuraavat.

MC: Mikä oli keräilykokeilusi kuten?

MZ: Olemme nostaneet 182 miljoonaa dollaria neljän kierroksen aikana. Jokainen kierros sisälsi “ei”. Olemme aina yrittäneet oppia jotain kustakin ei, ja sitten palaamme yrityksen rakentamiseen. Se sanoi, älä ota mitään “kyllä” on hyvä joko. Aikaisemmin menimme sijoittajan kanssa, joka tarjosi meille alempia arvostuksia, mutta he olivat oikea henkilö sille, mitä teimme. Joskus olet sellainen, joka sanoo “ei”. Olemme aina kohdelleet sijoittajia, kuten tiimimme laajennuksia.

MC: Kuinka voitat itsemurhan hetkiä??

MZ: Jos pyydät 10 älykästä neuvontaa, saat seitsemän eri vastausta. Päivän päätteeksi olet vastuussa urasi, elämästäsi ja kaikista heidän kanssaan tehdyistä päätöksistä. Harvoin on yksi oikea vastaus. Luota itseesi, tee päätös ja säädä tarvittaessa, mutta jatka. Älä asua.

MC: Mitkä naisyrittäjät etsit ja miksi?

MZ: Spanxin perustaja Sarah Blakely, hänen yksiselitteisestä päättäväisyydestään ja hyvää persoonallisuudestaan. Diane Von Furstenberg uudestaan ​​urastaan ​​50-vuotiaana. Estee Lauder rakentaa kannattavaa ja kestävää liiketoimintaa 1950-luvulla; se on silloin Todella eivät olleet paljon naisia ​​liiketoiminnassa.

MC: Mikä tärkein palkkaus oppitunnin aikana rakensit tiimisi?

MZ: Riippumatta siitä, missä työskentelet, asioiden ajaminen loppuun saakka on niin tärkeää. Minun urani alusta saakka opin oppimisen tärkeyttä. Se on taito, jota etsin kaikissa uusissa tehtävissämme. Saavuttaminen 95 prosenttiin täydelliseksi on kuin sinä et koskaan aloittanut sitä ensi sijassa.

Haluatko lisätietoja Unicorn Clubista? Kuuntele muilta miljardin dollarin naisyrittäjiltä ja pääomasijoittajilta täällä.

Tämän tarinan versio ilmestyy huhtikuun numerossa Marie Claire, kioskitilaa nyt.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =