Natasha Koifman NKPR-haastattelu – Wearing All Black

August 28
No comments yet

Tiedän, että ihmiset ajattelevat, että kaikki-musta-kaikki-aika on tylsää, mutta tässä on totuus: kun aloitin vain päällään, ihmiset veivät vakavammin työni. Ehkä he ottivat minut vakavammin, koska otin itse vakavammin. En ole varma siitä, mikä tuli ensin, mutta tiedän, että kaikki musta on mullistanut tapaa, jolla työskentelen.

Siihen aikaan, kun aloin omasta PR-yhtiömme, tunsin aina, että tarvitsin vauvan sininen tai vaaleanpunainen neuletakki – “työskentelevä nainen” leikata tuota muotia aikanaan – vaikka en oikein tuntenut * hyvää siinä. Sydämessäni tyylini virtaviivaistui – tiedän, että se voi tulla “tylsiksi” tai “New Yorkeriksi”, mutta en ole koskaan tuntenut yhtä voimakkaalta kuin silloin, kun olin musta puku.

Kun tunsin itseni paremmin, tajusin: kuka huolehti siitä, mitä ihmiset ajattelivat käyttävänni? Muistan ostamaan ruskea villapaita – väri, jota itse asiassa vihaan – koska se tuntui “oikealta” kulumiselta. Se sitten istui minun kaapissa, tagit edelleen päälle, koska en koskaan halunnut käyttää sitä. Onko tämä hölmö? Ehkä. Mutta se sai aikaan suurimman vaatteen puhdistuksen, jonka olen koskaan tehnyt – ja, kuten voitte arvata, pidin vain mustan.

kuva

NKPR

Kabinetti on todella järjestetty. Minulla on T-paitoja, säiliön housut, housut, takit ja mekot. Ja koska minun ei tarvitse miettiä väriä ollenkaan, voin olla pois talosta 25 minuutissa.

Aina kun meillä on tapahtuma, minä valtuutan, että ryhmäni käyttää myös mustia. Se antaa meille eräänlaisen kameleontilaisen kilven, jotta voimme sekoittua ja asiakkaillamme on mahdollisuus loistaa.

kuva

NKPR

Tapaan niin monia ihmisiä, ja he tuntevat tuntevansa minut, koska he tietävät minusta osan – että minun “juttuni” on käyttää mustia. Vaikka he eivät olleet tavanneet minua ennen, he tietävät, mitä odottaa. Jollakin tavalla tuntuu, että vaatekaappi antaa ihmisille mahdollisuuden luottaa minuun, koska he tietävät, että olen johdonmukainen ja luotettava.

Mutta se ei vain pysähdy minun vaatekaappini – musta on ollut tukipilvi elämässäni jo jonkin aikaa. Oma käyntikortti on musta. Minun logo on musta. Autoni on musta. En valinnut koiriani, koska ne ovat mustia, mutta minä tehdä sattuu olemaan kaksi mustaa laboratoriota.

Tiedän, että ihmiset ajattelevat mustaa värin puuttuessa, mutta ajattelen sitä parhaana * värisenä. Se saa minut tuntemaan itsensä voimakkaaksi, ja se saa minut luottamaan. Minusta tuntuu kuin minä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =