Professional Image Consultant Review – Pitäisikö sinun hankkia kuvankonsultti

August 28
No comments yet

Elokuvaa ei ole tehty, jota ei paranisi lisäämällä muunnosmuunnelmia, mutta on yksi perustavanlaatuinen ongelma: se vie kaiken työn ja kokeilun ja vuosia, ei elinikä-* totta * henkilökohtainen tyyli vaatii, ja kalaa se alas yhden siistin, Hoku-tinged, minuutin pitkä segmentti. Ikään kuin.

Mutta silti … siitä, tuleeko se todellisesta huolenpidosta tai meillä on apu-tämä-köyhä-tyttöystävyys, joka ei olisi samaa mieltä uudesta alusta, erityisesti jonkun, joka (väitetysti) tietää paremmin? Sen vuoksi en tuottanut yhtä, vaan kaksi ammattimaista kuvankonsulttia: Anna Akbari sosiologiasta ja Rori Sassoon Platinum Poiresta. Kaksi erilaista lähestymistapaa, kuten näette, mutta yksi yhteinen tavoite: auttaa minua pukeutumaan tavalla, joka parhaiten kuvastaa persoonallisuutta, elämäntapaa, uraa, kunnianhimoja, asemaa elämässä, miten haluan muiden näkemään jne. Jne. NBD.

Kuuleminen

Ei ole mitään aivan sellaista, että sartorial-puutteesi analysoidaan muutaman tuhannen elävän katsojan edessä, niin minun on vain sanottava. Vain valehtelu-Sassoon kokosi täysin tunteitani / yksityisyyteni ennen kuin kysyin rakkauselämästäni ja mittauksistani, joita hän olisi tehnyt normaaleissa, ei-Facebook-olosuhteissa. Niinpä aikarajoituksen ja asetusten ansiosta tämä kokous toimi useammin kuin alustava tiedonhaku. Loogisesti – ja kuten Sassoon ja Akbari myöhemmin vahvistaisivat – kuvakonsultti on sellainen kuin tunnustasi ja terapeuttiasi ja stylistiasi kaikki yhdessä – sinun on kehitettävä henkilökohtainen suhde parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Seuranta

Noin viikon kuluttua Sassoonilla ja minä oli puhelu lopettaa aloittamamme. Toin sparkling persoonallisuuteni; hän toi kaksi vaatetta, jotka koottiin yhteen hänen uuden todistuksensa Chelsea Pengin perusteella.

kuva

Katja Cho -tuotemerkki

1. Fallon kristalli ja nahkakuppi, 300 dollaria, intermixonline.com; 2. Rebecca Minkoff ristikkopussi, $ 195, neimanmarcus.com; 3. Aquazurran mokkanahkakengät, $ 565, neimanmarcus.com; 4. Club Monaco jumpsuit, 298 dollaria, clubmonaco.com.

kuva

Katja Cho -tuotemerkki

1. Tibi silkki cami, 158 dollaria, tibi.com; 2. IRO nahkatakki, 1 200 dollaria, iroparis.com; 3. Club Monaco -shortsit, $ 149.50, clubmonaco.com; 4. Vintage Hermès cuff, 520 dollaria, fashionphile.com; 5. Henri Bendel vaihdettava lisko kytkin, 268 dollaria, henribendel.com; 6. Aquazurra 478 dollaria, neimanmarcus.com.

Sassoonin jakamisneuvonta minulle? “Luulen, että sinun pitäisi vain tehdä sinut. Ja mielestäni vaatteiden pitäisi vain olla kaunistelu siitä, kuinka kaunista olet jo. [Editor href = ‘https: //www.marieclaire.com/sex-love/news/a21046/letting-complete-strangers-tinder/’ target = ‘_ blank “> Kiitos, tiedän, LOL.’] Koska minä teen aina luottamuksen luomisesta. Ihmiset tuomitsevat sinut. Unohda, mitä tulee suustasi – kun katsomme televisiota, mitä katsomme? Henkilö näyttää, miten ihminen tulee. Siksi sinulle halusin lisätä arvoa ja varmistaa, että näytät uskomattomalta. Koska kun katsot hämmästyttävää, sinusta tuntuu hämmästyttävältä. “

Psykologia sen takana

Uskomatonta on se, miten tuntea päivittäin, joten Sassoonin asut, vaikka hyvin söpöt, olivat eräänlaisia ​​merkityksettömiä verrattuna aivovaurioihin, joita kokitsin. Palaten ensimmäiseen kysymykseeni, miksi piti mielikuvan kuvakonsultin palkkaamisesta huijaukseksi vai epäsuoraan? Olin vastustanut, koska ajattelin, että tiesin paremmin? Täytyykö jopa * tarvita kuvakonsulttia? Minulla oli tietysti joitakin kysymyksiä selvittääkseni (mitä muuta on uutta?), Joten kääntyen Akbariin ja hänen akateemisen ja psykologisen taustansa selkeyden vuoksi.

Hänen mukaansa kuvankonsultin palkkaaminen ei tarkoita sitä, että olet “clueless” – aivan päinvastoin. Jos työskentelet jonkun kaltaisen kanssa, tavoitteenani ei ole olla korvaava tastemaker, vaan tarkentamaan ja työskentelemään ja valmentamaan sinua mutta luulen, että tässä on toinen tapa tarkastella tällaista työtä, jossa kehität syvää ymmärrystä ja autat henkilö kehittää syvää ymmärrystä. Koska täällä on asia: olen töissä työskennellä töissä, eikö? En aio olla huoneeseesi auttaa sinua pukeutumaan joka päivä. En aio olla kanssasi ostoksilla koko ajan. Minulla on vanhentumispäivä. “

“Jos työskentelet jonkun kaltaisen kanssa, tavoitteenani ei ole olla teidän korvaavan tastemakerinne vaan pikemminkin tarkentaa ja työskennellä ja valmentaa sinut oman tyylintekijänne eteenpäin.”

:: lightbulb :: Ooh, niin kuin * opettaja. * Mutta entä joku, jonka sartorial identiteetti on hieman kehittynyt? Olisiko kuvankonsultti sinä sitten hyvää? Akbari selitti prosessinsa – pitkän aikavälin eeppinen matka kaappien huuhtomisesta, tiukasti valvotuista ostoksista ja muutamasta elämänvalmennuksesta – ymmärsin “jopa” minulle, kaikki osaavan muoti tyttö, voisivat käyttää objektiivista kolmasosaa tulla sisään ja korjata alkaa korjata kaikki parempia ja tehokkaampia vaatteita. Koska kun todella ajattelin sitä, perustavanlaatuinen muotihäiriöni on, että minulla on kokoelma vaatteita, joita rakastan, mutta epätoivoisesti puutteellinen vaatekaappi – tarvitsen Akbari tai Sassoon tulemaan sisään ja olemaan kuin “Yo, jos ostit jotain valkoisia T-paitoja ja omistanut enemmän kuin kaksi paria farkkuja, joita käytit todella, voit säästää paljon aikaa hyppäämällä kiertämällä ostososaasi noin 37 aamulla vuodessa. ”

Tämä tuo meidät koko amerikkalaiseen pisteeseen: vaihtaa rahaa palveluun, joka helpottaa elämääsi, mikä puolestaan ​​tekee * sinusta * paremmaksi. Mikä voisi olla väärä tai huijata siitä?

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =