Riskinottaja: Rachel Weiss

August 28
No comments yet

kuva

Charlie Engmanin ystävällisyys

MARIE CLAIRE: Sinulla on ollut epätavallinen urapolku, joka on aloittanut stand-up sarjakuva. Miten se tapahtui?

RACHEL WEISS: Olen aina rakastanut komediaa, ja kun olin 25-vuotias, sain markkinointityön Broadway Video, joka tuottaa Lauantai-ilta elää. Olin tekemässä komiikoiden kanssa, jotka kertoivat minulle: “Sinun pitäisi kokeilla komedia!” Otan paljon riskejä, ja olin kuin: “No niin, kokeilen sitä!” Tein hyvin jo varhaisessa vaiheessa, mutta viiden tai kuuden vuoden kuluttua kysyin itseltäni: onko tämä todella mitä haluaisin tehdä? Minulle oli luotu verkkosivusto, jolla esitettäisiin esitykseni – tämä oli 90-luvun puolivälissä eikä kukaan oikeasti tehnyt sitä. Käytin näitä taitoja saada työtä käynnistyksessä nimeltä Novix Media. Se ei ollut mikään mitä minulla oli koskaan tarkoitus, mutta piti digitaalisen median enemmän kuin olla lavalla.

MC: Miten digitaalinen markkinointi tyydyttää luovaan henkeesi??

RW: Se on intuitiivista minulle. Lapsena tapasin nauhoituksia ja väärennettyjä radio-ohjelmia ja jakelin niitä kavereilleni. Kun kirjoitin ensimmäisen blogikirjoituksen, muistan katsomalla laskurin alareunassa, joka kertoo kuinka monta ihmistä on lukenut sen – se oli hämmästyttävää katsomassa sitä menemään aivan silmäni edessä. Olin mukana myös kaikissa näissä AOL-kauneushoitolaitteissa, ja minulla on vielä oma podcastani [“Varo Babylonia”]. Olen aina halunnut tehdä asioita, ja tekniikka auttaa helpottamaan sitä.

MC: Miten digitaalinen markkinointi muuttui aloittaessasi?

RW: Kun työskentelin kustantajalla John Wiley & Sons [vuodesta 2002 vuoteen 2005], digitaalisen markkinoinnin käyttäminen CliffsNotes- ja Frommer’s -yhtiölle, blogit olivat aivan uusia ja isoja sosiaalisia alustoja ei tapahtunut. Kuusi vuotta sitten, kun aloitin Redkenin, L’Oréal -brändin, käynnistimme ensimmäisen L’Oréal Facebook -brändisivun. Se on vakio nyt. Teimme myös yhden ensimmäisen YouTube-kauneuden sarjan nimeltä “The Hair Files”. Nyt kaikki puhuvat YouTuben kauneuden sisällöstä.

MC: Mikä on seuraava iso juttu digitaalisessa mediassa?

RW: Se kuulostaa todella geeky, mutta kaikki puhuvat suurista tiedoista. Koska asiakkaat ovat vuorovaikutuksessa sosiaalisten verkkojen kanssa ja käyttävät mobiililaitteitaan, saat kaikki nämä tiedot, kuten ne, jotka haluavat tehdä ostoksia ja mitä heidän suosikkiäänensä ovat. Kysymys meille on: Miten voimme hyödyntää näitä tietoja, jotta ostokokemus olisi henkilökohtaisempi? Mitä enemmän sisältöä voimme muokata, sitä vähemmän työtä meidän on tehtävä asiakkaiden huomion kiinnittämiseksi.

MC: L’Oréalilla on nais-digitaalinen aloite. Mikä se on ja miksi se on tärkeää?

RW: Se kunnioittaa ja rekrytoi naisia ​​digitaalisessa markkinoinnissa, teknologiassa ja IT: ssä. Menen paljon miesvaltaisiin konferensseihin, ja olen paljon kokouksia ulkopuolisten yritysten ja sijoittajien kanssa, ja se on kuin “Missä naiset ovat huoneessa?” L’Oréal käsittelee naisten vaikutusmahdollisuuksia, mutta se on myös yritys, joka markkinoi naisille. Jos emme kannusta naisia ​​menemään tieteeseen, teknologiaan, tekniikkaan ja matematiikkaan, joka aikoo innovoida teollisuutemme puolesta?

MC: Mitkä ovat suosikkisovelluksiasi??

RW: Vihaan sanoa, mutta olen todella Snapchatissa. Siinä on elementti: “Sinun täytyy nähdä tämä nyt!”Pidän myös viinistä, polusta ja SongPopista. Minulla on taipumus painostaa kohti uutta.

MC: Tuoreessa podcast-ohjelmassa kerrotaan tarinan juhlaisesta hangoverista, jota teillä oli teini-ikäisenä. Naisille on erityisesti varoitettu riskejä – ammatillinen ja muuten – yli-jakamisesta. Oletko koskaan huolissasi siitä?

RW: Ollakseni rehellinen, se on alue, jota olen kamppaillut. Olen vähentänyt itsensä edistämistä ja miten pelaan Internetissä. Mutta olen rehellinen Facebookissa – hyväksyn kaikki ystäväpyynnöt. Minun LinkedIn-profiilini on myös epätavallinen – huomaan, että jakasin toimiston Billy Baldwinin kanssa. Mutta uskon, että olen onnistunut, koska ihmiset tietävät, kuka olen, kun kävelen ovessa. Opin komedia, että sinun täytyy olla aito. Otan tämän filosofian erittäin vakavasti.

MC: Olet sanonut, että vietät suurimman osan off-hours-verkostosta – mikä melkein tarkoittaa, että työskentelet aina, ei?

RW: Työni on elämäni ja valitsen sen. Kaikki ystäväni ovat samanlaisia ​​uran ja tavoitteita, joten menemme samoihin puolueisiin, puhumme samoille ihmisille. Työskentelen, kunnes menen nukkumaan. Ja vaikka se tuntuu hauskalta, se on edelleen työtä. Mutta minulla on työtä, jossa selvitän, miten teknologia pystyy ratkaisemaan uusia liiketoiminnan haasteita ja työskentelemään yrityksessä, joka auttaa naisia ​​tuntemaan itsensä kauniiksi ja varmaksi. Mielestäni tämä on aika jännittävää.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1