Marianna Hewitt ja hänen äitinsä tulevat todeksi kauneudesta ja luottamuksesta

August 28
No comments yet

Seulonta YouTubesta kauneusneuvontaan kääntyy opetuslaukkulaukusta. Joskus löydät täsmälleen mitä etsit, ja muina aikoina olet lopettanut toivottomasti menetetty ääri-muotoinen kani reikä. Onneksi siellä olemme asiantuntijoita siellä, jotka voidaan aina luottaa tarjoamaan vankkoja vinkkejä ja luotettavia tuotesuosituksia. Yksi, joka tulee mieleen heti, on TV-isäntä-kääntynyt elämäntapa bloggaaja Marianna Hewitt, jonka villisti suosittu Life With Me -blogi on hiusten, ihon ja meikki-salaisuuksien aarrekarva.

Parasta hänen neuvojaan on se, että se toimii kaikille ja heidän äidillensä. Ja emme vain sano sitä kuvitteellisesti. Yksi Mariannan innokkaimmista oppilaista on äiti Thuda. “Hän on erinomainen meikkiosastolla”, sanoo Thuda. “Olen oppinut paljon hänestä.”

Marianna myöntää myös oppivansa paljon äidistään ja luo Thudaa herättääkseen kauneudenhoitotuotteita. Kasvaessaan perhe perääntyi edestakaisin Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä. Yksi Mariannan varhaisimmista lapsuuden muistoista merkitsee äitinsä kanssa ostosmatkoja. “Kun olin nuorempi, kävelimme kauppoja Saksassa, Pariisissa tai Lontoossa ja sitoimme kauneudenhoitotuotteita”, Marianna sanoo. “Minulla ei ollut aavistustakaan, mitkä merkit olivat, mutta olin aina niin utelias kokeilemaan.”

Se uteliaisuus ja kutsu matkustaa ovat seuranneet häntä aikuisuuteen. Itsekunnattuna jet-setterina ja makeup junkieina kauneus on aina osa Mariannan reittiä. Ei ole väliä, missä maailmassa hän sattuu olemaan, hän pitää silmänsä irti uusista, eksoottisista tuotteista – eikä vain itsestään vaan myös Thudasta. “Marianna etsii aina hyvää tavaraa”, Thuda nauraa.

Mielenkiintoista, kun kysyimme heiltä, ​​mitä tuotetta he ovat sidoksissa viime aikoina, se ei ollut kauneudenhoito, jolla oli kulmakarvojen ainesosia, jonka tuotti brändi, jota emme ole koskaan kuullut. Emme myöskään voineet saada heitä valitsemaan vain yhtä (luottaa minuun, yritimme). Mitä ovat nämä tuotteet sekä äiti että tytär vannovat? Kaksi pelivaihtoehtoista hoitoa: RevitaLash Advanced Silmänympärysvoide ja RevitaBrow Advanced Silmänympärysvoide.

Sarah Kehoe

Marianna myöntää, että hän on aina kamppaillut selkänsä kanssa, ongelma, jonka hän syyttää sillä pre-Y2K -jaksolla, kun kynän ohut kulmat olivat pakollinen. “Kun 90-luvulla, kun kaikki halusivat ohutta kulmaa, menin kaupunkiin minun”, hän myöntää. Thudan luottoon hän muistelee selvästi varoittaen Mariannaa siitä, ettei hän omaksunut sitä, mikä oli todennäköisesti ohikulkija niin innokkaasti. “Kun hän oli nuori, se oli trendi”, hän selittää. “Mutta tiesin myöhemmin, että hän olisi pahoillani tekemästä heistä niin ohuiksi.”

Kuten yleensäkin, äiti tietää parhaiten, sillä lähes kaksi vuosikymmentä myöhemmin Marianna käsittelee edelleen jälkivaikutusta. “Se on jotain, jonka yritän korjata nyt erilaisilla tuotteilla ja työkaluilla.” On lista, joka on RevitaBrow Advanced Eye Eyebrow Conditioner, koska “applikaattori on niin helppokäyttöinen. Se tekee kulmistani terveellisemmän, jotta voin omaksua luonnollisen rakenteensa. “Niinpä luonnollisesti meidän piti kysyä häneltä, kuinka hän sisällyttää sen rutiiniin. “Pidä se yöllä voiteiden ja hammastahnan vieressä. Se on helppo muistutus soveltaa sitä ennen nukkumaanmenoa. “

Thudan silmämeikki on tärkein askel hänen kauneusrutiinissaan. “Keskitymme silmiin, kun se tulee minun meikkiin. Olen vietnamilaisia, joten minulla on ohut ripset. “Marianna aloitti ensimmäisen kerran RevitaLash Advanced Silmänympäryshoitoa ja Thuda tuotteen tuomisen jälkeen tuli myös äidin kauneudenhoitotuotteen tukipilareiksi. “[It’s] auttoi ripsiäni näkemään paljon terveellisempää”, sanoo Thuda.

Ja vaikka Marianna saattaa avata äitinsä silmät uusille tuotteille, Thuda on siirtänyt omat viisas helmet tyttärelleen. “Äitini opetti minulle, että jos näytät hyvältä, sinusta tuntuu itsevarmalta ja voi viedä päiväsi”, sanoo Marianna. “Sinun päiväsi on tunne itsevarmuutta.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 92