20 Swoon-Worthy Lilac Hairstyles

August 28
No comments yet

Puuvillamakeiset hiukset ovat kaikki raivoa nyt. Kaikista kauniista pasteleista, jotka tekevät roiskahtaa näinä päivinä, violetti on luomassa tykille kuuluvia aaltoja. Lilac hiukset ovat nähtävissä kaikissa muodoissa ja kooissa, ja näyttää siltä, ​​että jokainen on hyppäämällä aluksella. Ajattelevat purppuraa? Kokeile yhtä näistä 20 kauniista purppuraa!

Väri ja muotoilu ideoita Lila kampaukset

Lila väri on kauniita hiuksia pitkiä. Alla näet esimerkkejä lilaisista pikseleistä, nyrkkeistä, pitkistä kerroksista tyyleistä, punoksista, varjostuksista ja pikkukuvista.

# 1: Woven-In Purple

Anna hiuksille jotain ulottuvuutta, jossa on kaltevuus violetti ja harmaa. Värin hajotus pitää hiuksesi näkymästä monotonisena ja tasaisena, koska kukaan ei halua sitä!

pitkä Layered Lilac Hair

Lähde

# 2: punottu-yksisarvinen look

Miksi tyytyä vain lilaiseen hiusten väriin, kun voit heittää useita sävyjä sekaan? Katsokaa joka kerta yksisarvinen faux-hawk-inspiroimalla punoksella, joka esittelee kaikki hiusten sateenkaaren värit.

Liila And Mint Braided Hairstyle

Lähde

# 3: lyhyt lila Bob

Yhdistä kaksi kuumimmista hiustrendeistä lohkoilla keinämällä lyhyt, vaalea violetti bob. Anna leikata runkoa kehrättämällä sitä laajaan ranta-aaltoon, jossa on 1 ½ tuuman kaarevaa rautaa. Puhdista kiharat sormillasi, suutele ruiskua ja käy tiellä!

pastelli Purple Wavy Bob

Lähde

# 4: Pehmeät ja hienovaraiset kohokohdat

Etkö ole valmis menemään täydellä kaasulla purppurahiuksin? Päästä se hienoimpiin purppuranokkaisiin kaistaleiden pohjaan (aka “lob”). Tämä antaa sinulle värillisen annoksen ilman sisään menoa.

Tuhka Brown Bob With Lilac Highlights

Lähde

# 5: Silver Lilac Beachy Waves

Anna lilaisille hiuksille jotain loistaa, menemällä varjolla, jossa on hopeinen viimeistely. Tämä tekee hiuksistasi kiiltävän, jotta ihmiset eivät vain huomaisi värejäsi – he huomaavat myös lukosi tilan!

keskikokoinen Pastel Purple Hairstyle

Lähde

# 6: Käämikoukut

Siirry tuon 80-luvun rocker-ilmeen antamalla lilaisille hiuksille neonreunan. Karvahiuksille on kirkkaat vaaleanpunaiset alivalot, jotka tekevät siitä todella erottuvan omalla lausunnollaan.

keskikokoinen Purple Pink Hairstyle

Lähde

# 7: Mellow Yellow ja Lilac Ombré

Nykyään kaikki tapahtuu hiusten kohdalla, joten mene eteenpäin ja tartu päiväksi. Lisää jotain odottamatonta väriä jo elävään nyrppiin heittämällä hieman keltaista pohjaa.

pastelli Purple Bob With Yellow Dip Dye

Lähde

LIITTYVÄ POSTAUS – 20 luumuharjojen ideoita seuraavalle makeoverillesi

# 8: Lila Balayage

Lilac ombré on tres, tres chic ja vaatii vähän ylläpitoa. Tämä kampauksen voi helposti kasvaa ja väri leikataan pois, kun olet valmis siirtymään eteenpäin. Sinun tarvitsee vain pitää lila hiusväri kirkkaana ja kauniina sijoittaa johonkin parhaiten luokitelluista shampoosista värikyllästetyille hiuksille ja sinusta tulee melko purppura jonkin aikaa!

Ruskea Bob With Lilac Highlights

Lähde

# 9: Pale Pastel Blowout

Pastellin hiukset on tarkoitus näyttää pois ja mitään esittelee hiukset kuin täydellinen, virheetön räjäytys. Käytä suurta, pyöreää harjaa hiusten muotoilemiseksi blowdryerilla ja pudota se kiillottamalla seerumilla, jotta se näyttäisi jonkin verran loistaa.

Puuvilla Candy Hair Color

Lähde

# 10: tyylikäs ja violetti

Anna lilaiselle hiukselle liukas makeover yllään se tyylikäs ja suora. Voit tehdä sen joko puhaltimella tai silitysraudalla. Kun käytät sileää rautaa, varmista, että reunat kierretään sisäänpäin vain hieman, jotta muoto saadaan kiertymään.

keskikokoinen Lilac Hairstyle

Lähde

# 11: Lihavoidut ja pyöreät hiukset

Tunne rohkea? Anna hiuksesi leikkaus … hyvin lähellä. Pyyhkäisevä, punk-pixie leikattu punertava lila hiusväri antaa sinulle perimmäinen reuna. Rock it.

ylimääräinen Short Pastel Pink Hairstyle

Lähde

# 12: juurtunut purppuraan

Joillekin, lilaisen purppura yllään päissä on ilmeinen tapa lähteä. Mutta joskus sinun täytyy vaihtaa asioita ja mennä käänteiselle reitille. Kokeile käyttää väriä juurasi ja katsella kipinöitä lentää.

Tuhka Blonde Hair With Purple Roots

Lähde

# 13: Cascading Color

Luonnollinen, hyvin sekoitettu ombré on ihanteellinen tapa käyttää väriä, kuten vaalea violetti. Mikään ei näytä varjosta kuin luonnollinen, saumaton balayage, joten varmista, että pyydät ammatti-stylistin apua, jolla on taitava ombré-väri ja valmistautua loistamaan.

pitkä Pastel Purple Balayage Hair

Lähde

# 14: 50 Purppuran sävyjä

Jos sinulla on silmäsi enemmän kuin vain lila hiusten väri, mennä sen kanssa. Kokeile kättäsi lilacilla, luumu ja magenta äärimmäisen prismaattisten hiusten muotoilulla.

pastelli Purple Curly Braided Hairstyle

Lähde

# 15: Knotty Mermaid Look

Harjat ovat ihanteellinen hiuslisävaruste, jolla esitellään rohkeat hiusvalinnat, sillä kudottu rakenne korostaa jokaisen sävyn hiuksessasi. Jos vietät viileää purppuraa, kokeile monimutkaista merenneitoista punoksia, joka alkaa puoliksi ylös ja siirtyy paksuun, löysän pätkän pohjaan.

Liila Hair With Blue Highlights

Lähde

# 16: siniset ja lilaiset lukot

Sininen ja violetti menevät yhteen kuten maapähkinävoita ja hyytelöä, joten miksi ei mennä naimisiin näiden kahden hiusten kanssa? Anna sininen-to-top, purppura-pohjainen menetelmä piristystä ja esitellä luova, riskinotto puolella.

Sininen To Purple Ombre Hair

Lähde

# 17: Plum Punk Hiukset

Elämä on täynnä yllätyksiä, samoin kuin hiuksesi. Seuraavan kerran, kun vierailet salonkiin, muista pyytää kahta asiaa: syvän lilaiset hiukset ja hieman nokkasauva niskassa. Luo haluamasi viileä kaiverrettu muotoilu, joka näkyy vain, kun hiuksesi nousee.

Bourgogne Hair With Nape Undercut

Lähde

# 18: kevennetty lila lukot

Jos todella rakastat tuhka-vaaleat hiukset, mutta haluat lyödä naulaa lilaa, kokeile karkeita violetti korostuksia, jotka ovat strategisesti sijoitettuja hiuksiin. Koska hiuksesi ovat jo kevyitä, rikas lila ei ole vaikea saavuttaa.

pitkä Lilac Ombre Hair

Lähde

# 19: Magical Magenta

Mene todella maagiseen ulkoasuun urheilemalla kaareva, kaksisuuntainen pixie. Elävän lila-duo on hauska kierre jo kovaa ja pään kääntymistä varten.

Violetti Pixie Hairstyle

Lähde

# 20: Pastellin kohokohdat

Lila-hiukset voivat näyttää korkealaatuisilta ja luonnollisilta, kuten platinaa vaaleat ja helttasieni hiusvärit, kun niitä tehdään oikein. Kudotut partaveitsi-ohut lila korostaa tylppäpäistä pitkää ja sinä asut leikkuupuolella.

Tuhka Brown Bob With Purple Balayage

Lähde

Jos et olisi ennen väriä, on turvallinen veto, jonka olet virallisesti myydä nyt. Varmista, että annat lilaisen hiusjunan ratsastaa tänä vuonna ja selvitä, miksi tämä kaunis rohkea väri on kuumempi kuin koskaan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2