Herbal Supplement Kratom liittyy 44 kuolemaa: FDA Varoitus

August 28
No comments yet

Lisäravinteet ovat tällä hetkellä valokeilassa, osittain uusien vakiintuneiden tuotemerkkien tarjonnan ja erilaisten yhdisteiden edistämisen ansiosta. Mutta kaikkia näitä tuotteita ei luoda yhtäläisesti: Jotkut voivat olla suorastaan ​​vaarallisia, kuten hämmentäviä uutisia suosituista täydennysosista kratom-näytöksistä.

Kaakkois-Aasiasta peräisin oleva kasviperäinen lisäosa, kratom on saanut fanit väitteineen energian edistämisestä ja euforian tunteista. Torstaina tautien torjunnan ja ennaltaehkäisyn keskukset (CDC) ilmoittivat, että löydettiin 28 raportoitua salmonellan tapausta – mukaan lukien 11 raportoitua sairaalahoitoa – 20 valtiossa. Tapauksiin liittyi oireita, kuten kuume, vatsakipu ja ripuli. CDC haastatteli 11 ihmistä toistaiseksi ja kahdeksan heistä sanoivat ottavan kratomia kauan ennen sairastumistaan. CDC ei ole vielä tunnistanut yhteistä lähdettä kratomista, joka on saastunut ja suosittelee sen käyttöä kokonaan. Elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) lähetti myös tiistaina lehdistötiedotteen täydennysosasta, jossa toistettiin huolenaiheet kratomille aiheutuvista riskeistä ja huomautettiin, että virasto tarkastelee vertaisarvioitua tutkimusta ja yhä useampia haittavaikutuksia koskevia raportteja. lyhytkäyttöisesti, mukaan lukien 44 ilmoitettua kuolemaa. “

FDA totesi, että se on tietoinen siitä, että käyttäjät voivat luottaa kratom hoitamaan myös kipua, ahdistusta ja masennusta. Riippuvuuden ja väärinkäytösten raporttien keskellä FDA: n komissaari antoi lausunnon aiemmin tässä kuussa viitaten opioidiyhdisteiden esiintymiseen kratomissa. “Olemme erityisen huolissamme kratomin käytöstä opioidien vieroitusoireiden hoitoon, koska ei ole luotettavia todisteita, jotka tukevat kratomin käyttöä opioidikäyttöhäiriön hoidossa ja merkittäviä turvallisuuskysymyksiä,” toteaa lausunto. “FDA on valmis arvioimaan sellaisia ​​todisteita, jotka voivat osoittaa lyhyen lääketieteellisen käyttötarkoituksen, mutta toistaiseksi emme ole saaneet tällaisia ​​huomautuksia, eikä niillä ole tietoa sellaisista todisteista, jotka täyttäisivät viraston standardin hyväksyttäväksi.”

CDC: n kansanterveysalan tutkijat tutkivat edelleen sairauksia ja suosittelevat, että kukaan ei missään muodossa käytä kratomia. Mayo Clinicin mukaan joidenkin ihmisten, erityisesti raskaana olevien naisten, heikentyneiden immuunijärjestelmien, vanhusten ja lasten, salmonellatartuntojen komplikaatiot voivat olla vaarallisia. Tämä yhteinen bakteerisairaus ei useinkaan ole oireita, mutta riskialttiilla yksilöillä se voi aiheuttaa vakavaa dehydrausta ja mahdollisesti hengenvaarallisia komplikaatioita.


Lisätietoja potentiaalisesti vaarallisista tuotteista:

  • Clairen lisävarusteet muistuttavat makeutta, joka testattiin positiiviseksi asbestiksi
  • Kauppias Joe vain muistutti tätä välipalaa Listerian huolen takia
  • E. colin puhkeaminen, josta ilmenee, että Romaine-salaatilla on tapettu kaksi ja sonnitettu kymmeniä enemmän

Katso nyt, kuinka lemmikkieläimet vaikuttavat ihoon ja nukkuvat:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 97