Kauneus Blogger Joanne Larbyin viesti siitä, että pieni itsetunto on menossa viral

August 28
No comments yet

Suosittu kauneus blogger saa suuria kudoja sen jälkeen, kun on ollut virallisessa viestissä hänen omia kamppailujaan ruumiin positiivisuutta ja itseluottamusta kohtaan.

Joanne Larby, kauneusbloggeri, joka nimetään Make Up Fairy -hahmolla, hiljattain julkaissut Facebookissa ja Instagramissa hänen nykyiset kysymykset itseluottamuksestaan ​​ja siitä, miten ihmiset olettavat, että hän aina tuntee parhaansa ammattinsa vuoksi. “Luulitko sosiaalisen median tileistä, että minulla on [itseluottamus] kauhoissa oikein?”, Hän aloitti. “Viime aikoina olen kokenut vakavaa puutetta itseluottamuksesta, olen epäillyt itseäni ja kykyjäni, pohtimassa estetiikan puutteita jatkuvasti ja antamalla ulkoiset tilanteet määrittävät, miten tunnen omassa ihossa.”

Larby kommentoi myös paineita, joita hän tuntee hänen korkean profiilinsa verkossa ja sosiaalisessa mediassa. “Sinulla voi olla kaunein persoonallisuus, laaja taitoharjoittelu, kunnianhimoinen luonne ja keho muut työskentelevät saavuttaakseen, mutta aivan satoja myönteisiä kommentteja, joista yksi negatiivinen tarttuu”, hän selitti. “Lupasin jakaa terveellisen, mutta rehellisen kertomuksen esittelymatkailustani, ja tänään olen rehellinen, huolehdinko mielenterveydestänne koko matkan ajan, jokapäiväisesti, haluaisinko voittaa kilpailun? Haluan menettää itseni tässä prosessissa, ei aivan. ” Se on helppoa, hän sanoi, pudota ansaan verrata itseään muiden kanssa.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Kauneusblogger kirjoitti myös siitä, miten hän haluaa brändinsä olevan enemmän kuin pelkkä ulkonäkö. “En halua olla kiitollisia siitä, että olen abs, haluan olla tunnettu ystävällisyydestäni, anteliaisuudesta ja työolosuhteista. Empirea varten en ole rakentanut neloset … Tämä teollisuus ei ole helppo lapsia, ja siellä on ei ole mitään järkeä postittaa itsetuntemusta jokapäiväistä ilman jotain arvoista myöntää alla, “hän totesi.

Larbyn seuraajat kiittivät heti hänen rehellisyyttään ja tukivat häntä. “Pysykää vahvoina, kun annat meille lopun päättäväisyyden ajaa eteenpäin ja työskennellä kovemmin saavuttaaksemme sen, mitä me [laittamaan] .. aito rakastava, ahkera ja hauska ihminen, joka vain tekee sinne parhaiten, jotta hänellä olisi hyvä elämä. jokaisella on pois päiviä, mutta poimia itsesi ja aura on se, mikä määrittää, kuka olet! ” yksi henkilö kirjoitti. Toinen kommentaattori kutsui häntä “todeksi inspiraationa” ja kiitti Larbyä motivoidakseen häntä, ja Instagram-käyttäjä sanoi, että Larbyn tunnustukset “saavat minut tuntemaan itsensä tavalliseksi”.

Useat muut sosiaalisen median tähdet ovat myös käsitelleet julkisesti omia aiheitaan kehon kuvan, luottamuksen ja mielenterveyden alalla viime päivinä. Harjoitus kuningatar Cassey Ho kirjoitti viruksen Instagram-postin hänen halusta saada rintaimplantteja, kun taas kuntoilutähti Sjana Elise avasi kuinka jooga auttoi masennustaan. Aikana, jolloin DoSomething.org raportoi, että 91 prosenttia naisista on tyytymätön heidän elimiinsä ja että National Alliance of Mental Health sanoo, että yksi amerikkalaisista aikuisista käsittelee vuosittain mielenterveysongelmia, sosiaalisen median vaikuttajat voivat rikkoa stigmeja ja luoda vuoropuhelua.


Lisää kehon kuvaa ja itseluottamusta:

  • Tämä taiteilija juhlii kehon positiivisuutta Rainbow Stretch Marksilla

  • Fitness Guru Cassey Ho kertoo painetta saada rintaimplantit Viral Instagram Post

  • Nämä “ennen ja jälkeen” Instagrams oli otettu vain HOURS Apart


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =