Lääkärit lopulta uudistavat Speculumin

August 28
No comments yet

Monille meistä voi kestää paljon vaivaa ja rohkeutta tehdä lääkäreiden nimittäminen – varsinkin jos lääkäri sattuu olemaan gynekologi. Osa tuosta henkisestä esteestä tuntee, että tietyssä vaiheessa vierailun aikana todennäköisesti kohtaat speculumin, joka on yksi nykyajan lääketieteen kehittämästä epämiellyttävimmistä työkaluista. Kuitenkin jotkut lääkärit pyrkivät parantamaan keinottelua (ja kollektiivista kokemustamme OBGYN: ssä) ja ottamaan pois kaikki tekostamme laskemalla pois nimitykset, jotka meidän on tehtävä.

Se osoittautuu, työkalu ei ole melko niin nykyaikainen; se on kehitetty takaisin 1840-luvulla Dr. James Marion Sims. Mukaan Wired, vaikka Simsia pidetään “modernin gynekologian isänä”, hän kehitti speculumin tekemällä kokeita orjista ilman anestesiaa. Wired kirjoittaa, “sanoa, että keuhkopussi ei ole suunniteltu potilaan mukavuutta ajatellen olisi räikeä aliarviointi.” Siitä lähtien työkalu on melkein pitänyt täsmälleen samanlaisen ankkurilinjan muodon ja toiminnan. Ainoa ero on, että se on nyt valmistettu ruostumattomasta teräksestä, eikä tinasta, kuten Simsin alkuperäisestä mallista.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Koska gynekologisten kokeiden epämiellyttävä luonne tekee niin paljon niistä vältemättä, 170-vuotiaan työkalun parannus näyttää siltä, ​​että on jo kauan tullut. Ja juuri he ovat Frogin edessä, jonka johtajat ovat Hayley Stewart ja Sahana Kumar. He haluavat korjata joitakin erityisiä ominaisuuksia keihäänkärkiin: jarring cranking ääni se tekee, ulkoasua, kylmä tuntuu metalli ja erityinen venyttely tunne se antaa, kun se on sisälläsi.

Yona
Yona

He keksivät useita prototyyppejä ja vaihtoehtoja, puhuivat gynekologien kanssa siitä, mikä tekisi uuden laitteen onnistumisen, ja nyt noin kuusi kuukautta sen jälkeen, kun he ovat aloittaneet prosessinsa, he ovat luoneet jotain, joka näyttää lupaavalta. Se on nimeltään Yona. Verkkosivuston mukaan uusi muotoilu tarjoaa paremman näkökentän, rennon kädensijan kulman, yhden käden käytön, piilotetun lukituksen, materiaalitarkastuksen ja kevyen toteutuksen.

He eivät kuitenkaan ole naiivia siitä. He ovat myös luoneet lääkäreille suunnatun opaskirjan siitä, miten sitä käytetään, mukaan lukien vihjeet siitä, miten potilaat tuntevat olonsa mukavaksi. Suurin osa prosessista ei välttämättä ole uudenlainen muotoilu, vaan sen saa ne varsinaisten lääkäreiden käyttöön. Sivusto on melko kattava (eikä huono tarkastella), mikä on valtava apu – tarkista lisätietoja.


Related:

  • Jos olet koskaan nähnyt mitä kohdunkaulan näyttää, tässä on vastauksesi
  • Mitä sinun tarvitsee tietää sukupuolielinten verenvuodosta
  • Ihmiset asettavat Glitter-kapselit vaginaaseissaan ja tämä lääkäri on huolissaan

Mitä tapahtuu ruumiillesi kun olet vauva:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =