Leo Horoskooppi Heinäkuu 2018 – Rakkaus ja uran ennusteet

August 28
No comments yet

Lue, mitä merkin 2018 horoskooppi-ennustukset ovat varastossa, tai tutustu Leon persoonallisuusprofiiliin.

Tiedän, että haluat planeettoja aina risteilee tulipallon yli, mutta valitettavasti kosmosi aina pyörii. Useiden leikkisä ja jännittävien viikkojen jälkeen Leossa Maanantai 9. heinäkuuta, Venus liukuu virkaan, aktivoi kaavion taloudellisen sektorin. Tämä on ihana kauttakulku – itse asiassa se on varsin myönteinen. Kanssa antelias Venus (usein “hyvä” planeetan) rahavyöhykkeelläsi, älä hämmästy, jos sinulla on jännittäviä, odottamattomia taloudellisia mahdollisuuksia. Rahaa ei osta onnellisuutta, mutta hei, muutamia lisäkustannuksia varmasti ei voinut vahingoittaa.

Elokuusta 2016 lähtien valheilevat Leo-Aquarius-akselia. Eclipses aktivoi syntymäkaavion alueet, jotka liittyvät kohtaloon ja kohtaloon, joten elämäsi on muuttunut radikaalisti viimeisten kahden vuoden aikana. Tiedän, että se ei ole aina ollut helppoa, Leo rakas, mutta nämä muutokset ovat auttaneet valaisemaan teidän tiellemme. Nyt, kun kuun solmut siirtyvät, eklipsit alkavat korostaa uutta horoskooppialuetta: On Torstai 12. heinäkuuta, osittainen auringonpimennys Syöpä aloittaa uuden sarjan. Tämä energia aktivoi kaavion psyykkisen alueen kannustaen sinua aloittamaan reflektoinnin muutoksestasi.

Leo-Aquarius-akselilla on vielä kolme jälkipajaa, joista ensimmäinen esiintyy Perjantai 27. heinäkuuta. Vaikka eclipse-tarinaasi ei ole vielä ohi, tällä hetkellä voit alkaa ymmärtää keskeisiä teemoja. Kumppanuudet ovat olleet a valtava osa tätä kokemusta, Leo, niin katsokaa takaisin sekä voitoista että tappioista. Ei ole koskaan helppoa päästä irti ystäville ja ystäville, mutta vapauttaminen on kriittinen kasvun osa.

Okei, okei – tarpeeksi moody stuff. Päällä Sunnuntai 22. heinäkuuta, aurinko (teidän taivaallinen hallitsija) siirtyy omaan merkkiisi, ja se on kosminen kotiinpaluu. Leot rakastavat olla keskellä huomiota, ja mikä voisi olla parempi valokeila kuin aurinko? Aurinko rakastaa olla leossa, ja leijonat ihailevat auringon lämpenemistä. Seuraavaan kuukauteen kaikki silmät tulevat sinuun (luonnollisesti), joten ompelko sinä hauskuus suurilla hiuksilla, eläinten tulosteilla ja paljon rohkeita valintoja.

Mutta jatka hieman varovaisuutta sen jälkeen Torstai 26. heinäkuuta, kun Mercury menee taaksepäin omassa merkissäsi. Elohopea taaksepäin polttavia polttoaineita turhauttavia väärinkäsityksiä, joten välttää sosiaalisia onnettomuuksia erityisen huolella. Olen varma, että murskaasi haluaa kuulla sinusta, Leo, mutta ehkä kaksi kymmentä tekstiviestiä klo 3:00 ei ole paras tapa. Pidä kädet kiinni Nails Inc: n kanssa. Fantasy Land-kynsilakka, lumoava, värikäs väri, joka varmasti häikäisee numeroidesi.

Kynnet Inc. Fantasy Land Nail Polish
Brittany Theophilus -tuotemerkki

Lue lisää tarinoita astrologiasta:

  • Syntymäkaaviot 101: Aloittelijan opas planeettojen ymmärtämiseksi
  • Jokainen horoskooppi on ainutlaatuinen persoonallisuus, jonka selittää astrologia
  • Mitä merkinne 2018: n horoskoopin ennustukset tarkoittavat sinulle

Nämä ovat merkkejä, jotka olette parhaiten yhteensopivia romanttisesti:

Etsi Aliza Instagramista, Twitteristä ja hänen verkkosivuistaan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1