Libra Horoskooppi Heinäkuu 2018 – Rakkaus ja uran ennusteet

August 28
No comments yet

Lue, mitä merkin 2018 horoskooppi-ennustukset ovat varastossa, tai tutustu Libra-persoonallisuusprofiiliin.

Sinun merkki edustaa vaa’at, symboloi arvostusta tasapainon, harmonian ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Olet luonnollinen diplomaatti, joten sydämen asioissa työskentelet ahkerasti ylläpitämällä helppoa ja rauhanomaista ihmissuhdetta – vaikka se merkitsisi kohteliaisuutta rehellisyyden suhteen. Päällä Maanantai 9. heinäkuuta, Venus (planeettojen hallitsija) siirtyy Virgoon, aktivoi kaavion alueen, joka liittyy hengelliseen, näkymätön maailma. Kun Venus risteilee tämän emotionaalisen alueen läpi, älä ole yllättynyt, jos aloitat tutkimasi psyykesi syviä, tummia rakoja. Tämän taivaan alla alkaa ymmärtää, että kumppanuus ei ole aina viehättävä; se voi olla monimutkainen, hämmentävä ja sotkuinen – mutta nämä ovat puutteita, jotka lopulta tekevät sidoksista kauniita.

Sitten, päällä Torstai 12. heinäkuuta, osittainen auringonpimennys tapahtuu, kun aurinko ja kuu kohtaavat syöpää. Tämä voimakas huumori valaisee kartan alueen, joka liittyy uran tavoitteisiin ja julkiseen menestykseen, joten odottaa suuria ammattimaisia ​​muutoksia kuukauden puolivälissä. Muista, Libra, eclipses eivät ole lempeä: Tämä kosminen liike avaa uusia ovia loukkaamalla muita kiinni. Joten jos olet löytänyt itsesi tyytyviksi tyytymättömyyteen, heinäkuun auringonpimennys on varmasti järkytys järjestelmääsi.

Olkaamme rehellisiä: olet luonnollinen hurmuri. Voit vaivattomasti lakaista ihmisiä jaloista ja päältä Sunnuntai 22. heinäkuuta, kun aurinko siirtyy Leoon, tulet yhä suuremmalle yleisölle. Kun aurinko astuu kaavion alueeseen, joka liittyy laajennettuun yhteisöön (astrologit tunnetaan nimellä yhdestoista talo), löydät uusia tapoja ottaa yhteys verkkoon. Tämä on erinomainen aika tutkia organisaatioita, jotka tukevat arvoja ja aivoriihi luovia tapoja osallistua.

Mutta ennen kuin teet mitään sitoumuksia, varmista, että teet asianmukaisen huolellisuuden, kun Mercury menee perääntymään. Elohopea ohjaa kommunikaatiota, ja kun tämä lähetti planeetta pyörii taaksepäin, se voi vahingossa vääristää jopa yksinkertaisimpia vaihtoja. Sen aina suosittelemme lukemaan allekirjoittamasi sopimukset, mutta Mercuryn taaksepäin, varmista, että kolminkertaistat hienon kuvan.

Kuukausi päättyy kuunpimennykseen Aquariuksessa Perjantai 27. heinäkuuta. Verenkuukausiksi kutsuttu tämä huumori on osa suurempaa eclipse-sarjaa, joka on sähköistynyt Leo-Aquarius-akselista elokuusta 2016 lähtien, mikä vaikutti luovan ilmeen liitetyn kaavion alueeseen. Viime vuosina olet oppinut luottamaan taiteellisiin ponnisteluihisi – myös ne, jotka eivät saa heti kiitosta. Visionäärikunnat muuttavat maailmaa innovaation ja edistymisen kautta. Vaikka ideoitasi ei ymmärrä nyt, heidät tunnistetaan lopulta. Siihen asti arvostavat muiden ajatuksia ja kokeilevat hämmästyttävää Algenist Genius Liquid Collagen Lip, älykäs huultenhoitoa, joka suihkuttaa ja kosteuttaa välittömiä tuloksia.

Algenist Genius Liquid Collagen Lip
Brittany Theophilus -tuotemerkki

Lue lisää tarinoita astrologiasta:

  • Syntymäkaaviot 101: Aloittelijan opas planeettojen ymmärtämiseksi
  • Jokainen horoskooppi on ainutlaatuinen persoonallisuus, jonka selittää astrologia
  • Mitä merkinne 2018: n horoskoopin ennustukset tarkoittavat sinulle

Nämä ovat merkkejä, jotka olette parhaiten yhteensopivia romanttisesti:

Etsi Aliza Instagramista, Twitteristä ja hänen verkkosivuistaan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 57 =