Malli Winnie Harlow vastaisi rasvaisen häpeän syytöksiin

August 28
No comments yet

Malli Winnie Harlow, joka tunnetaan keskustellessaan ihon kunnostaan ​​vitiligo ja tukeva ruumiin luottamus, on tulessa, kun hän oletettavasti rasvaa häpeä matkustaja jahti tällä viikolla.

Mukaan Päivittäinen posti, Harlow otti tiistaina Instagram-tarinoita jakamaan videon 2.3 miljoonan seuraajan miehet ilman mielessään. Hän zoomoi hänen vatsan ja haara alueen ja lisäsi otsikko, “Seksikäs näkemykset .. Olet tervetullut.” Aikaa oli epäselvä, jos matkustaja tiesi, että häntä kuvataan tai hyväksytään tallennukseen ja lähettämiseen, mutta nyt Päivittäinen posti kertoo, että Harlowin joukkue sanoi, että mies osallistui “ryhmäkilpailuun”.

Vaikka video ei ole enää saatavilla Harlow’sin Instagram-tarinoissa, seuraajat ottivat viimeisimpiin Instagram-viesteihinsä osoittamaan tekopyhyyttään, kun hänen viestinsä kehosta kuvasta on. “Ettekö ole sitä mieltä, että on välttämätöntä julkisesti pyytää anteeksi herrasmieheltä, jonka olet rasitti? yksi käyttäjä kysyi. “Luulin, että olette kehostuneiden luottamusta”, toinen kirjoitti.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Aamulla tapahtuman jälkeen Harlow lähetti Instagram Storiesin keskustelemaan kiistasta. “Se satunnaisen matkustajan veneellä” on kuin setäni ja perhevako … Hän oli itse asiassa koppi hänen mahonsa valokuvaan “, hän kirjoitti. “@DailyMail olet kaverit, jotka eivät ole tosiasiassa tarkkailemassa, ennen kuin rukoilen nimeni!”

Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, että Harlow on ollut ristiriita-keskustelun keskellä. Loppuvuodesta 2016 fanit olivat ylpeitä siitä, kun hän viittasi mustaan ​​malliin Duckie Thotin luonnollisista hiuksista “kukkakaalin aasinpääksi”, kommentti, jonka Harlow myöhemmin väitti olevansa suunnattu hänen sisarelleen huolimatta siitä, että hän lähetti sen Thotin kuvaan.

Harlowilla on pitkä historia saarnata ruumiin positiivisuutta ja on usein avannut kokemuksiaan. Vuosien ajan hän puhui koulusta kiusaamisesta ja peeristä kutsutuksi nimellä “lehmä” tai “seepra” sekä miten hän työnsi tämän negatiivisuuden ohi. “Olen oppinut rakastamaan kuka olen huolimatta siitä, mitä joku sanoisi tai minulle”, hän sanoi vuoden 2016 haastattelussa CNN: n kanssa. “Tämä antoi minulle rohkeuden todella nousta kenelle tahansa tai mikä tahansa este elämässäni.”

Hän on myös puhunut pitkään siitä, miten muiden ajatukset ja kommentit eivät saisi päätyä siihen, miten ihmiset näkevät itsensä. “Ainoa henkilö, joka voi tehdä sinusta tuntuu, ettet ole kaunis, olet sinä”, hän kertoi tänään MAAILMAAN vuonna 2014. “Et voi antaa toisen henkilön laskea itsetuntoa, koska se on se, mitä se on – itsetunto, tarvitset ensin rakastaa itseäsi ennen kuin joku rakastaa sinua. “


Lisää kehon kuva:

  • Emily Skye todistaa myös kunto-vaikuttajat ovat raskauden selluliittia
  • Tämä 26-vuotiaan mallin harvinaisen ihon kunto aiheuttaa runko-rypyt – ja hän otti heidät
  • Tämän naisen “Ennen ja jälkeen” valokuvia oli todellisuudessa otettu SECONDS Apart

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 22