Miksi Crystal-Infused Beauty Products kirjaimellisesti Rock

August 28
No comments yet

Instagram-syötteen tyylikäs joogaopettaja voi olla mukana siinä kristallikokoelmissa, joita hän näyttää. Kiteiden käyttö paranemisessa, meditaatiossa ja vaihtoehtoisessa lääketieteessä on saanut niin valtavirtaa, että nyt on kristallinkäsitelty kauneustuotteita. Kylpysuolista suoloihin ja kosteuspyyhkeisiin katsomme, millaisia ​​kivittäytyneiden tuotteiden (tuotteiden) väitetyt hyödyt saattavat olla.

Miksi kiteet (toukokuu) parantavat

“Kiteet ovat vain menossa takaisin yhteiskuntaan, mutta ne ovat muinaisia”, Audrey Kitching kertoo viehättää. Saatat tuntea hänet entisenä mallina, mutta hän on myös vaihtoehtoinen parantaja ja hänellä on Crystal Cactus, verkkokauppa, jossa on vaihtoehtoisia hengellisiä esineitä. Hän selittää, että muinaiset egyptiläiset käyttivät koruja ja malakiittia lapiksen valmistukseen meikkiä, jonka molemmista uskotaan olevan parantavia ominaisuuksia.

Vaihtoehtoisena parantajana Kitching suorittaa aura-selvityksiä ja chaktaa ja karmaa tasapainottamalla kiteiden avulla. “[He] toimivat parantumisen kanavana”, hän sanoo. Hänen selityksensä: he tekevät niin sallimalla “positiivisen, parantavaa energiaa virrata elimistöön samalla kun työntää negatiivista, myrkyllistä, taudin aiheuttavaa energiaa.” Kaikilla universumilla on hyvin ainutlaatuinen energiakenttä, jossa käytetään erityisiä kristalli koruja, voi auttaa tasapainottamaan ja suojelemaan sinua muista tärinöistä, jotka eivät ole sinun etusi mukaisia. “

Vaihtoehtoiset parantavat ihmiset eivät ole ainoita, jotka ajattelevat,mahti– olla jotain koko kristallien paranemiselle. New Yorkin kaupungin dermatologi Whitney Bowe toteaa, että vaikka kristallien paraneminen on ollut “niin kauan kuin ihminen on ollut mukana” ja “on tieteellisesti todistetusti parantanut jonkun terveyttä tai parantanut heitä sairaudesta”, paljon ihmiset näkevät edut kiteiden sisällyttämisestä elämäänsä ja heidän kauneusrutiineistaan. Tulokset voivat kuitenkin tulla alas kristallin parantamiseen käytetyille lääkäreille. Bowe sanoo, että he usein eksude “playfulness”, joka voisi auttaa tuottamaan tuloksia, joita kristalli käyttäjät väittävät kokea.

Jos pyydät kiteen parantavaa ammattia, kuten Kitching, saatat saada toisenlaisen vastauksen. Hän sanoo, että henkilö luonnollisesti painostaa kiteitä, jotka ovat parempia ja luonnollisimmin parantavia hänelle. Kun valinta on tehty, voit pitää kiteitä meditaation aikana, nukkua heidän kanssaan tyynyn alla tai jopa laittaa suosikki kiteesi suoraan kylpyammeeseen mukavasti. Tällaisilla käyttötarkoituksilla se ei ole ulottuvuus nähdä miten he työskentelivät tiensä kauneudenhoitoon ja kodin tuotteisiin. Crystal Cactusin oma Lux Frequency Freising Mist (58 dollaria) infusoidaan kuunkello, ruusukvartsi ja ametisti; Crystal Venus Love Bath (23 dollaria) sisältää runsaasti ruusukvartsia, sekä vaaleanpunaista Himalajan merisuolaa ja rosebudsia.

Yleiset kiteet ja niiden käyttötarkoitukset

Vaikka kristallien parantumista ei ole täysin vahvistanut tiede, se ei todellakaan voi vahingoittaa lisäkäsittelynä muiden elämäntapaan liittyvien lääketieteellisten ja mielenterveyshäiriöiden tukemiseksi. Jos näet tuotteita, jotka on annettu jonkin seuraavista tavoista, niin tiedät, mitä he tietävät voivansa tehdä sinulle.

Malakiitti: Kitching sanoo, että se “luonnehtii luonnon syvää parantavaa vihreää”, ja se on kaikki helpottamalla muutosta, auttamalla muuttuviin tilanteisiin ja tarjoamalla henkistä kasvua. Se parantaa fyysistä ja emotionaalista tasoa, kehittää epäpuhtauksia ja edistää elämänvoimaa koko aura ja keho. “

Marius Morariu, perustaja Tracie Martyn Beauty, on valtava tuuletin siitä, mitä malakiitti voi tehdä iholle. Brändin ihonväri pelastaja (80 dollaria) on infuusio malakiittiin käyttäen patentoidun Gemceuticals-formulaatiota, joka tuotemerkin mukaan auttaa torjumaan UV-vaurioita nostaen gluthathionin tason – “mestari antioksidantti”, kuten Morariu kutsuu iholle. Morariu kertoo, että kristallihoitoinen ihonhoito on käyttäjien kannalta voittama, antaen ihmisille kokemuksen “kristallilta peräisin olevasta hyväntuulisesta energiasta” ja myös Tracie Martynin Gemceuticalin tuotteissa, jotka tarjoavat tieteellisesti tukevaa kemiaa vakavista ihon tuloksista.

Musta turmaliini: Tätä kiveä pidetään “mystisen talisman onnekseen, joka herättää vahvan psyykkisen kilven tuhoisilta voimilta” ja voimakas suojelija, Kitching sanoo. Se on myös ihonvärisiä etuja. Bowe lisää, että turmaliini on energisoiva kivi, jota käytetään elävöittämään ihoa, mikä tekee siitä raikkaampaa ja nuorekkaampaa. Turmaliinikiteet lämpenevät, kun ne hierotaan ihoon, koska ne ovat positiivisesti varautuneita toisesta päästä ja negatiivisesti varautuneet toiselle. Tämän reaktion ansiosta “turmaliinikiteitä käytetään monissa kosteusvoiteissa ja kuorinta-aineissa hyvänä ikääntymiseen”, Bowe sanoo. Aveda tuottaa koko tuotelinjan, joka on turmaliini-infuusio ylimääräistä säteilyä varten.

Tyhjä kvartsi: “Mestekristallina”, selkeä kvartsi, oletettavasti pumppaa minkä tahansa muun kiteen energiaa ja kykyjä lähellä olevaan tilaan. Kitching sanoo, että se voi myös “kieltää negatiivisuuden” ja on “syvä sielunpuhdistus”. Kokeile Midnight Collective Palo Santo & Cedarwood Essential Wateria (20 dollaria), ruiske, huone ja hiukset. Quartz auttaa myös kevyesti sujuvaa ihoa Bliss Multi-‘Face’-Eted All-in-One Anti-Aging Clay -maskilla (50 dollaria).

Ruusukvartsi: Kuten monet teistäkin tietävät, ruusukvartsi on “rakkauden lopullinen kivi”. Kitching sanoo, että se lähettää “ehdottoman rakkauden, ilon, kauneuden ja parantumisen tärinää” ja auttaa pitämään pelkoa, kaunaa, vihaa ja kateutta. Löydät sen all-skin-tyyppinen Gemstone Organic Organic Rose Quartz Skin Creme (37 dollaria).

Moonstone:

Moonstone, sanoo Kitching, “pitää mysteerin voimaa, sen salaisuudet ovat lukittuna helmiäisen verhon alla ja heidän kanssaan omat piilotetut totuustemme”. Se on myös oletettavasti hyvä hedelmällisyyttä, joten pidä tämä mielessä ennen kuin siivota sitä. Korealaiset tutkijat ovat löytäneet Jaden Bowen mukaan hyviä tuloksia, kun niitä käytetään ihonhoitotuotteissa.

Gemstone Organic tekee myös kasvojen voiteita, joita on kuivakivestä herkälle iholle, jade yhdistelmävalkoiselle iholle ja rubiinin lisäkuiva iholle.

Dr. Brandt Ruby Crystal Retinol Hydracreme (65 dollaria) sisältää mikronoituja rubiinikiviä, jotka auttavat kirkastamaan ihoa heijastaen valoa ja muuttaen sen “hyödylliseksi energiaksi, joka antaa hehkuvan ihon,” sanoo Bowe. “Kiteet ovat myös vastuussa tekstuurin ja sävyn parantamisesta.”

Vaihtoehtoisesta paranemisesta kauneuteen

Aquarian Soulin perustajan ja sertifioidun herbalistin, aromaterapeutin ja Reiki-parantajan Ally Sandsille se oli luonnollinen siirtymä, joka otti yrityksensä suorista kiteistä infuusioituihin tuotteisiin. Kun hän aloitti toimintansa vuonna 2009, se oli ehdottomasti parantavaa kristallikoruyritystä, vuosien sivutuotteena, jonka Sands, itsenäinen “rockhound”, oli käyttänyt kiteiden tutkimista sekä metafyysisesti että geologisesti.

Sandsin oma kristallinkokemus on henkilökohtainen. Hän kertoo, että kristalleja aina kiehtoi, mutta vasta kaksikymmentäluvun alussa hän alkoi tutkia potentiaalisia parantavia ominaisuuksiaan, kun hän oli joutunut kärsimään masennuksesta ja ahdistuksesta. Hän alkoi lukea vaihtoehtoisia parannusmenetelmiä ja kiteiden potentiaali resonoi. “Haluan aina selittää kristallien paranemisen tällaisille ihmisille: me kaikki valmistetaan vettä ja mineraaleja, sama koostumus kuin kiteet. Kaikilla on energiaa ja kristallit ovat luontaisesti sidoksissa meihin tällä tavalla”, Sands sanoo. Siksi kristallien kuluminen tai jopa oleminen heidän ympärillään voi resonoida joillekin ihmisille todella syvälle. “Löytää kristalli, joka voi auttaa rauhoittamaan sinua tai joka voi lievittää kipua, on hämmästyttävä asia.”

Se oli Aquarian Soulin alkuperäinen tarkoitus. Sands sanoo, että ajatus oli aina tarjota tuotteita auttaakseen ihmisiä sekä fyysisessä että emotionaalisella tasolla. Siksi, vuonna 2012, kun hän laskeutui ajatukseen kiteiden asettamisesta hierontaöljyihinsä, tuntui siltä, ​​että ei ollut tarkoitus olla. Hän alkoi virallisesti myydä kristallituotteita kauneudenhoitotuotteita vuonna 2014.

Aquarian Soul Päänsärky Magic ($ 12) on rullaava öljy-öljy-seos, joka on infusoidut kvartsi- ja ametistikokemuksen kanssa, ja joka Sands suostuu auttamaan hoitamaan migreeneja, jotka vaivaavat häntä vuosia. Brändin allekirjoitushierontaöljyt (28 dollaria) ovat myös kristallituotteita: Awaken the Mindin ominaisuudet citriini ja rodroskoti; Unta valtiot, kuunkello ja amazonit; Pyhä tuli, ruusukvartsi, granaatti ja rodroskoti; Aura Puhdista, ametisti ja rutiloituneet kvartsit; ja Healing Magic, musta turmaliini ja fluoriitti.

Samoin Rose Quartz Toning Mist (24 dollaria), Rose Quartz Facial Polish (32 dollaria) tekevät kristallipohjaisen ihonhoitojärjestelmän perustamisesta. Kolme erilaista silmäseerumia (36 dollaria kukin) -Lavender-kvartsi, kamomilla ja turmaliini sekä Rosehip & Rose Quartz-kaikki myös juurtuvat kristallien paranemiseen.

“Ajattelin, että kiteiden käyttäminen kauneudenhoitotuotteissa olisi täydellinen yhdistelmä sekä auttaa parantamaan ihmisiä ja näyttämään kauniilta”, Sands kuvastaa. “Kun kiteet todella istuvat öljyssä, se imeytyy pidempään ja se vain paranee ajan myötä.”

Kari Jansen, Poppyn ja Somedayn perustaja, ayurveda-pohjainen linja, joka sisältää kiteisiä infuusioita sisältävät tuotteet, näkee myös kiteet paljon enemmän kuin salamavalosteet. Hän perusti yhtiöt laajentamaan työnsä ulottuvuutta sen kanssa, mitä hän kutsuu “elinvoimaiseksi kasvilääkkeeksi”, joka on parantanut 20 vuotta hierontaoperaattoria, joogakouluttajaa ja ayurveda-harjoittajaa. Jansen tapasi ensimmäisen kerran kiteitä, kun hän muutti Arizonassa Sedonaan vuonna 2000 ja alkoi työskennellä shopissa, jonka hän kuvaili olevan “täynnä kauneimpia kristalleja, joita olen koskaan nähnyt.” Maailma avattiin uudeksi hienoiseksi paranemiskristallialueeksi Minun täytyy työskennellä kaikkien kanssa ja oppia omia voimiaan. ” Nyt hän sanoo, että hän yhdistää “nämä parantavat kauneudet minun kasviperäisten sumujen kanssa”.

Jansen sanoo, että hän haluaa, että kaikki saisivat kokea kristalleja ja “lempeitä energioita”. Ensimmäinen tuote, jonka hän loi Poppy and Someday -linjallaan, oli Gypsy Rose Toner (30 dollaria). “Tuntui erittäin luonnolliselta lisätä ruusukvartsi-kristalli tähän rauhoittavaan seokseen, joka on huokoset kasvoillesi”, Jansen sanoo. “Minulle tämä on luonnollinen muoto itsekukasta rakkautta ja sydämen avaamista, jota kaikki tarvitsevat enemmän nykypäivän yhteiskunnassa.”

Kiteet näkyvät myös Poppy ja Somedayn Marfa Moon Mist (30 dollaria). Se on infusoida vesimeloni-turmaliinilla, jota Jansen kutsuu “hyvin suojaavaksi ja tasapainottavaksi kiveksi, puhumattakaan puhdistuksesta ja hyödyllisyydestä tukosten poistamisessa.” Tuote on tarkoitettu kirjaimellisesti levittämään hyviä virejä. Hänen Ayurvedinen sumu (25 dollaria kullakin) – yksi kustakin kolmesta Ayurvedic dosasta Vata (ilma), Pitta (palo) ja Kapha (maa) – myös infusoida kiteitä. Kvartsi, Jansenin mukaan, tuo valoa ja kirkasta energiaa Vata-sekaan auttamaan ihmisiä, jotka kokevat raskavia tunteita. Pitta-sekoittimen lapis lazuli lisää johtajuutta ja ajaa viisautta ja totuutta; Kapha-seoksesta infuusioinen obsidian-kide on maata ja absorboi negatiivisuutta.

Skeptismin terveellinen annos – ja usko

Joten käytetään kiteitä, etenkin ihonhoidossa, rahan tuhlausta? Ehkä. Mutta ehkä ei.

Kuten Bowe selittää, “Vaikka kristallien paranemisen tehokkuutta koskevia tieteellisiä tutkimuksia ei ole olemassa, on tutkimus, joka viittaa siihen, että kristallien paraneminen saattaa aiheuttaa lumelääkettä vaikutusta potilaan, joka saa tällaisen hoidon. kristallinkäsittelyä, mutta ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että tämä tulos olisi tekemisissä kiteiden kanssa, joita käytetään hoidon aikana. “

Varmasti on uskovia. Elizabeth Rowan on Atlanta-pohjainen joogatekijä, joka johtaa joogatuottoja ympäri maailmaa. Hän myös käsittelee kiteitä työstään, auttaa heitä tukemaan aikomuksen asettamista ja meditaatiota ja hän on alkanut käyttää kristallituotteita kauneudenhoitotuotteita itse. “Kiteet voivat täydentää sekä tuotteen tehoa että käyttäjän ympäröivää energiaa, jopa yksinkertaisesti sillä, että sinulla on oma tuote”, Rowan sanoo. Hän on innoissaan siitä, että kiteet löytävät tiensä kauneustuotteisiin ja siten enemmän ihmisten elämään. “Tässä tapauksessa esteettömyys on se, missä se on, jos se lisää itsensä ja muiden tuntemusta”, hän sanoo.

Silti jotkut kristilliset harjoittajat ovat huolissaan siitä, miten käytäntö, jonka he ottavat vakavasti ja perusteellisesti, joutuvat joukkomarkkinoiden vähittäiskauppiaille, jotka haluavat käydä rahaa hypeillä. “Vuosien tutkimuksesta olen tullut ymmärtämään jokaisen kiteen ja sen ominaisuuksien”, sanoo Sands. “Valitsen tuotteilleen erityisiä kiteitä, koska niitä on käytetty aiemmin muissa kulttuureissa ja, mikä tärkeintä, olen työskennellyt minulle omassa elämässäni.”

Vastaavasti Sands toteaa: “Nyt kun monet yritykset ottavat käyttöön jalokiviä tai jopa kultaa tai timantteja tuotteisiinsa, olen ollut epäilevä suuntaan, jonka he ovat tekemässä, ja yrityksemme keskittyy tuotteidemme parantumiseen. perustuu kiteisiin ja öljyihin, joita olen henkilökohtaisesti käyttänyt auttamaan minua elämässäni, ja haluan jakaa niitä muiden kanssa, jotka etsivät paranemista. Haluan ihmisten näkevän, että kristallien käyttäminen ei ole vain villitys, vaan jotain, joka on vanha ja on ollut jota käytetään koko ajan. Se tekee sinusta paistaa kauneuden ulkopuolella ja parantaa sinut syvälle. “

Kokeita Jansen, “tietenkin suuret yritykset käyttävät kiteitä keinona myydä enemmän tuotteita.” Kokeilen kiteitä levittäen ja auttamassa niin paljon ihmisiä, jotka saattavat tarvita niitä, mutta on erityistä energiaa, kun jotain on käsityötä. ” Silti kristallien suosio voisi auttaa laukaisemaan jotain vielä suurempaa. “Haluaisin, että kaikki päättäisivät koskettamaan hienoja parantavaa energiaa, jonka kiteet tarjoavat luonnollisesti ympärillämme, mikä voi olla yhtä yksinkertaista kuin syvään hengittämiseen ja kaiken äitien maapallon kauneuteen, mikä voi olla meditaation tai kävelyn kautta. siunattu elämään maailmassa täynnä elinvoimainen, värikäs kauneus. “


Nyt, opi sitruunan puhdistamiseen:


Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =