Plus-kokoinen malli Diana Sirokai kopioi uimapuku Shoot Kim Kardashian

August 28
No comments yet

Se voi olla vaikea nähdä upeita valokuvien julkkiksia tehdä ja vertailla omaa ulkonäköäsi niihin. Usein nämä vertailut suoritetaan negatiivisesti kauneusstandardeja, jotka tekevät meistä ajatella, että meidän pitäisi näyttää tietyllä tavalla, eikä se auta, että kuvat, joita näemme, usein muokataan melko vähän. Vaikka ihanteellisessa maailmassa pystymme katsomaan muita ihmisiä ja arvostamaan eroja neutraalilla tai positiivisella tavalla, ei useinkaan ole helppoa tehdä. Kuitenkin juuri tämä plus-kokoinen malli Diana Sirokai teki äskettäin, kun hän loi Kim Kardashianin uimapuku-kuvauksen ja tulokset olivat upeita.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Kuvissa Sirokai käytti yksinkertaista valkoista pukua, joka muistutti Kardashianin ulkoasua. Ulkonäkö on upea ja vaivatonta. Hän piti hiuksiaan pitkiä, löyhäitä aaltoja ja hänen meikkiään tehnyt vahvan otsan ja alaston huulen. Hän toi Kardashianin poseet pitämällä kätensä pään yläpuolella yhdeksi valokuvaksi ja kaareen selkää osoittamaan pienen sivusukan toisella. Tekstissä hän kirjoittaa: “OLEMME KAIKKI NAISET EIVÄT ERILLISISTÄ ELINEISTÄ ❤️ #Slay” ja kommentit ovat erittäin tukevia. He kirjoittavat: “Sinä olet upea tyydyttää tämä universumiin sen ajasta” ja “Luultavasti tämä on hämmästyttävä kuva urs.”

Ladataan

Katsele Instagramissa

Hän lähetti toisen kuvan ampumisesta ja leimasi sen “Oma” vikatilanteeni “ovat minun voimani.” Tällainen loistava tapa ajatella asioita, joita yhteiskunta kertoo meille, ovat puutteita.


Related:

  • Tapaa Emily Bador: malli, aktivisti ja kehon positiivinen Instagram Queen
  • Malli Monique Robinson Posts Body-Positive Instagram
  • Plus-kokoinen malli Lucija Lugomer sai selville Stretch Marksin Instagramista

Rapper ja Singer Lizzo Keskustelut Bodysuits ja Body Kuva:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 67 =