Skorpioni Horoskooppi Heinäkuu 2018 – Rakkaus ja uran ennusteet

August 28
No comments yet

Lue, mitä merkin 2018 horoskooppi-ennustukset ovat varastossa, tai tutustu Scorpion persoonallisuusprofiiliin.

Toki romanttinen rakkaus on ihanaa. Mutta löytääksesi yhteensopivan kumppanin, sinun on ensin löydettävä todellinen itsesi henki – ja nopein tapa löytää henkilökohtainen identiteetti on erottaa arvot. Päällä Maanantai 9. heinäkuuta, intohimoinen Venus liukuu Neitsyyn, aktivoimalla humanitaarisuuteen liittyvän kartan alueen. Seuraavien viikkojen aikana rakastat ihmiskuntaa, syventää suhteesi etiikkaan ja ideologiisi. Kuinka ainutlaatuiset taitojasi voivat auttaa tekemään eron? Sinun ei ehkä tarvitse mennä kokonaan yksin, mutta samalla kun poltatte intohimosi ystävällisesti, saatat joutua pudottamaan pään päältä kannoilla samanmielisen samarialaisen kanssa.

Päällä Torstai 12. heinäkuuta, uusi eclipse-sarja alkaa, kun aurinko ja kuu yhdistävät voimansa syöpään. Heinäkuun osittainen auringonpimennys aktivoi kartan alueen, joka liittyy matkailuun, filosofiaan ja etsintään. Tämä on alku kahden vuoden eclipse syklin, joten tämän illan aikana, harkitse uusia tapoja voit laajentaa näköaloja tutkimalla edullisia lentoja, koulutusohjelmia tai jopa paikallisia kirjakerhoja. Olet innokas laajentamaan maailmaa, ja nyt ymmärrätte, että on rajattomat mahdollisuudet, jotka edistävät kasvua.

Vaikka saatat tuntua oudolta nukkuneilta, sinulla on todella syvä yhteys Leo-energiaan. Olet molemmat kiinteitä merkkejä, mikä tarkoittaa, että jakat ominaisuuksia joustavuuden, lojaalin ja (tietenkin) itsepäisyyden. Kun aurinko liikkuu leijonan pinnalle Sunnuntai 22. heinäkuuta, siirrät katseesi kohti koti- ja perhe-dynamiikkaa. Tämä on erinomainen aika aloittaa talonrakennusprojekteja, mutta käytä tätä tilaisuutta myös syvemmälle.

Elävän aurinko puolellanne on myös erinomainen aika vahvistaa suhteesi infrastruktuuria rehellisellä haavoittuvuudella ja vilpittömällä keskustelulla. Mutta valitse sanasi viisaasti sen jälkeen Torstai 26. heinäkuuta kun elohopea, viestintämaailma, menee taaksepäin. Miscommunications on väistämätön, joten jos uskot, että ideasi on tulkittu väärin, älä epäröi selventää ajatuksiasi.

Elokuusta 2016 lähtien aurinko- ja kuunpimennykset ovat sähköistyttäneet kartan ylä- ja alaosaa, jotka ohjaavat uraa ja perhettä. Astrologia muistuttaa meitä siitä, että on tärkeää säilyttää terveellinen työelämän tasapaino. Päällä Perjantai 27. heinäkuuta, kuukausi päättyy täydelliseen kuunpimennykseen kotiseudulla, kannustaa sinua keskittymään ystäviisi ja perheellesi. Täytä viikonloppu hauskoilla kesäaktiviteeteilla. Järkät piknikillä ja uima-allasta, joten tutustu Bumble ja Bumble Pret-a-Powder Tresin näkymätön ravitseva kuiva shampoo, revitaloittava Hibiscus-uutetta sisältävä kuiva shampoo, joka lisää välittömästi puhti ulkoasuun.

mutista and Bumble Pret-a-Powder Tres Invisible Nourishing Dry Shampoo
Brittany Theophilus -tuotemerkki

Lue lisää tarinoita astrologiasta:

  • Syntymäkaaviot 101: Aloittelijan opas planeettojen ymmärtämiseksi
  • Jokainen horoskooppi on ainutlaatuinen persoonallisuus, jonka selittää astrologia
  • Mitä merkinne 2018: n horoskoopin ennustukset tarkoittavat sinulle

Nämä ovat merkkejä, jotka olette parhaiten yhteensopivia romanttisesti:

Etsi Aliza Instagramista, Twitteristä ja hänen verkkosivuistaan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 38