Teen with \\\

Ison-Britannian teini kuoli kuolleena tässä kuussa johtuen tilasta, jota kutsutaan trichophagiaksi, hiusten pakotetusta syömisestä. Tunnetaan myös nimellä “Rapunzelin oireyhtymä”, trichophagia on impulssiohjaushäiriö, joka liittyy trichotillomaniaan, joka on toinen impulssiohjaushäiriö, joka antaa sairastuneille mahdollisuuden vetää omat hiukset.

Paikallinen sanomalehti Lincolnshire Live ilmoitti, että 16-vuotiaan Jasmine Beeverin vatsan sisällä kasvanut hiuslamppu johti vatsan sisäseinän tulehdukseen. Tämä vuorostaan ​​väitettiin johtavan vatsavaivoihin tai vatsaan vatsakipuihin, jotka puhkesi ja aiheuttivat lopulta kuolemaan johtavan elimen vaurion.

Beeverin läheinen ystävä Billie Jo Ashwell, joka kutsui Beeveria “ihanaa, huolehtivaa tyttöä”, kerää nyt rahaa Beeverin perheen tukemiseen tragedian seurauksena. “Jasmine oli hämmästyttävä, hän oli yksi niistä lapsista, joissa hän teki surullisen kasvon huoneeseen hymyillen.” Hän oli niin kuohuva, “Ashwellin äiti Donna Marshall kertoi Lincolnshire Live. “Hän oli niin suloinen, kaipaan häntä kauheasti, me kaikki olemme shokissa.”

Beeverin entisen koulun skegness-akatemian päällikkönä oli yhtä ystävällisiä sanoja sanottavasta teistä. “Akatemian yhteisö järkyttyi ja järkyttynyt oppimaan perjantaina Jasmine Beeverin kuolemasta”, Jo Edwards sanoi Lincolnshire Live. “Muistamme hänet ystävällisenä, positiivisena, huolehtiva ja vilkas tyttö, joka toi hymyn kaikkien kasvoihin.”

Vaikka tricofagilla voi olla tappavia seuraamuksia, U.SK: n kansallinen terveyspalvelu raportoi, että se voi johtaa myös oksenteluun, vatsakivutukseen ja vatsavaivoihin. Potilaat, jotka kehittävät hiuspalloja jatkuvasta hiusten ottamisesta, saattavat vaatia kirurgisia toimenpiteitä. Tutkimus sekä trichophagia että trichotillomania on rajallinen, mutta hoito vaihtoehtoja, kuten hoito ja lääkitys ovat käytettävissä. Molemmat näistä impulssiohjaushäiriöistä liittyvät mielenterveyden sairauksiin, kuten ahdistuneisuuteen ja masennukseen, ja näiden hoitaminen voi auttaa ihmisiä hallitsemaan muita olosuhteita.


Lisää mielenterveydestä:

  • Ei ole mitään väärää otettaessa lääkettä mielenterveyttäsi vastaan
  • Tämä Viral Hair Transformation Photo osoittaa, millainen masennus näyttää
  • Miksi jotkut käyttävät Instagramia keskustelemaan mielenterveydestä

Katso tämä:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 21